Pc = boyun fıtığı ve iktidarsizlik.
Yav he he.

D2hH0ynX0AEM4qi.jpg

Ben işin grafikler tarafında değilim

Peki fifa gibi oyunlarin smooth olmasini istemiyormusun
Grafik tarafindada degilsen gecenler ikinci splinter ceeli aldim 2 euroya aldim boyle bisey mumkun mu playstationda ustad?
Biraz ozgurcu olun yav

Daha playstation store sacmaligina girmiyorum

Boş yapma lan. Parası olan gitsin ikisini de alsın zaten. Bana ne. Burda ikisinden birini tercih etme konusunda kararsız kalanlara fikir vermeye çalışıyoruz. 3-5 tane exlusive oyunlar için gelmiş konsolu övüyorsunuz burda. Sanırsın herkes GOW hayranı.
lanlı lunlu konuşma kimsenin konsol övdüğü yok
kimsenin ikisi arasında kararsız kaldığı da yok gow hayranı değilsen de konsol başlığına girmen için kafana silah dayanmıyor

Grafik tarafindada degilsen gecenler ikinci splinter ceeli aldim 2 euroya aldim boyle bisey mumkun mu playstationda ustad?
Biraz ozgurcu olun yav

haci fifa 60fpsde calisiyor konsollarda daha ne kadar smooth olacak oyun.

Biraz ozgurcu olun yav

Ben fifadan memnunum başka da oyun oynamam genelde arada shooter o kadar. Kolumu alırım arkadaşa giderim. 5 6 sene upgrade yapmadan oynarım herkes eşit ortamda oynar ping hariç

lanlı lunlu konuşma kimsenin konsol övdüğü yok
kimsenin ikisi arasında kararsız kaldığı da yok gow hayranı değilsen de konsol başlığına girmen için kafana silah dayanmıyor
Hadi LANNNNNN oradan. Sana verdiğim ilk cevap saygılı, herhangi bir küçümseme veya saygısızlık içermeyen bir mesajdı. Tutup da bana öyle bir bana yükselip yükselip sonra '' bını lınlı lınlı kınışmı '' diye karşılık verip insanı daha da sinirlendirme hödük seni.

Ben fifadan memnunum başka da oyun oynamam genelde arada shooter o kadar. Kolumu alırım arkadaşa giderim. 5 6 sene upgrade yapmadan oynarım herkes eşit ortamda oynar ping hariç

Daha iyisini bilmezsen memnun kalirsin tabi bende kolumu alip arkadasima gidebiliyorum sorun yok xd

Hadi LANNNNNN oradan. Sana verdiğim ilk cevap saygılı, herhangi bir küçümseme veya saygısızlık içermeyen bir mesajdı. Tutup da bana öyle bir bana yükselip yükselip sonra '' bını lınlı lınlı kınışmı '' diye karşılık verip insanı daha da sinirlendirme hödük seni.
her tarafın sinirlense nolur senin yav

144 hz ?
Graphics card? Hiz? Surum?

Gecen gun fifa oynuyordum psde
Bugundd pcde oynadim dunyalar kadar fark var. Ilk olarak fifa 18de denedim bunu o kadar sok olmustum. Denemeden bilemezsin tabi

hangi tvde oynadigina bagli moruk
55 ekran bir oled tvde oyna konsola asik olursun yine
konsollarin tüm kalitesinden faydalanabilmek icin üst segment bir tvye sahip olman gerekiyor
benim kuzenin tvsinde fifa oynarken ben de keyif almiyorum mesela

Burda paranizi cok daha saglikli bir producte verebilmenizi tavsiye ediyorum. Herkesin parasi kendinin tabi.
Pcye gectigimden itibaren cok daha rahatim onu soylebilirim gaming anlaminda :)

hangi tvde oynadigina bagli moruk
55 ekran bir oled tvde oyna konsola asik olursun yine
konsollarin tüm kalitesinden faydalanabilmek icin üst segment bir tvye sahip olman gerekiyor
benim kuzenin tvsinde fifa oynarken ben de keyif almiyorum mesela

Yani bide ustune ust duzey tv almam lazim demi xd
Cok daha ucuza monitor alirim o parayla. Gaminge ozel yapilmis fiyati uygun ve hizli bir monitor. Burda konsolun daha iyi oldugunu soylemek sacma olur cunku gercekdisi maalesef. Fanboyluk nedir bilirim bende aman pc napacam felan diyordumda asiri rahatmis :)

Yani bide ustune ust duzey tv almam lazim demi xd
Cok daha ucuza monitor alirim o parayla. Gaminge ozel yapilmis fiyati uygun ve hizli bir monitor. Burda konsolun daha iyi oldugunu soylemek sacma olur cunku gercekdisi maalesef. Fanboyluk nedir bilirim bende aman pc napacam felan diyordumda asiri rahatmis :)

55 ekran oled gaming monitörler daha pahali haci.
3000 euroya var ama o kadar para vermezdim bir monitöre.
ben oled ekrana alistiktan sonra bir daha led lcdye gecmem üstüne para verseler bile.
dizi, film izlemeyi bile bir üst noktaya tasiyor oled.

Geri
Üst Alt