Genelde oyuncu koltuğundayım ya

144 hz, 1 ms , 4k bişi, +28 inch birşey düşüncem var ama emin olamadım
TV ihtiyacın da varsa TV'nin verdiği keyif de başka oluyor konsolda ama Necati'nin de dediği gibi oturarak oynuyorsan güzel bir monitör ile daha rahat edersin. Sadece PS için TV alacaksan alma, monitöre yönel bence.

TV ihtiyacın da varsa TV'nin verdiği keyif de başka oluyor konsolda ama Necati'nin de dediği gibi oturarak oynuyorsan güzel bir monitör ile daha rahat edersin
Gigabyte M28U 28" 144Hz 1ms (HDMI+DP+Type-C) Adaptive Sync HDR 400 3840x2160 4K UHD IPS Gaming Monitör

Şunu almıştım, 10 civarına
Ama televizyondan çok memnun değilim sahip olduğum, dursun o zaman teşekkürler

Dik kullanım tavsiye edilmiyor renktaş.

O olayın gerçek olmadığı ortaya çıkmış hatta eksisozluk te ps5 başlığında detaylı aciklamislar o mevzuyu. Hatta entry dün yazılmış olması lazım .

O olayın gerçek olmadığı ortaya çıkmış hatta eksisozluk te ps5 başlığında detaylı aciklamislar o mevzuyu. Hatta entry dün yazılmış olması lazım .
Ekşi'de yazanı bilmiyorum ama o makalenin orjinalini güncellemişlerdi, olayı ortaya çıkaran kişinin yanlış kelime seçimlerinden dolayı yanlış anlaşılma olduğunu söylemişlerdi. Sıvı metal mevzusu, konsolun içinin açılıp, parçalarının sökülüp tekrar monte edildiği senaryoda gerçekleşme ihtimali var deniliyor. Diğer bir ihtimal de fabrika çıkışı hatalı üretim tabii ki.

1689850933414.png

Kaynak

Geri
Üst Alt