- 4 Ağustos 2009
- 90.464
- 71.486
- 5.188
Pc ameleliktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi 1500-2000€ kadar artırman lazım bütçeyi
20 bin lira maaş mı alıyoruz la ikisine de sahip olacağız?birader konsolu olan sadece konsolda oyun oynar diye bi kaide mi var
bi insanın hem konsolu hem bilgisayarı olamaz mı ikisinden birini seçmek zorunda mı
basmıyo mu kafa ne anlatıyonuz burda 1 haftadır
60 FPS'e devam.![]()

sen sahip olamıyorsun diye niye başkalarına ikisinden birini seçmek zorundaymış gibi yazıp duruyorsun burda20 bin lira maaş mı alıyoruz la ikisine de sahip olacağız?
12K'lık sistemin taksidi 1 yıl sürüyor nerdeyse. Taksit ödemenin ne boktan bir şey olduğunu tecrübe edenler ne demek istediğimi anlıyacaklardır.
60'a terfi etmediniz mi siz yav?30 fps moruk
cogu kisi aradaki farki bilmiyor bile ama
konsol oynayanlarin cogu daha tvdeki oyun modunu aktif edemiyor la
ben neler neler gördüm
tvlerini oyun oynamya uygun sekilde ayarlarim hep![]()
PS5 120 FPS olacak60 FPS'e devam.![]()
60'a terfi etmediniz mi siz yav?![]()
Konsolda oynamak bir lükstür PC daha çok nerdler oynarhala konsolun daha iyi oldugunu soyleyen fanboylara bayiliyorum xD tamamen gercekdisi bir dunyada yasamak neyin nesi hala anlamis degilim ama poststrukturalistlerin getirdigi son nokta bu olmasi gerek
Boş yapma lan. Parası olan gitsin ikisini de alsın zaten. Bana ne. Burda ikisinden birini tercih etme konusunda kararsız kalanlara fikir vermeye çalışıyoruz. 3-5 tane exlusive oyunlar için gelmiş konsolu övüyorsunuz burda. Sanırsın herkes GOW hayranı.sen sahip olamıyorsun diye niye başkalarına ikisinden birini seçmek zorundaymış gibi yazıp duruyorsun burda
git bilgisayar başlığında yaz madem bilgisayarda oyun oynamayı seviyosan
tam tersi hala ps4umu acinca kanser oluyorumKonsolda oynamak bir lükstür PC daha çok nerdler oynar
Hikayeli FPS nedir dünyaya ders veren ve vermeye de devam eden (Bknz MW 2019) COD'u yazman komik olmuş.Last of us, gow, uncharted gibi oyunları oynamamak hikayeli oyunları seven biri olarak büyük eksiklik olurdu kendi adıma.bazıları da lol,cod,fifa dan başka oyun bilmez onlar için tabiki konsolun bişey ifade etmemesi normal
Ben işin grafikler tarafında değilimtam tersi hala ps4umu acinca kanser oluyorum
fifada bile pc acayip daha iyi grafikler, hizi, akisi herseyi. ben 2 sene once pcye gectigimde sok oldum adeta.