Son Hedef Tuchel!

başkan 3 gün önce böyle konuşmuş ya laaa...

"Tribünleri ayağa kaldıracak, genç, agresif ve hırslı bir teknik direktörle çalışmak istiyoruz. Takımdaki çilekleri yönetebilecek güçlü bir karakter olmalı” ifadelerini kullandı"

bu sefer tuluma değil de erdal keser'e danışmış anlaşılan... :)

Bu adam beni heyecanlandiriyor. Tanimiyorum ama cok sey katar hissini uyandirdi. Montaj oldugunu hissettim gibisinden

bence iyi seçim olur.eğer tutarsa bizi çok iyi yerlere getirebilir.o potansiyel oldugunu düşünüyorum.

harika bir seçim inşallah bize gelir.trt her 2 haftada 1 mainz ın maçlaeını yayınlıyordu.süper bir td.yeni kloop bence kendisi

Yalniz Tuchel gelirse cidden Erdal Keser'i dinlemis olur baskan. Tulun Tuchel ismini ilk defa duyuyordur eminim.

Tuchel çılgın bir hoca. Medya mensuplarla, hakemlerle, rakip oyuncularla kavga eder,dogru..

Ama simdi diyorsunuz ki: Ehhh Almanyanin Fatih Terim yani..

Hayir: Tuchel ayni zamanda cok akili bir TD. Teknik Direktör okulu 1,4 Notu ile bitiridi. Ayni zamanda psikolojik egitimi aldi. Londona Üniversität gitmis vs vs vs. Bos Adam degil...Taktik bilgisi üst düzey.

Keske bize gelse, yeni Jupp Derwall olur.

bu da almanlarin kebapcisi cikmasin

arkadaşın yayınladıgı antreman bence yeterli.adam antremanda böyleyse maçlarda nasıl olur.70 yaşında adam alıp uzaktan futbolcuları ızleyecegıne bu adam gibi her an mudahele eden agresif bir teknik adamı tercih ederim.ayrıca hedeflerimiz örtüşüyor.neden yeni bir mourinho çıkartmayalım.

Çok boş taraftarlarımız var.Tuchel'in gelmesini isterim ama bu taraftarla zor.

tapatalk

neco 1 saatir parti yapiyorum, ama belki de yalan haber.. :(

keske gelse be,

[media]https://www.youtube.com/watch?v=V0Ywai5XKEU[/media]

adamin dibi

Kuran carpsin ben futbolcu oliym, bu adamı ciddiye almam.

herifin tipi tam süt almanı. ilk okulda ve lisede Türklerden dayak yiyen tip.

U15 antrenörü olabilir kendisi.

ha bu arada sif adamin tipine bakıpta yorum yapiyosun diyen bebelere şimdiden söyleyim de..

almanyada yasiyorum, almanyada dogdum buyudum ve bundesligayı ve takımları takip eden bilen biriyim.

bu adam galatasaraya gelmesin. kesinlikle gelmemeli. rezil oluruz.

manciniyi yollayıp tucheli alan takım diye kufur ederler yemin ederim

yerli tayfa bunu heisse kartoffel gibi yer

Geri
Üst Alt