Son Olanlardan Sonra Fatih'i Halen İmparator Olarak Görüyor Musunuz?

işinize geldimi imparator,işinize geldimi yuh çekerseniz.

milyon kere yazdım yaptıklarını değerlendirin. kendi değerlerinize (yalnışlarıda olsa) harcama huyundan vazgeçin.

biraz sahiplenin. tüpçünün yanında çalışıyor diyorsunuz, başkanda bir ton laf söylüyor ama her adamını milli takıma vermesini biliyor..

soru ekip işidir. her başarıyı veya başarısızlığı birine yüklemeyin.

başkan yönetimi değiştirip abuk sabuk danışmları yüzünden çok hatalar yaptı. yönetim değiştiği an böyle olacağı belliydi.

ağzına sağlık.fatih hocayı eleştiriyordu millet milli takıma gitti diye.başkan neden kalkıp aynı işi baskette yaptı acaba.tabi başkanda zerre hata olmaz.baskette turgay verdiği hakemle ve vermediği ceza ile bizi bitirdi ama ergin ataman hala daha devam eiyor.başkanda görevden almadı ya ergin hocayı bir sorun yok.ama almış olsaydı fatih hoca için söylenenler bu seferde ergin hoca için söylenecekti.

birde ne varmış fatihj hoca başbakana yalakalık yapıyormuşta bilmem ne.adama sormazlar mı lan dangalaklar madem bu kadar fatih hocayı eleştiriyorsunuz başbakana yalakalık yapıyor diye neden başkanı eleştirmiyorsunuz.kalkıp canlı yayında herkesin gözüne bakarak Galatasaraylı taraftarların yüzde 60 ı AKP ye oy verdi dedi mi demedi mi?ama bunları söyleyince yalaka biz oluyoruz değil mi?

bu arada Fatih Terim hala daha efsanedir.eğer görevden ayrıldıktan sonra üstüne 2 teknik direktör daha gelmesine rağmen hala daha kendinden konuşturuyor ve taraftarımızın büyük bir kısmı (her ne kadar buradakiler siyasi bakış açısından dolayı nefret kusulsa dahi gerçeği böyle değildir) hala daha ona saygı ve sevgi duyuyorsa hemde tek ve gerçek İmparatordur.

başbakana olan kin nefret yüzünden terim sorgulanmayamı başladı :)

Her basarili oyuncu ve TD efsane olamaz. Efsane olmak birazda karakterle ilgili bir konu. Tanju Çolakta basariliydi ama hiç bir zaman efsane olamadi. Fatih Terim'de basariliydi ama efsane olamaz.

Siyasi görüsü beni ilgilendirmez ama FT'de ayni RTE gibi bir adam. Millete kendini satmak için ayni yöntemleri kullaniyorlar. Söyledikleri ve yaptiklari hiç birbirine uymuyor. Ama millet inaniyor bu yalancilara.

Siyaset bu kadar Turk futbol'unun icerisine girmis ve ayni zamanda icine etmisken, Futbol adamlarinin Siyasi durus ve aktiviteligi tartismamak malesef olmaz. Galatasaray'imizin bu konudaki hassasiyeti ve durusu malum'dur. Gonul ister ki futbol'da Siyaset'ti degil sadece Futbol'un veya Spor'un guzelligini tartisalim.

Millet olarak olumlu ya da olumsuz her haltı abartmalıyız ya,

İşini diğerlerinden iyi yapanlara hak ettiğinden fazla paye verip, aynı adamı en ufak olumsuzlukta yerin dibine sokma huyumuza bayılıyorum.

Adam geldi, çalıştı, başarılı oldu, parasını kazandı gitti. Bugün tüpçü dangalağının koltuk altına girdi, yarın paraya ihtiyacı olursa Aziz köpeğinin..

İmparator'muş, kebapçıymış.

Geçin bu işleri !!

Herkesin olduğu gibi artıları ve eksileri var..Ancak günden güne eksileri artılarından daha ağır basmaya başladı.

eski kaptanımız başarıları say say bitmez.mancini den yada bizi anglo sakson başkandan daha efsane oldugu kesin.

Ne zamandan beri bu forum yönetimi Galatasaray başkanlarına üyeleri tarafından iftira atılmasına izin veriyor ?

"anglo sakson başkandan" bu bir iftiradır ve ırkçılıktır.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Birazcık saygı duyun.

Çoğu kişinin tüpçü çokta umrunda değil çünkü ciddiye alınacak bir insan değil kukla

Bu nefretin sebebi tamamen rte

O mevkide olupta bbı tanımıyorum demesi beklenemezdi zaten

Nasılki rteye kızıyosak spora karışıyo diye, terimede bu nedenle kızanlar rteden beter maalesef

İmparatormudur değilmidir çok önemli değil ben sevindiğim mutlu olduğum günlere bakarım

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hocası olduğu gerçeğini rteyle ilişkisi değiştirmez bu güne kadar hep bunu savundum

Umarım yollarımız keşismez bidaha herkes mutlu olur

yazık etti kendine eğer tüpçüyle anlaşmasaydı bizde kalmasa bile herkes onu sevecekti ama resmen egosu onu başka biri yaptı. Bir daha gelir mi bilmem ama son 10 ayda yaptıklarıyla tüm başarılarını unutturdu

Baslikta 'Fatih' olarak yazilmasi.. cok enteresan.

Efsane sifati basariya endekslidir. Tarihimizdeki en cok sampiyonlugu onunla yasadik en cok onunla kupa kazandik. 50 sene sonrada 100 sene sonrada Fatih Terimi herkes bilecek naptigini neler kazandırdığıni. Kendisi bana göre 'Efsanedir'.

Imparatorluk kavramini da efsanelige bagliyor iseniz ozaman ben imparator olarak goruyorum.

ReReReRaRaRa

Benim efsanem değildir , gözümdede gönlümdede zerre kadar yeri ve değeri yoktur ,

Bize zarar vermesin yeter , zarar vermeye çalışmasın yeter , tribündeki köpeklerini , medyadaki uşaklarını saldırtmasın yeter ,

gerisi laf-ı güzaf ...

birde ne varmış fatihj hoca başbakana yalakalık yapıyormuşta bilmem ne.adama sormazlar mı lan dangalaklar madem bu kadar fatih hocayı eleştiriyorsunuz başbakana yalakalık yapıyor diye neden başkanı eleştirmiyorsunuz.kalkıp canlı yayında herkesin gözüne bakarak Galatasaraylı taraftarların yüzde 60 ı AKP ye oy verdi dedi mi demedi mi?ama bunları söyleyince yalaka biz oluyoruz değil mi?

Sen kimsin de Fatihi eleştirenlere dangalak diyorsun dangalak, ikincisi başkan orada ayağınızı denk alın bakın size oy veren kitlenin çoğu Galatasaraylı demeye getirip gözdağı vermiş olmasın? Totosu yiyen başkana yamuk yapsın hadi, bugün Aziz Yıldırım Fenerin resmi dergisinde teşekkür ediyor Rte'ye bizim başkan kadar cesurunu bu iktidarı takmayanını göremezsin Fikret Orman denilen şahıs zaten sözkonusu hükümetin adamı Aziz Yıldırım denilen şahsiyet ise döt kurtarma peşinde o yüzden bugün teşekkür falan ediyor

Dün Prandelli tesisleri gezerken çoğu yerde terimin fotoğrafları vardı. Demekki hala klüp efsane olarak görüyor.Yaptıkları,kazandırdıkları inkar edilemez.Kendi adıma minnettarımda kendisine.İlk seferinde bizi yüzüstü bırakıp fiorentinaya gittiğinde kimse bişey demedi Ama tarihde bize en fazla zararı olan adamın peşine takılıp Galatasarayı bir tarafa atması akla mantığa sığmıyo.Hele o giderken ağlaması tribünlere oynaması felan.Sanki zorla getirdiler milli takımın başına. O efsane kadroda emrenin değeri neyse terim de o artık benim için.

Kendisi Galatasaray tarihinin en başarılı antrenörüdür.İmparator değildir,efsane değildir.

Geri
Üst Alt