Son Olanlardan Sonra Fatih'i Halen İmparator Olarak Görüyor Musunuz?

Kebapçı orada Terim'e kültür olarak seviye tespiti olarak, geldiği yer olarak kullanılan sıfat ise bu bence aşağılamadır.

Ki öyle kullanıldığı da açık.

Gereksiz bir şey, Terim'i sevmemek sorun değil ki, herkesin kendi fikridir.

Son aylarda garibime giden 2 şey

1. Sürekli lakap takma geleneği

2. Yakışıklı imiş gelsin bu adam muhabbeti.

Manken, kültür yarışması değildir futbol.

Dünya futbolunda bir döneme damga vuran Ronaldo, Pele, Ronaldinho gibi isimler de ne manken'di, nede kim milyoner de 1 Milyon TL kazanacak kadar kültürlü.

Dediğin gibi, alınganlık yapıyorsun. Alakası yok..

Kebapçı orada Terim'e kültür olarak seviye tespiti olarak, geldiği yer olarak kullanılan sıfat ise bu bence aşağılamadır.

Dünya futbolunda bir döneme damga vuran Ronaldo, Pele, Ronaldinho gibi isimler de ne manken'di, nede kim milyoner de 1 Milyon TL kazanacak kadar kültürlü.

Kebapçı lakapı aslında Hasan Şaş için kullanılıyordu. Çünkü gerçekten kebap dükkanı vardı sanırım. Yani orada kültürel bir aşağılama yok bu adamın işi bu değil gitsin kendi işiyle uğraşsın anlamında.

Sonra diğer üyeler bu tabiri alıp Fatih hocaya uyarladılar. Bu sıfatın ısrarla kullanılmasının tek sebebi insanların bu sıfat karşısında "niye öyle diyorsunuz" tepkisi vermesi. Bak sen Necati'ye mention atmışsın hemen bir daha yazmış. Çünkü absürd de olsa mizahi bir takılma buna alınganlık sürdüğü sürece insanlar da yazmayı sürdürecek.

Bence böyle yani.

Bence çok ciddiye alıyorsun, benim görüşüm şu şekilde: Terim Adanalı > Adana kebabıyla ünlü > Terim'in futboldan çakmadığını düşünüyolar > Bunu ifade edecek lakap = Kebapçı.

Emre Çolak ergen/apaçi/liseli, yakışıklı olup futboldan çakmayan topçular manken, Sabri amigo vs vs... Bunlar aşağılama sözcükleri değil tam olarak, futboldan anlamadıklarını belirten ifadeler bana kalırsa.

Diktatörün karşısında kim durabilir beyler..

Fatih hocaya bu konudan ayar vermeye gerek yok bence..

Adam spor adamı..

Asıl milli takım hocasına bu soruyu yöneltene bakmak lazım..

Sanane be adam..

Kazandirdiklari tartisilmaz Allah razi olsun ama bundan sonra bize uzak olsun ...

o kim la diye şık yok mu :)

herkes lakaba takılmış, bende yazayım da buralar karışsın :) kebapçı demeyin, evine hakkıyla, emeğiyle ekmek getiren ustalara saygısızlık !

Kebapçı lakapı aslında Hasan Şaş için kullanılıyordu. Çünkü gerçekten kebap dükkanı vardı sanırım. Yani orada kültürel bir aşağılama yok bu adamın işi bu değil gitsin kendi işiyle uğraşsın anlamında.

Sonra diğer üyeler bu tabiri alıp Fatih hocaya uyarladılar. Bu sıfatın ısrarla kullanılmasının tek sebebi insanların bu sıfat karşısında "niye öyle diyorsunuz" tepkisi vermesi. Bak sen Necati'ye mention atmışsın hemen bir daha yazmış. Çünkü absürd de olsa mizahi bir takılma buna alınganlık sürdüğü sürece insanlar da yazmayı sürdürecek.

Bence böyle yani.

Mizah anlayışım iyi değildir, ve alıngan da bir kişiyim bunları kabul ediyorum.

Ama şu da var, ben bu forumda kimseyi mutsuz etmek , kavga etmek, kırmak için girmiyorum.

Muhabbet olsun diye giriyorum.

Farklı fikirlere, tarzlara saygım sonsuz. Ama şu da var, ''kepabçı'' , ''tarator'', ''zırtarapator'' ifadeleri, benim karşımda kimle muhabbet ediyorsam onu kırmadan fikrimi nasıl ifade edebilirim diye düşünerek, kafa patlatarak yazdığım yazıya tek cevap olarak da geldi defalarca.

Çocukça geldi belki benim mizah eksikliğim sesimi çıkarmadım.

Forumda bir kaliteden söz edeceksek bence bu ifadeler komik değil ve bir kalite katmıyor.

Bunun yerine

Benim için efsane falan olamaz ÇÜNKÜ ...

yazmak çok daha iyi değil mi?

Son olarak yukarıda uzun yazdım okunmaz büyük ihtimal.

Alıngan bir insanımdır bu doğru ama bu tarz mizah (lakap üzerinden) bana komik de gelmiyor, aksine çocukça geliyor. Taraf olmaya zorlayan, kutuplaştıran şeyler bana göre mizah değili tabi bu benim fikrim.

Son olarak yukarıda uzun yazdım okunmaz büyük ihtimal.

Alıngan bir insanımdır bu doğru ama bu tarz mizah (lakap üzerinden) bana komik de gelmiyor, aksine çocukça geliyor. Taraf olmaya zorlayan, kutuplaştıran şeyler bana göre mizah değili tabi bu benim fikrim.

İşte, senin fikrin olduğu için insanlar söylemeye devam edecek. Bence görmezden gelmeye alışmalısın, kimseyi istediğin kalıba sokamazsın sonuçta.

İmparator olarak görüyorum camianin ve taraftarların büyük bir bölümü de bu şekilde görüyor forumda bu kadar tartisilmasi anlamsız geliyor bana.

İşte, senin fikrin olduğu için insanlar söylemeye devam edecek. Bence görmezden gelmeye alışmalısın, kimseyi istediğin kalıba sokamazsın sonuçta.

Öyle bir derdim hiç bir zaman olmadı zaten.

Herkese saygılı olmaya çalışan bir insanım genel olarak.

Üzülürüm içime atarım, sinirlenmem kolay kolay hiç bir fikir ayrılığına da.

Bu konuda ki fikrim ise açık : Bence mizahi değil bunlar.

Sizlere geliyorsa da saygılıyım ne diyebilirim ki daha?

Öyle bir derdim hiç bir zaman olmadı zaten.

Herkese saygılı olmaya çalışan bir insanım genel olarak.

Üzülürüm içime atarım, sinirlenmem kolay kolay hiç bir fikir ayrılığına da.

Bu konuda ki fikrim ise açık : Bence mizahi değil bunlar.

Sizlere geliyorsa da saygılıyım ne diyebilirim ki daha?

Tamam ama bu şekilde konuşanları, beğenenleri eleştirdiğin için cevap hakkı doğuyor. İlk mesajında.. Yani ben fikrim söyleyim ama bana laf edilmesin gibi bir hava oluştu. Benlik bir sorun yok..

eski kaptanımız başarıları say say bitmez.mancini den yada bizi anglo sakson başkandan daha efsane oldugu kesin.başkan GS ı düşünse o güzelim yönetimi değiştirmezdi.Tmm anladık Fatih Terim anlaşamadın gitsin de albayraktan ali dürüstten adnan öztürkten ne istedin.en affedilmez hatası ise rokta ms lar ne arıyor.başkan Fatih Terimi ve yöneticileri göndermek istedi çünkü geri planda kalıyordu.mancini yi de çok başarılı olarak gönderdi tazminatsız.

İhanet.. Ne kadar büyük bir kavram olduğunu öğrenmelisin. Düşman, hainden yeğdir.

ihanetmiş bırak dızı ızlemeyi.rokta msj ları hocanın antremanda kovulmuş milli takıma imza atıyor.bak altını çiziyorum milli takım demirörenin babasının takımı degil 76 milyonun takımı.gitseydi fb ye falan ben herkesten çok hain derdim.öyle durum yok.hain olan başkan.ön plana çıkmak için yönetimde iş yapan kim varsa kovdu fatih hocayı da kovdu kendi kalınca düştügümüz durum meydanda.

ihanetmiş bırak dızı ızlemeyi.rokta msj ları hocanın antremanda kovulmuş milli takıma imza atıyor.bak altını çiziyorum milli takım demirörenin babasının takımı degil 76 milyonun takımı.gitseydi fb ye falan ben herkesten çok hain derdim.öyle durum yok.hain olan başkan.ön plana çıkmak için yönetimde iş yapan kim varsa kovdu fatih hocayı da kovdu kendi kalınca düştügümüz durum meydanda.

Bunların sizin hayal dünyanız olduğunu Terim fazlasıyla kanıtladı.

Buradaki emolarin çogu gibi sirf basbakanin dediklerine güldü diye adamdan nefret edecek degilim.

Fatih Terim Galatasaray efsanedir, her zaman IMPARATOR'dur. Hatalar yapti, ama hatasiz kul olmaz. Bize onca basari getirdi ve yaptigi hatalar bunlari degistirmeyecek.

Geri
Üst Alt