Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.774
- 101.939
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pro mu?yarin resmi tanitimi yapilacak
türkiye saati 18de
pro mu?
oyun ekosistemini genisletelim deyip x86 mimarisine gectikten sonra belki de ayaklarina sikmis oldular neden boyle oldu bilmiyorum exclusive oyun cikmazsa konsol yerine mini desktop toplamak sanki daha mantikli hale geliyor43242 Teraflops olsa ne olacak ki doğru düzgün oyun çıkartmadan sakız değiştirir gibi nesil değiştiriyorlar.
Sözde en güçlü konsola daha adam akıllı oyun çıkartmadan en güçlünün de güçlüsünü çıkartıyoruz demek insanları enayi yerine koymaktan başka bir şey değil. 80 tane daha remastered çıkartıp bomboş bir şekilde tamamlasınlar bu nesli de. Her nesil bir öncekine göre daha boş geçiyor. 2 nesil sonra elde sadece servis oyunlarından oluşan bulut ekosistemiyle baş başa bırakacaklar gibi görünüyor oyuncuları. Xbox tarafı zaten tamamen bambaşka bir yol çizdi kendisine. Konsol tarafı bir ayak topal ilerliyor
Exc. oyun da kalmadı neredeyse. Öyle ya da böyle PC'ye de çıkartıyorlar artık. Bu kafayla devam ederlerse konsol almanın pek bir esprisi kalmayacakoyun ekosistemini genisletelim deyip x86 mimarisine gectikten sonra belki de ayaklarina sikmis oldular neden boyle oldu bilmiyorum exclusive oyun cikmazsa konsol yerine mini desktop toplamak sanki daha mantikli hale geliyor
ben genelde böyle ara modeller çıktığında eskisini iyi satabilirsem - üstüne koyup yeni cihaz alıyorum (sonra 2. el satmasıda kolay oluyor)Çıksa da 50 bin TL verip alsam.
Ya hikayeli fps çıkmıyor şaka gibi20 - 25 yıl öncesinin sıkı bir oyun severi olarak oyun sektörünün git gide boka battığını düşünüyorum.. Oyun diye piyasaya sürdükleri yazılımların istisnai bir kısmı hariç bir çoğu, boktan senaryolar (hatta hiç olmayan senaryolar) üzerine inşa edilmiş grafik katmanlarından ibaret..
Yeni nesil oyunlar, 25 yıl öncesinin teknolojisi ile yapılmış Starcraft tan aldığım keyfin yakınından dahi geçemezler.. Starcraft tan sonrası biraz The Last Of Us.. O kadar..
Yok o yükselecekmiş, yok pro su çıkacakmış, yok pro plus ı bekleniyormuş... Hiç bir halta yaramayan 8K Tv ler gibi..
Pro çıkınca ucuzlaması gerekirken biz de zam gelirben genelde böyle ara modeller çıktığında eskisini iyi satabilirsem - üstüne koyup yeni cihaz alıyorum (sonra 2. el satmasıda kolay oluyor)
ama bu sefer zorlar gibi.
şu an mesela ne kadar acaba ps5 in piyasası aşağı yukarı.
Amazon geçenlerde 15'e mi ne sattı, bir 10 gün önce de 18'den vermiş.ben genelde böyle ara modeller çıktığında eskisini iyi satabilirsem - üstüne koyup yeni cihaz alıyorum (sonra 2. el satmasıda kolay oluyor)
ama bu sefer zorlar gibi.
şu an mesela ne kadar acaba ps5 in piyasası aşağı yukarı.
e iyi kumanda şarj istasyonu + 2 kumanda var - yenisinin çıkacak fiyatına göre belki hamle yaaprım ama ben 30a yakın paraya çıkar düşüncesindeyim.Amazon geçenlerde 15'e mi ne sattı, bir 10 gün önce de 18'den vermiş.