Size göre iyi.bize en az 3-4 bine gelir
3-4 hayalcilik en iyi ihtimal 7k ki muhtemelen 10k falan olur enflasyonla
Size göre iyi.bize en az 3-4 bine gelir
allah yardimciniz olsun vallaSize göre iyi.bize en az 3-4 bine gelir
Şuanki kura göre söylüyorum.yoksa artma ihtimali çok yüksek tabi bu gidişle3-4 hayalcilik en iyi ihtimal 7k ki muhtemelen 10k falan olur enflasyonla
Şuanki kura göre söylüyorum.yoksa artma ihtimali çok yüksek tabi bu gidişle
600 değil 500 dolardan çıkacak deniyor. Sony bölgesel fiyatlandırmayla 3.5-4 k seviyesinde tutmaya çalışır şu anki kura göre.yoksa öteki türlü hiç kimse alamazSu anki kurla nasil 600 dolarlik makine 3-4k oluyor? Bu isin vergisi vs. var.
1000 dolarlik iPhone Turkiye'de 10k lira.
Dolarin artisiyla ve enflasyonun etkisiyle 600 dolarlik elektronik esyalar cok rahat 10k lira olur
600 değil 500 dolardan çıkacak. Sony bölgesel fiyatlandırmayla 3-4 k seviyesinde tutmaya çalışır şu anki kura göre.yoksa öteki türlü hiç kimse alamaz
Konsolu geçtim en büyük dert oyunlar.500 lira bi oyuna verilir mi. Rezillik resmenZaten Dolar ve enflasyon boyle devam ederse kimse alamayacak
Konsolu geçtim en büyük dert oyunlar.500 lira bi oyuna verilir mi. Rezillik resmen
SSD fiyatları çok düştü 500GB SSD 2-3 sene önce 350 euro civarıydi şimdi 70 euroPS4'un cikis fiyatindan pahali olur buyuk ihtimalle, cunku yeni sistemde SSD standart olacakmis. Bu da dolayisiyla fiyatlara yansir tahminimce.
Ayrica PS4 oyunlarini da yeni Playstation'da kullanabilecegiz, bu da guzel haber.
Bi oyun oynamak bile lüks bu memlekette. Ne bitmez bi çiledir bu halkın çektiğiKriz boyle bir sey rtasim. Luksu birak ihtiyaclar zor karsilaniyor
Bi oyun oynamak bile lüks bu memlekette. Ne bitmez bi çiledir bu halkın çektiği
Batı ülkelerinde de resmiyette lüks olabilir ama halkın cebinden çıkan para açısından çerezlik bi para.bizde sadece resmiyette değil gerçek anlamda lüks, alamıyoruz artıkOyun oynamak her yerde luks
Sikinti lukse paranin kalmamasi
Halkin cektigi cile ise bizzat verdigi kararlarin sonucudur
Batı ülkelerinde de resmiyette lüks olabilir ama halkın cebinden çıkan para açısından çerezlik bi para.bizde sadece resmiyette değil gerçek anlamda lüks, alamıyoruz artık
basvi bural
Resmiyetteki anlamından bahsetmiyorum. Yani bi amerikalı için resmiyette lüks olan oyun pahalılık anlamında lüks değil kolayca verebileceği bi para.Anlamadim demek istedigini rtas
Luks tuketim demek gereksinim olmayan tuketim demek
Playstation olmada pekala yasanabilir
Litaratürdeki anlamından bahsetmiyorum. Yani bi amerikalı için resmiyette lüks olan oyun pahalılık anlamında lüks değil kolayca verebileceği bi para.