Son Hedef Tuchel!

ewt anlamamisim

niye boyle bi vaziyet var peki

:D

valla biraz dengesiz bir durum. Mainzin baskani biraz manyak ama tuchel de manyak,bu yüzden böyle bir olay cikti...

dün bir röportaj baktim mainzin baskani sunu dedi: "Tuchel burda 1 sene daha Sözlesmesi var,kendisi gitmek istiyor ama biz birakmiyoruz. Yeni bir Teknik Direktör alirsak, 3 Hafta sonra "Tuchel gibi,Sözlesmem fesh etmek istiyorum" derse ne yapacagiz? Böyle bir sey olmaz. Tuchel 1 Sene tatil yapabillir,ama biz Parayi vermeycegiz o zaman."

Tuchel kesinlike Mainizin TD olmaz artik, 1 Sene Tatil yapacak ve baska bir takima gider,

belki de bize gelir, ama o zaman bizimkiler 2-3 Milyon tazminat vermek zorunda mainz'e.

Psikoloji ve Pedagoji eğitimi de almış olması hem onun hem de bizim için büyük avantajdır. Umarım ilgileniliyordur ve haber doğrudur. Aranızda geri dönüşleri seven arkadaşlar varsa eğer, Tuchel geri dönüşlerin hocasıdır. Yanılmıyorsam Mainz'i çalıştırdığı bir sezon da 4 maç üst üste ikinci yarılarda geriden gelerek maçları almış ve 4'de 4 ile başlamıştı.

kusura bakmayın biraz uzun.merak edenler okuyabilir.

Thomas Tuchel Kanunları.!

Onu ne kadar taktir ettiğimi blogun okuyucuları iyi bilir.. Bu adam teknik direktörlük konusunda bulunduğu konuma taktik tahtasını kazıya kazıya gelmiştir. Onu bu işe yönlendiren hocası ile bugün aynı konumdadır: 3 maçta 9 puan.. Elbette böyle devam etmeyecektir ve muhtemelen 5 ila 12.sıra arasında ligi bitirecektir ve fakat taktisyenliği kadar Stuttgart okulundaki diğer meslektaşlarının dışında motivatör oluşu da oldukça önemlidir.. Onun kendisine has oyun anlayışı ve elbette kanunları vardır..

Şöyle ki:

Onun takımında her insan birbirleri ile selamlaşır iken karşısındakinin gözlerinin içerisine bakmak durumundadır. Nedense bu önemlidir onun için..

Onun takımında kimse yapılan faulün rövanşının peşinde koşamaz. Olan biten orada kalır.

Onun takımında kimse soyadı ile hitap ederek birbirleri ile iletişime geçemez.. (samimiyet)

Onun takımında her hafta takımın önemli isimleri ile toplantı yapılır ve bir sonraki maçın taktiğini oyuncuların da belirleme ya da belirlenmiş taktik üzerine fikir belirtme hakları vardır.

O takım yendiği zaman özellikle gazete okumaktan imtina eder zira övgünün getireceği zararların yanında basın tarafından yönlendirilme ihtimaline karşı da tedbir alır.

O Almanya'nın en ünlü TV programından davet aldığında kendisi yerine oraya bir oyuncusunu gönderir ve daha mütevazi kalmanın yollarını arar..

Onunla anlaşmak, sözleşme imzalamak doksan saniye sürer ve sıkı pazarlık sonrası kazanacağı bir kaç euora'dan feragat eder zira tüm derdi mesleğinde ne kadar iyi olup olamayacağını görmektir. Avukat,Menajer filan da yollamaz, çıkar sözleşmeyi imzalar gelir. Ama eksik ama fazla..

Onun hayali tekrardan Saab 9000 arabasına sahip olmaktıır ' Bu araba bana cok uyuyor çünkü ben de kendimi çok önemli birisi olarak görmem' der..

3.lig futbolcusu iken 25 yaşında sakatlandı ve 26 yaşında Stuttgart'ta başladı her şey.. 2007 yılında 1.4 ile Teknik adamlık diplomasını aldı (döneminin en iyisi).

O bugün kendisinin Ştuttgart'da işletme okuyup Radiobar'da barmenlik yapar iken tekrardan futbola teknik adam olarak dönmesi için tavsiye verip kanatlarının altına alan hocası Ralf Rangnick ile beraber üç maçta dokuz puan alan iki hocadan birisidir..

asdfghkllas :happy: Yav, denkst du auch über Klopp so? Ben böyle Adamlari seviyorum...Hirsli,Dynamik...Taktik bilgisi de üst düzey..

ulan Tayfur, wenn er kommt wirst du ihn mögen..:p

ich mag Tuchel....die ganzen FM Fanboys hier kannste in die Tonne werfen....für mich währe Favre auch gut aber denn würde Gladbach nicht hergeben.....

Skippe icinde aynen böyle deniliyordu ; Genc, basariya ac, istekli cart curt vs.vs sonra skib birakti ( fotomac basligi) adam. Böyle genc adamlar bizde is yapamaz, ilk olarak zaten oyuncular ciddiye almaz, sözünü dinlemezler, gitsin diye oynamazlar. Skippe dönemi nasildi bir hatirlayin kimseye söz geciremiyordu, istifa etsin diye bilerek oynamayan oyuncular vardi. Tuchel gelirse yine aynisi olacak.

ich mag Tuchel....die ganzen FM Fanboys hier kannste in die Tonne werfen....für mich währe Favre auch gut aber denn würde Gladbach nicht hergeben.....

Tuchel ist ein super Trainer in meinen Augen, der ist nicht nur ein 1A Motivator sondern hat auch taktisch was drauf...Hoffentlich kommt er, wäre geil. :2_thumbs_up_-_animated:

Favre ist aber auch kein schlechter,würde Tuchel aber noch vorziehen,den habe ich mir schon nach Terim gewünscht damals..

kusura bakmayın biraz uzun.merak edenler okuyabilir.

Thomas Tuchel Kanunları.!

Onu ne kadar taktir ettiğimi blogun okuyucuları iyi bilir.. Bu adam teknik direktörlük konusunda bulunduğu konuma taktik tahtasını kazıya kazıya gelmiştir. Onu bu işe yönlendiren hocası ile bugün aynı konumdadır: 3 maçta 9 puan.. Elbette böyle devam etmeyecektir ve muhtemelen 5 ila 12.sıra arasında ligi bitirecektir ve fakat taktisyenliği kadar Stuttgart okulundaki diğer meslektaşlarının dışında motivatör oluşu da oldukça önemlidir.. Onun kendisine has oyun anlayışı ve elbette kanunları vardır..

Şöyle ki:

Onun takımında her insan birbirleri ile selamlaşır iken karşısındakinin gözlerinin içerisine bakmak durumundadır. Nedense bu önemlidir onun için..

Onun takımında kimse yapılan faulün rövanşının peşinde koşamaz. Olan biten orada kalır.

Onun takımında kimse soyadı ile hitap ederek birbirleri ile iletişime geçemez.. (samimiyet)

Onun takımında her hafta takımın önemli isimleri ile toplantı yapılır ve bir sonraki maçın taktiğini oyuncuların da belirleme ya da belirlenmiş taktik üzerine fikir belirtme hakları vardır.

O takım yendiği zaman özellikle gazete okumaktan imtina eder zira övgünün getireceği zararların yanında basın tarafından yönlendirilme ihtimaline karşı da tedbir alır.

O Almanya'nın en ünlü TV programından davet aldığında kendisi yerine oraya bir oyuncusunu gönderir ve daha mütevazi kalmanın yollarını arar..

Onunla anlaşmak, sözleşme imzalamak doksan saniye sürer ve sıkı pazarlık sonrası kazanacağı bir kaç euora'dan feragat eder zira tüm derdi mesleğinde ne kadar iyi olup olamayacağını görmektir. Avukat,Menajer filan da yollamaz, çıkar sözleşmeyi imzalar gelir. Ama eksik ama fazla..

Onun hayali tekrardan Saab 9000 arabasına sahip olmaktıır ' Bu araba bana cok uyuyor çünkü ben de kendimi çok önemli birisi olarak görmem' der..

3.lig futbolcusu iken 25 yaşında sakatlandı ve 26 yaşında Stuttgart'ta başladı her şey.. 2007 yılında 1.4 ile Teknik adamlık diplomasını aldı (döneminin en iyisi).

O bugün kendisinin Ştuttgart'da işletme okuyup Radiobar'da barmenlik yapar iken tekrardan futbola teknik adam olarak dönmesi için tavsiye verip kanatlarının altına alan hocası Ralf Rangnick ile beraber üç maçta dokuz puan alan iki hocadan birisidir..

Gerçekten doyurucu bir yazıydı.

asdfghkllas :happy: Yav, denkst du auch über Klopp so? Ben böyle Adamlari seviyorum...Hirsli,Dynamik...Taktik bilgisi de üst düzey..

ulan Tayfur, wenn er kommt wirst du ihn mögen..:p

Yapma kardes yau. Kloppla aralarında en az 6-7 yaş fark var.

Bu Tuchel denen bebe daha dünki şey.

Benim C Jugend da bi antrenör vardı. Tipi aynı Tuchel. Bagirip cagriyodu. sertlik taslıyodu.

Sonra amcam cocuklara ne bagriyon lan diye adamı tokatladı.

düşün c jugend (U14-U15)

GALATASARAY gibi uluslararası CL de mucadele eden takimda ne arar bu tuchel yau? bi 10 sene sonra olabilir. ama herif sneijderin oynadığı mac sayisi kadar daha futbolun icinde bile degil.

Skippe icinde aynen böyle deniliyordu ; Genc, basariya ac, istekli cart curt vs.vs sonra skib birakti ( fotomac basligi) adam. Böyle genc adamlar bizde is yapamaz, ilk olarak zaten oyuncular ciddiye almaz, sözünü dinlemezler, gitsin diye oynamazlar. Skippe dönemi nasildi bir hatirlayin kimseye söz geciremiyordu, istifa etsin diye bilerek oynamayan oyuncular vardi. Tuchel gelirse yine aynisi olacak.

biz de o oyuncuları yollarız... olmaz mı??? :) o oyunculara göz yumarak halt etmişler...

tuchel sorun yaşayacaktır... özellikle selçuk-burak ekürisi ile... ama bir taraftan da takımda parlatabileceği koray, semih, ontiverio, bruma, umut, oğuzhan, ibrahim, berk gibi genç oyuncular olacaktır... benim asıl korkum oyunculardan çok ülkenin spor medyası ve taraftarı... yalan yazdığını bildiği medyanın yalanlarına inanıp gaza gelen bir taraftar topluluğumuz var maalesef... tuchel'in de üzerine oynayacaklardır...

Yapma kardes yau. Kloppla aralarında en az 6-7 yaş fark var.

Bu Tuchel denen bebe daha dünki şey.

Benim C Jugend da bi antrenör vardı. Tipi aynı Tuchel. Bagirip cagriyodu. sertlik taslıyodu.

Sonra amcam cocuklara ne bagriyon lan diye adamı tokatladı.

düşün c jugend (U14-U15)

GALATASARAY gibi uluslararası CL de mucadele eden takimda ne arar bu tuchel yau? bi 10 sene sonra olabilir. ama herif sneijderin oynadığı mac sayisi kadar daha futbolun icinde bile degil.

renktaş amcanın çocukları kurşuna kafa atıyorsa tuchelin suçu ne ?

önyargı değil ki ama.

yau almanyada buyudum dogdum diyorum size!!!

bu tip almanlari hicbiyerde ciddiye almiyor bizimkiler.

Bende Almanya'da dogdum buyudum. Bir insan tipine gore ciddi alinmaz, eger ki futbolculara futbol bilgisini ve taktisyenligini gosterirse oyuncular onu dinler. Tipiyle falan alakasi yok.

Tapa

Size Tucheli özetleyim mi?

Almancılar anlar.

"Halloo. Ayn Dööna bitte. Mit alles und saziki."

"Ingrid. Natürlich darfst du bei Paul schlafen. Ich vertrau dir Schatz."

"Heiiyy. Das macht man nicht!"

"Hömma 3 Euro sind ja viel Geld aber ne. Dat bezahl ich nich."

"Mmmmh. Boah. Ist das Rind? Boahh mmmhh lecker essen boahh mhh."

Geri
Üst Alt