Sony Playstation 5 Pro'nun Özellikleri Sızdı: 28 TFLOPS ve Daha Fazlası

valla ben 5 i Cd sürücülü aldımda (çünkü kimsii ikinci el alırken ucz oyunda alıyor gidip)- hiç oyun CD li edinmedim - eskisi gibi oyun döndüren dükkanlarda artık kazık ötesi zaten...

dijitallikten gitmek mantıktlı - her şey oraya gidiyor.

o nedenle "opsiyonel" olması kötü değil - fiyat düşürüyorsa daha bile iyi denebilir.

ama genede total fyatlamada apple a özenmişler heralde - aynı cihaz - yağlı kazık modu. cılkı çıktı.

yani ps5’de de takılmadan gta 6 oynucaz yok 30 fps yok 60 fps yok 360 fps çok da şeyimizde pro ölü doğmuştur ps6 tarihini ileriye atmıştır.

yani ps5’de de takılmadan gta 6 oynucaz yok 30 fps yok 60 fps yok 360 fps çok da şeyimizde pro ölü doğmuştur ps6 tarihini ileriye atmıştır.
Pro mantığı saçmalıktan öte değildir. Slim mantığını anlayabiliyorum ilerleyen yıllarda chipsetin boyutlari da düşünce aleti daha küçük yapabiliyorlar daha küçük ızgaralarla ayni soğutmayı sağlayabiliyorlar. Ama pro olayı başlı başına dolandırıcılık. Konsol dediğin şeyin neden prosu var abi hepsi ayni oyunu ayni oranda oynatmak zorunda. Eğer pro diyorsan o zaman chipseti değiştirmen gerekiyor. Ps5 icine 2070ti ile esit ekran kartı chipseti takıyorsan pro ya 3070ti li takmak zorundasın. Öyle 5-10 fps arttırdık diyip pro diyince olmuyor bu işler

örnek:

adam alıyor son ps i - diyor ki oh oh görüntü akacak...bağladığı şey 8 yıllık LED tv... o görüntüyü zaten alamayacak...

8k samsung Neoqledler falan olmadığı sürece en iyi görüntü monitörlerden alınır - refreshi bilmemnesi çözünürlüğü uygun - ama onlarda TV den daha piyasası olan ürünler olduğu için astronomik pahalı.

örneğin ben hala 13 14 yıllık ASus monitörüm var onda oynuyorum. gayette memnunum IPS panel ile renk menk çok iyi çünkü - öye ay daha iyi fps fıdı fıdı hastaları konsol dünyasına gelmemeli

konsolun tek olayı var abi - tak oyna - ay GPU ısındu - ay CPU yetmedi - eyvah ram yükseltmek gerekecek gibi teknik olarak devamlı potansiyel harcama oluşturabilecek bir setup olmaması . Bunun dışını zorladıklarında başarılı olamazlar.

bende PC varken ödüm kopuyordu bir şey olur diye - 1 kere PSU da sıkıntı oldu girdi 3k yk yere mesela.

Son düzenleme:
En büyük dolandırıcılıklardan biri oldu bu nesil.Çok fazla 5 sattı ama remake remastered oyunlar harici adam akıllı oyun çıkmadı.Beklentiyide karşılamak yerine pro çıkarıyorlar birde:D

ben 2 senelik standart ps5imi demin 16,5 bin tlye okuttum

almanyaya dönünce black fridayde bir tane discli slim alirim kendime 300-350 euroya

pro asiri pahali ve gereksiz su anda

Geri
Üst Alt