Son Yıllardaki En Sinir Olduğunuz Galatasaray Beyanı

"Mali açıdan anlaşamadık."
"Pahalı Geldi..."

Her Transfer dönemi.

Hamza burağın kampa katıldığında yaptığı açıklama

Hanzo Hanzooğlu : ''İşte geldi yıldız''

'' Antrenmanlar daha sert geçsin diye Jem Karacan'ı aldık.'' HH

Erene lewandowski benzetmesi yapilmasi malum sahis

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Sampiyonluk adaylari sahamiza gelecek. Lig sampiyonlugu bizden gececek, sampiyonu biz belirleyecegiz"
(Adnan Polat, 2011)

Transferin bitmesine 5 gün kalmış.Ama şu açıklama deli ediyor beni.Transfer için daha zamanımız var.He 1 ay alamamışsın alacagını 5 günde alacaksın demi.

Hamza burağın kampa katıldığında yaptığı açıklama

Hanzo Hanzooğlu : ''İşte geldi yıldız''
Bunu yazmaya gelmiştim rdaş ?

Ayrıyaten tam olarak hatirlamadigim evlat demeçleri ve hamit in rızkımız muhabbeti

Mide bulandırıcı kahpeler bak yine daraldım

Diğer demeçler anca prestij düşürür ve kısa vadeli zararlara yol açar. Ama Dursun Özbek ne zaman Riva ve Florya'nın satışıyla ilgili bir şey söylese gerçekten hayretler içinde kalıyorum. Camianın 40 senedir gözü gibi sakındığı ve yüksek bedeller beklediği bu arazileri "Kahvede okey oynayan emekli" kılığındaki adam döneminde mi kullanacağız diye hayıflanıyorum. 2 saatliğine bakkal emanet edilmeyecek adama koskoca Galatasaray Spor Kulübü göz göre göre emanet edildi ve yaklaşık 2 sene olmasına rağmen hala taraftar harici "Ulan bunlar ne yapıyor. Bu adamdan başkan olur mu Galatasaray'a" diyen çıkmadı. Camia olarak akıl tutulması yaşıyoruz. Başka açıklaması olamaz bu işin..

Geri
Üst Alt