Son Hedef Tuchel!

Tuccel gelecek dertler bitecek

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ben risk olarak görüyorum bunu. Geliyorsa eğer yönetim içinden bir adam tavsiye etmiştir, bir tanıdık vasıtasıyla olmuştur ki geçen devre arasında da öyle olmuştu bazı transferler. Yani kısaca ben istemem bu adamı

Benim de bazi kuskularim var ama cok fazla da haksizlik ediliyor sanki bu adama calistirdigi takimlar sunlar olsaydi ister miydiniz sanki ?

Racing

Estudiantes

River

San Lorenzo

Catania

Racing

hanginiz isterdi ?

Tuchel gelirse eğer, Erdal Keser yardımcılığında bahsedilen handikapları bertaraf edebilir. Sportif direktör olarak Denizli, teknik direktör Tuchel, yardımcı antrenör ise Erdal Keser kombinasyonu iyi giderdi.

Tuchel gelirse eğer, Erdal Keser yardımcılığında bahsedilen handikapları bertaraf edebilir. Sportif direktör olarak Denizli, teknik direktör Tuchel, yardımcı antrenör ise Erdal Keser kombinasyonu iyi giderdi.

böyle bir olasılık var mı ki? denizlinin sportif direktör olması fln...

Ya arkadaşlar herifin tipine göre yargı yapma diyosunuz. Tamam iyi oldu da. Ya insaf ya. Hadi herifin tipini brakıyorum, bi insanın ismi de mi komik olur ya?

Herifin ismi TUCH-EL

Tuch almanca Bez demek. Herif tip olarak isim olarak insan olarak Lappen olarak dünyaya gelmiş yapmayın ya! Insaf!

TAY- FUR

Tay'ın ne anlama geldiğini söylememe gerek yok heralde. Örnek tamamen senin saçmalaman üzerine verilmiştir bro

Denizli dusuncesi beni biraz endiselendiriyor. Zaten basinda daha once de Mancini'nin koltuguna yakistirilan biri, eger sportif direktor olursa sanki ilk puan kaybinda "Tuchel yollanacak, gorevini Denizli devralacak" gibi dedikodular baslar gibi geliyor. Denizli'ye de bizim kulubun bazi yoneticilerine de cok guvenmiyorum zaten. Iceriden bir de bu tur savaslar baslamasin sonra.

Yok tucdeli ikna etmek zormus yok gelmezmis de ulan tusdel kim mainzle 7. olmus , 7/7 yapmis cook buyuk basari. Vay anasini. Bununla mi kazanicaz 4. yildizi mal ederler bunu.

Tuchel:

Sampiyonlar Ligi - Hiç oynamadi. Sıfır tecrübe.

Starlarla çalışmadı - sıfır tecrübe.

Derbi havası - Sıfır tecrübe

Taraftar baskısı - Hiç yaşamadı

Medya baskısı - Hiç yaşamadı

Kupa - hiç bitane kupa kazanmadi

Avrupa maçı - sıfır maç

La bu adam yerine beni alsınlar td olarak ciddiyim.

KILIT

:005:

del bosque, aragonese,rijkaard geldi de ne oldu sanki biraz baktım İnternet'ten çok övülmüş adam bundan 3-4 yıl önce ki adam hakkında yapılan yorumlar, hakkında yazılan yazılar gayet olumlu ayrıca 35 yaşında mainz'ı çalıştırmaya başlamış ve bugün 40 yaşında olan bir Adam'ın çalıştırdığı takımlara takılmak enteresan bir yaklaşım olmuş. Öyle bir hava estirilmiş ki kariyerli hoca gelince başarı garanti gibi bir şey çıkmış ortaya ki tarihe bakıldığında büyük çoğunlukla tam tersi olmuş.

ahhhaaaaa... tayfur uyuyor arkadaşlar o_O

tuchel nefreti olmayan 3 mesaj üstüste okudum... kesin uyumuş... :DD

titanigi dursuna emanet etmek mantikli tabi lakin koca kaptana emanet ettinde noldu dimi:)

bolede bir amele mantigi var iste

Geri
Üst Alt