- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.416
- 3.078
2 den 3 yıla çıkartmadık 2740 tl nedir insafsızlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her ay 3 oyun hediye ediyor genel olarak çoğu çöp oyunda olsa arada çok iyi oyunlar hediye ediyorlar. Ek olarak online oyun oynuyorsan bunu almak zorundasın yoksa sana online oynatmiyor zaten. 460 tl dediğin nedir ki şu dönemde. 2 orta boy pizza olmus 300 tl ülkemizde. Daha dün saints row oyununu hediye ettiler market değeri 1200 falan. 12 icinde 36 tane hediye oyundan 10 tanesi eli yüzü düzgün olsa her türlü parayı çıkarır.Hocam 4 sene sonra bu hizmetin olup olmayacağı bile belli değil, zaten Sony'nin kendi yaptığı birkaç güzel oyun hariç iyi oyun da yok içlerinde, hele PS5 sahibiysen hiç tatmin etmiyor çünkü free oyunların %90'ı ps4 oyunu ve maksimum 1080p çalıştırıyor. Ben de zam geleceğini tahmin ederek 1 senelik almıştım.
Her ay 3 oyun hediye ediyor genel olarak çoğu çöp oyunda olsa arada çok iyi oyunlar hediye ediyorlar. Ek olarak online oyun oynuyorsan bunu almak zorundasın yoksa sana online oynatmiyor zaten. 460 tl dediğin nedir ki şu dönemde. 2 orta boy pizza olmus 300 tl ülkemizde. Daha dün saints row oyununu hediye ettiler market değeri 1200 falan. 12 icinde 36 tane hediye oyundan 10 tanesi eli yüzü düzgün olsa her türlü parayı çıkarır.
Bana göre bugüne kadar verdiği güzel oyunlar sondan başa doğru şu şekildeJedi Order'i vermişti sanki 2023 içinde bir zaman. (sonuncusundan önceki tabi)
Üzüldüm ama neden böyle acabaBen dahil birçok kişide uzatma kapalı, cüzdanda bakiye var ama izin vermiyor günlerdir.
Web den dene usta. Webden alıyorBen dahil birçok kişide uzatma kapalı, cüzdanda bakiye var ama izin vermiyor günlerdir.
Üyeliğin ne zamana kadar? 2025e kadar uzatiyorsun diyolar. 2025 sonrasina sinir koyulmuş
yok arttırılıyorÜyeliğin ne zamana kadar? 2025e kadar uzatiyorsun diyolar. 2025 sonrasina sinir koyulmuş
Nasıl bir hayal kırıklığı belli değil. (BF2042)Bana göre bugüne kadar verdiği güzel oyunlar sondan başa doğru şu şekilde
-Saints Row (Eylül 2023)
-Alan wake remastered (Temmuz 2023)
-jwe 2 (haziran 2023)
-nba 2k23 (haziran 2023)
-grid legends (mayis 2023)
-battlefield 2042 (mart 2023)
-mafia definitive edition ( Şubat 2023)
-star wars jedi fallen order (ocak 2023)
-mass effeft legendary ( aralik 2022)
-nioh 2 (kasim 2022)
-crash bandicoot 4 (temmuz 2022)
2023u baz alirsam benim sevdiğim oynayabilecegim 8 oyun vermiş. Henuz 9. Ayda olmamiza rağmen. Her türlü parasını karşılıyor tabi 460 tl icin konuşuyorum. 2740 tl yi karsilamaz gibi.
Büyük hayal kırıklığı ama beleşe iyi gidiyorNasıl bir hayal kırıklığı belli değil. (BF2042)
BF fanı olduğumdan gidip preorder etmiştim - fena koydu...Büyük hayal kırıklığı ama beleşe iyi gidiyor
Bf4 neydi be üstad. Hala arada bir açar oynarımBF fanı olduğumdan gidip preorder etmiştim - fena koydu...
küsüm onlarla
BF 3 oyunun çehresinin devrim niteliğinde değiştiği - BF 4 onun kusursuza yakın haline evrilmişiydi.Bf4 neydi be üstad. Hala arada bir açar oynarım