Son Yıllarda Sol Bekimizi En İyi İdare Eden Oyuncu Hangisiydi?

Sol beki en iyi kotaran?

• Angelino

Oy: 0 0,0%
  • Saracchi

Oy: 4 7,7%
  • Adekugbe

• Latovlevici

Oy: 1 1,9%
  • Nagatomo

Oy: 39 75,0%
  • Köhn

• Riera

Oy: 19 36,5%
  • Aanholt

• Emre Taşdemir

• Hakan Balta

Oy: 7 13,5%
  • Kazımcan Karataş

Oy: 2 3,8%

• Kullanılan toplam oy
    52

Sertan Doğan

10 Numara!
Geçenlerde aklıma geldi . Kangren haline gelen sol beki en iyi idare eden oyuncuyu size sordum. Seçeneklere çok kısa süreli oynayan oyuncuları almadık örneğin Barış gibi.

Ben oyumu Nagatomo'ya verdim. Ancak Kazımcan hep içimde yaradır. Okan Buruk 'un ilk şampiyon olduğu dönemde ligin özellikle ikinci yarısında oldukça forma şansı buldu ve çok iyi maçlar çıkardı. Hatta Fener maçında uçuyordu resmen. Nasıl oralardan buralara geldi çok ilginç. Futbol form ve çalışma ile gelişiyor. Ritmini kaybeden bir Türk oyuncu tamamen çökebiliyor.

2 oyuncuya oy verilebildiği için Nagatomoyla Hakan Balta'yu seçtim.Rierayı da ekleyebilirdim.Hatta Kazımcan ilk şampiyonlukta 8 Maç'ta kötü oynamadı idare etti ama sezona bakarsak yükü taşıyacak emanet edilecek 1'i olmadığı anlaşıldı..

Aslında Saracchi de fena değildi. Lakin çok yanlış zamanda geldi. Maalesef sakatlandı.

Saracchi nago riera
Sarachi ilk geldiğinde çok iyiydi
Nago da iyiydi gerçi
Riera da idare etti
Balta hangi senelerlb oynadı hatırlamıom sanki hep sol stoper oynamış gibi geliyo

Basligi gorunce siklari okumadan nedense aklima hakan balta geldi direkt. Oyunu ona verdim. Cok sogukkanli cok guven veriyordu. Cok severdim kendisini.2-2 lik kadikoy macindaki golu hep aklima geliyor. Barosun direkten donen inanilmaz sutu gol olsa kadikoyu 7-8 yil once yalama yapacaktik

Net nagatomo korkunç bir tekniği vardı, biz neden uzun zamandır çekik gözlü pazarına açılmıyoruz bilmiyorum celtic bunlardan doldurdu kadroya bir kaç tane pire gibi oynuyorlar, Real sociedad'da kubo, brighton'da mitoma bir coğunun messi vari skilleri var ayaklarından top alamıyorsun acayip bir şekilde aklı başında futbol oynuyorlar, büyük takımların her biri bu tarz adam çekmeye başladı kadrolarına koreliler ve japonlar iyi futbolcular yetiştirmeye başladı. Tam işçi profili oyuncuları okan hocanın ihtiyacını karşılayacak oyuncu profilleri

Adekugbe'nin Taşdemir'in olduğu listede olmaması üzdü

Geri
Üst Alt