birader konsolu olan sadece konsolda oyun oynar diye bi kaide mi var
bi insanın hem konsolu hem bilgisayarı olamaz mı ikisinden birini seçmek zorunda mı
basmıyo mu kafa ne anlatıyonuz burda 1 haftadır
20 bin lira maaş mı alıyoruz la ikisine de sahip olacağız? :D
12K'lık sistemin taksidi 1 yıl sürüyor nerdeyse. Taksit ödemenin ne boktan bir şey olduğunu tecrübe edenler ne demek istediğimi anlıyacaklardır.

20 bin lira maaş mı alıyoruz la ikisine de sahip olacağız? :D
12K'lık sistemin taksidi 1 yıl sürüyor nerdeyse. Taksit ödemenin ne boktan bir şey olduğunu tecrübe edenler ne demek istediğimi anlıyacaklardır.
sen sahip olamıyorsun diye niye başkalarına ikisinden birini seçmek zorundaymış gibi yazıp duruyorsun burda
git bilgisayar başlığında yaz madem bilgisayarda oyun oynamayı seviyosan

hala konsolun daha iyi oldugunu soyleyen fanboylara bayiliyorum xD tamamen gercekdisi bir dunyada yasamak neyin nesi hala anlamis degilim ama poststrukturalistlerin getirdigi son nokta bu olmasi gerek

60'a terfi etmediniz mi siz yav? :D

konsola cikan oyunlarin %90i 30fpsde calisiyor.
4k 30fps yerine 1080p 60fpse göre oyunlari cikarsalar daha güzel olurdu ama bu sekilde millete bunu pazarlayamazlar.
1080p ve 4k arasindaki farki zaten göremiyorsun 2 metreden itibaren.
1080p 60fps ve hdr destegi benim icin fazlasiyla yeterli olurdu.
hdr ve sdr arasinda ciddi fark var mesela ama 4k-1080p arasindaki farki hemen göremiyorsun.
yakinda da 8kyi pazarlamaya baslayacaklar.

sen sahip olamıyorsun diye niye başkalarına ikisinden birini seçmek zorundaymış gibi yazıp duruyorsun burda
git bilgisayar başlığında yaz madem bilgisayarda oyun oynamayı seviyosan
Boş yapma lan. Parası olan gitsin ikisini de alsın zaten. Bana ne. Burda ikisinden birini tercih etme konusunda kararsız kalanlara fikir vermeye çalışıyoruz. 3-5 tane exlusive oyunlar için gelmiş konsolu övüyorsunuz burda. Sanırsın herkes GOW hayranı. :D

Tamam beyler hepiniz zenginsiniz hepiniz son çıkanı alabiliyorsunuz tamam sizsiniz

Last of us, gow, uncharted gibi oyunları oynamamak hikayeli oyunları seven biri olarak büyük eksiklik olurdu kendi adıma.bazıları da lol,cod,fifa dan başka oyun bilmez onlar için tabiki konsolun bişey ifade etmemesi normal
Hikayeli FPS nedir dünyaya ders veren ve vermeye de devam eden (Bknz MW 2019) COD'u yazman komik olmuş.

Geri
Üst Alt