Son Hedef Tuchel!

Tamam hacı anladık yav sevmiyorsun adamı :D

Taptap

kanka valla alakası yok sevmemekle. adama karşı biseyim yok cidden bak. ama galatasaraya teknik direktorluk YA PA MAZ !!!! olay bu. isme bak ya. Thomas. adasssafatsyahdh.

Uluslararasi oynuyoruz biz uluslararasi!!!

sampiyonlar liginde oynuyoruz. sampiyonlar ligindeki teknik direktorlerin isimlerine bi bak hele. sadece görünüşe bak:

Mircea Lucescu

Jouse Mourinho

Carlo Ancelotti

Rafa Benitez

Sonra bi bakiyon bizim takımın yanindaki isim THOOOMAS TUUUCHEL

ya brak allahini seversen ya. herif bildiğin opfer

Tayfur sen ne anlatiyon gece gece?

Tuchelin yarın evini basıp Galatasaraya gitmiyceksin yoksa seni döverim desem vallahi gitmez korkudan, öyle bi tip yau

siz hepiniz sarhosmusunuz nesiniz ? ben almanyada yasiyorum ve tuchel harika bir antrenör.. almanyada herkes begeniyor onu bizde mustafa denizli veya hikmet karamani isteriz.. türk milleti iste.. Mainz ile cok iyi isler basardi ve oyuncularla arasi cok iyi.. bizim icin ilac olur

Ya arkadaşlar herifin tipine göre yargı yapma diyosunuz. Tamam iyi oldu da. Ya insaf ya. Hadi herifin tipini brakıyorum, bi insanın ismi de mi komik olur ya?

Herifin ismi TUCH-EL

Tuch almanca Bez demek. Herif tip olarak isim olarak insan olarak Lappen olarak dünyaya gelmiş yapmayın ya! Insaf!

bizim oyunculara taktik antrenör filan degil kondisyon gerek, bunuda almanlar iyi beceriyor :D

Ya arkadaşlar herifin tipine göre yargı yapma diyosunuz. Tamam iyi oldu da. Ya insaf ya. Hadi herifin tipini brakıyorum, bi insanın ismi de mi komik olur ya?

Herifin ismi TUCH-EL

Tuch almanca Bez demek. Herif tip olarak isim olarak insan olarak Lappen olarak dünyaya gelmiş yapmayın ya! Insaf!

cafer siçti bez getir espirisi yapilabilir dogru diyorsun.

Mourinho bikere CL maçında Tuchelin elini bile sıkmaz. Karizmasini çizmez asla. Hatdaa taniyamaz bile kendisinin kim oldugunu bilmez

Herifin ismi TUCH-EL

kardes jagerde indirimmi vardi

Mütevazı bir takımla çalışmış ve başarılı olmuş. Malum bu sene biz de kemer sıkma politikası izleyeceğiz. En azından yönetim öyle diyor. Şu aşamada gidip örneğin Löw’u getirirsen, adam üç aşağı beş yukarı senden Mancini’nin istediği tarz transferler ister. Eğer bunları kabul edecektikse o zaman Mancini niye gitti? O kalsaydı. Ne gerek var şimdi aynı tarz başka bir hoca getirmeye.

Ayrıca şu ana kadar ismi geçen adaylar arasında çoğu başarısız olmuş ve yanlış teknik adamlar. Martin Jol, Co Adriaanse falan bunlar geleceğine, en azından geleceği parlak gözüken Tuchel gelsin isterim.

Yahu hemen baslik acmissiniz. Yalan haber 3puan denen salaklari hangj yonetici aradi mnk..

Hajrovic haberinden sonra bir anda sozlesmesi hala Mainz'da olan Tuchel'i nasil getirecekler daha simdiden 10 milyon € harcadik o zaman :D

Hayatinda bir takim çalıştırmiş olan bi alman bezine bukadar hayran olmaniz cok üzücü ve tuaf ya vallahi bak.. bi kıçı kırık mainzda td lik yaptı be herif.. Naptı Mainz da? Uefayi mi aldi? Sampiyon mu oldu kupa mi aldı? CL ye mi katilabildi? Abdullah Avcı da harikalar yarattı seyircisi olmayan bi takımda. Onu alalım ozaman. Hemde Türk. Oldumu?

Valla adamın adını duyali yarım saat oldu Tayfur'un mesajları sonrası sempati duydum adama, gelsin.

-Tapatalk-

Yahu hemen baslik acmissiniz. Yalan haber 3puan denen salaklari hangj yonetici aradi mnk..

Hajrovic haberinden sonra bir anda sozlesmesi hala Mainz'da olan Tuchel'i nasil getirecekler daha simdiden 10 milyon € harcadik o zaman :D

Yorulduğunu açıklayıp görevi bırakmıştı. Şuan boşta görünüyor.

ntvspor da haber yaptı.detaylar kalmış sadece.

Geri
Üst Alt