Son Yıllardaki En Çapsız, En Vasıfsız ve En Sinir Bozucu Teknik Direktörümüz

Galatasaray'ın son yıllardaki en çapsız, en vasıfsız ve en sinir bozucu teknik direkt

• JOR

Oy: 2 2,9%
  • Mustafa Denizli

Oy: 20 29,4%
  • Hamza Hamzaoglu

Oy: 31 45,6%
  • Cesare Prandelli

Oy: 15 22,1%

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .
Su 2 adamin aldigi 5 kupayi diger iki rakibimiz ters kronolojik olarak ne kadar zamanda aldilar acaba

bjk sampiyon oldu 2016
fb super kupa 2014
fb sampiyonluk 2014
tr kupasi fb 2013
tr kupasi fb 2012

son 2 senede capsiz ve vasifsizlarin kazandigi 5 kupayi ,diger iki rakibimiz toplamda 5 sezonda alabilmis . 2011 sezonundaki super kupasi oynanmayan ve hala saibeli lig ve turkiye kupasi sampiyonluklarini sayma .

2010 da sampiyon bursa , kupa ts , super kupa ts ... Bizi gecmeleri icin 2009 bjk sampiyonluguna gitmemiz gerekiyor , 2017 de 8 sene olacak ..

2 senedeki 5 kupayi 2 rakip toplamda 8 senede gecebilmis eger sayarken hata yapmadiysam

Prandelli, Denizli, Mancini.

Biraz da sunu dusunelim , 3 kupali hamza en capsiz , 2 kupali jor en vasifsiz diyorsak bizim seyircimize de "en tatminsiz" deseler kizamayiz

Hay kupanız batsın ya. 10 kişilik takıma karşı yüreğimiz ağzımızda maç izliyoruz. Geri pas yan pas geri pas yan pas kusacak hale geliyoruz. Bu adamdan mı memnun olalım.
Melo yoksa Hamit var diyen, bu kadro yeterli deyip karakter koyamayıp transfer isteyemeyen, yönetimin kuklalığını yapan adamdan mı memnun olalım.

Prandelli'yi gördükten sonra diğer hocalar gözüme Mourinho gibi geldi.

Eger Jor ve Hamza bukadar kötü ise, kadromuz fevkalade iyi olmasi lazim. Cözemedim ben bu isi. Mancini 10 puan fark yedi, Prandelli gelen gecenden carpiliyordu, Denizli mac kazanamiyordu, , ama bu ikisi herseye ragmen 5 kupa kazandi toplam.

Ben Hamza´dan da memnun degildim ikinci senesinde, Jor´da memnun degilim, ama sezarin hakki sezara.

Bana göre taraftarin en büyük sikintisi, birseyden sikayetci oldugundan, daha kötüsünün olmayacagini düsünmesidir. Ama beterin, beterini gördük.

Mesela, iyi bir plan B yoksa, Jor´u göndermek, büyük ahmaklik olur yine sezon icerisinde. Taraftar herzaman cok fevri davraniyor.

Basariya alismis taraftarin basarisizlik karsisindaki reaksiyonu fazla olabilir, bunu anlarim . Mesela biz son 5 senede 3 sampiyonluk aldik , bir bjk denen takim var , bu 3 sampiyonlugu 13 senede alabilmis , tabi ki basarisizliga alismis bjk seyircisiyle bizim reaksiyonumuz ayni olmaz

ama biraz da baska takimlarin da cikis donemleri , jenerasyon yakaladigi seneler olabilecegini soguk kanli karsilamak gerekir .. zaten sen yonetimsel , teknik , transfer vb hatalar yapacaksin ki baskalari da ara sira basarili olacak

sporun icinde var bu ... bizde hep bir teknik direktor kiyimi var .. basarisizlikta israr edilmez ama bu kadar ogutucu bir klup de yoktur herhalde , herseyi antrenore baglamayi basariyoruz

Hamza Hamzaoglu net 1 olmalidir. Adam insan degil bir kere, irkci'nin teki. Hamza dönemini ve aciklamalari hatirlayiniz bi.

1. Cesare
2. Hamza

Sent from my iPhone using Tapatalk

halı deseni reiz kazandığı maçlardan sonra bizi ne azarlıyordu be. ciddi ciddi kendimi suçlu hissediyordum bazen. kaybedincede erotik ses tonunu ayarlayıp pınar arguna sürekli "biz,biz,biz" diyerek gollum gibi konusuyordu.

son atarı çok tatlıydı yannız <3 dursun basganım nsıl kovdu ama <3

Aslinda bu sorunun cevabi herkesin kendi belirledigi kriterlere gore verilebilir . Ben finaldeki elde ettiklerimize bakiyorum , ama tabi biraktigi miras ,kendisine yapilan haksizlik varsa o , yonetimin o donemki butcesi ... vs vs

hamza diyemem , adam 3 kupali .. 3 kupaliysa ben susarim , baskasinin kriteri baskadir hamza der ..

ben denizliye oy verdim , cunku adamin CV si sonuclari alan bir basarili antrenor seklindeydi , donk u aldirdi basimiza sardi , astanayla berabere kaldi diye dans etti , tum oyuncularin seviyesine indi el carpisma vs ler sovlar ..

ama prandelli de gamsiz bir tipti , jor ile prandelli biraz benziyorlar

su 4u arasinda hamzaya oy verecek kadar futbol cahili oldugunuzu bilmiyordum, beni derinden yaralayan bir durum oldu
en azindan simdiki kamili gorunce hamzaya haksizlik ettigimizi gorursunuz diye dusunmustum
1. olmayi birak bu listede olmasi bile adama hakaret

1. 70 yasinda olmasina ragmen yardimci istemiyorum diyip sov yapan, parasini pesin alip ilk macina korktugu icin cikmayan denizli

2. aysalla bir olup cemali ve pandev gibi boktan topculara milyonlar sacan ve vizyoncu taraftarlar tarafindan galibiyetler bulutlara tarzi malliklarla dillenen asagidaki sacmaligin mimari prandelli

galatasaray-arsenal-ma%C3%A7%C4%B1-kadrosu.jpeg

3. nerede oldugunu sasiran, herhangi bir futbol felsefesi olmayan jor. ilk 2de olmamasi kendisinden beklenti olmamasindan dolayi

bu listeye rijkaard ve bulent korkmaz da eklenir

son 10 senede kalan tdler ise son derece basarili olmuslardir, kalli, skibbe (ona da stajyer deniyordu dortmund ve leverkuseni calistirmasina ragmen, simdiki stajyerle karsilastirin oynattigi futbolu), FT ve hamza

isin ozu, hamzayi bu listeye ekleyen utanmaz biridir

1166473.jpg

su 4u arasinda hamzaya oy verecek kadar futbol cahili oldugunuzu bilmiyordum, beni derinden yaralayan bir durum oldu
en azindan simdiki kamili gorunce hamzaya haksizlik ettigimizi gorursunuz diye dusunmustum
1. olmayi birak bu listede olmasi bile adama hakaret

1. 70 yasinda olmasina ragmen yardimci istemiyorum diyip sov yapan, parasini pesin alip ilk macina korktugu icin cikmayan denizli

2. aysalla bir olup cemali ve pandev gibi boktan topculara milyonlar sacan ve vizyoncu taraftarlar tarafindan galibiyetler bulutlara tarzi malliklarla dillenen asagidaki sacmaligin mimari prandelli

galatasaray-arsenal-ma%C3%A7%C4%B1-kadrosu.jpeg

3. nerede oldugunu sasiran, herhangi bir futbol felsefesi olmayan jor. ilk 2de olmamasi kendisinden beklenti olmamasindan dolayi

bu listeye rijkaard ve bulent korkmaz da eklenir

son 10 senede kalan tdler ise son derece basarili olmuslardir, kalli, skibbe (ona da stajyer deniyordu dortmund ve leverkuseni calistirmasina ragmen, simdiki stajyerle karsilastirin oynattigi futbolu), FT ve hamza

isin ozu, hamzayi bu listeye ekleyen utanmaz biridir

1166473.jpg
hamzaya hiç bir haksızlık yapılmıyor

onun yaptıkları ortada en başta taraftar ile zıtlaşması umut gibi adamları futbolcu yerine koyması

bursaya gittikten sonra bizim hakkımızda söyledikleri de kabak gibi ortada

Capsizlik olarak

Zurnazen Mustafa>Prandelli>Riekerink>Hamza

Hamzadan dolayi gecen yaz cok cok önemli oyunculari almadik ücretsiz. En büyük bela hamzadir

En uyuz oldugum Hamza ama basliga en uygun P.delli.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Geri
Üst Alt