Sadece oyunuyorsun kalıcı olarak sahiplenemiyorsun ama gamepassde böyle bir durum yok aynı hizmet değil adamlar kendi exclusive oyununu anında dahil ediyor şuan ea oyunlarıda dahil olacak. Burada kastettiğimiz kârlılık

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Agacım Gamepass'de de sahip olma diye bir şey yok. Aylık para ödüyorsun, ödemeyi kesince oyunlara da erişemezsin. Ya da üyeliğin devam eder ama mağazadan kaldırılır, yine erişemezsin.
Ha kullanılabilirlik açısından Gamepass on basar ayrı konu. EA ile iş birliği yaparak olayı aştılar zaten ama mantık aynı mantık.

123456.webp

Agacım Gamepass'de de sahip olma diye bir şey yok. Aylık para ödüyorsun, ödemeyi kesince oyunlara da erişemezsin. Ya da üyeliğin devam eder ama mağazadan kaldırılır, yine erişemezsin.
Ha kullanılabilirlik açısından Gamepass on basar ayrı konu. EA ile iş birliği yaparak olayı aştılar zaten ama mantık aynı mantık.

Ekli dosyayı görüntüle 94345
E heralde sen sub yenilemediğinde niye hizmet versin ki ? Burada çekinceyi anlıyorum sony oyunlari daha kaliteli maalesef doğru microsoft daha iyi oyunlar yapmali

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nintendo Switch için aynısını söylemiştim 1200 liradan Türkiye'de satılmaya başlamıştı spot olarak. Ben 1800 liradan aldım. Şimdi Spot fiyatı 3000 lira civarında. Bu ülkede beklemek iyi bir şey değil.
Talep artarsa fiyat ne yazık ki yukarı çıkar. Şuan notebook ve tabletlere inanılmaz talep var fiyatlar yükseldi.

İlk çıktığın da genel de ürünlerin fiyatı hep yüksek olur ya da kampanyaya çok fazla girmez.

140 euroya bunu aldim demin
Temiz kullanilmis ikinci el
Gamepassi yaptim hemen
2 ay bununla idare ederim
Yeni fifa ciktigi an ps4ümü satarim
Bunu da yeni xboxu alana kadar kullanirim20200915_161825.webp

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

CoD Black Ops: Cold War'ın Trabzon sahnesinden oynanış görüntüleri;

2220 oldu hala black ops cart cut

Demon's Souls'a öyle bir remake geliyor ki remake dediğin böyle olur dedirtti.

Doğru gördüysem bununla tüm exc. oyunları oynayabileceğiz. GamePass benzeri bir sistem anladığım kadarıyla.

Adsız.webp

Geri
Üst Alt