Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Twitterda paylaşmışlar 

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

dijital oyunlar cok pahali haci, kardeslik yapmadigin sürece cok sacma oluyor.her türlü oynarsın digitalden satın aldığın oyunu silsen bile kütüphanenden bulup tekrar yükleyebiliyorsun.
pahalı falan değil dijital oyunlar yadijital oyunlar cok pahali haci, kardeslik yapmadigin sürece cok sacma oluyor.
ben oyunu alip oynarim sonra da direkt satarim yine.
cok daha ucuza cok daha fazla oyun oynayabiliyorum bu sekilde.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Almanya'da değil misin sen? 1500 euro'ya canavar gibi PC toplarsın. Niye uğraşıyorsun ki konsol ile?dijital oyunlar cok pahali haci, kardeslik yapmadigin sürece cok sacma oluyor.
dijital oyunlar cok pahali haci, kardeslik yapmadigin sürece cok sacma oluyor.
pcde ilgimi ceken bir tane oyun yok.Almanya'da değil misin sen? 1500 euro'ya canavar gibi PC toplarsın. Niye uğraşıyorsun ki konsol ile?
İlginç.pcde ilgimi ceken bir tane oyun yok.
valla ben kutulu oun almadım hiç hep digitalden oynadım eğer kardeşlik yapıyorsan hertürlü digital sürümü almak daha avantajlı bencedijital oyunlar cok pahali haci, kardeslik yapmadigin sürece cok sacma oluyor.
god of war, uncharted, last of us, persona gibi oyunlar olmadan yapamam ben haci.İlginç.
ben 60 euroya alirim oyunlari haci ciktigi gün.valla ben kutulu oun almadım hiç hep digitalden oynadım eğer kardeşlik yapıyorsan hertürlü digital sürümü almak daha avantajlı bence
Doğrudur, bu iş zevk meselesi. Özellikle GOW, Uncharted ve Last Of Us serilerinin hayranı çok.god of war, uncharted, last of us, persona gibi oyunlar olmadan yapamam ben haci.
bunlari oynaman gerekir haci.Doğrudur, bu iş zevk meselesi. Özellikle GOW, Uncharted ve Last Of Us serilerinin hayranı çok.
Benim de bu seriler hiç ilgimi çekmez mesela.
senin tarafından bakınca haklısın. Bende atıyorum red dead redemptionı oynayıp bitirdikten 2 ay sonra tekrar oynamak isterim artı psnde çok iyi indirimler oluyor her türlü çok ucuza iyi oyunlar bulabiliyosun.ben 60 euroya alirim oyunlari haci ciktigi gün.
oyunu oynarim, bitiririm ve sonra da 50 euroya falan devam satarim.
10 euroya yeni bir oyun oynamis olurum yani.
bana bu sekilde cok ucuza geliyor.
Dijitalde kutuludan daha fazla satış oluyor ikinci elde.Dijital ve normal sürüm alırken sizin için önemli olan oyunları elde etme biçiminiz. Eğer Psn kardeşliği yapıyorsanız ve sürekli farklı oyunlar oynamıyorsanız dijital sürüm daha mantıklı fakat kardeşlikten anlamam ve sürekli yeni oyunlar oynamak istiyorum diyorsanız dijital versiyondan uzak durun. Aldığınız kutulu oyunları üzerine bir miktar ekleyerek başka oyunlarla takaslayabilirsiniz.
ben cogu oyunu bir kere deneyim ettikten sonra satiyorum haci yav.senin tarafından bakınca haklısın. Bende atıyorum red dead redemptionı oynayıp bitirdikten 2 ay sonra tekrar oynamak isterim artı psnde çok iyi indirimler oluyor her türlü çok ucuza iyi oyunlar bulabiliyosun.

ben cogu oyunu bir kere deneyim ettikten sonra satiyorum haci yav.
ikinci kez oynayasim gelmiyor pek.
last of us ve uncharted gibi oyunlari sadece birden fazla kez oynamisimdir herhalde.
hemen hemen her ay yeni bir sey cikiyor zaten, pek oyunsuz kaldigim bir dönem olmuyor.
[/QUOTE
dediğim gibi senin kutulu oyun alman daha mantıklı. bende beğendiğim oyun olursa suyunu çıkarana kadar oynuyorum . kişiden kişiye değişecek bir karar. bide iki sürümün arasında ne kadar fiyat farkı olacak oda önemli insanların seçimlerinde büyük etken olacak fiyat farkı