Erdal Erden
Sarı Üye
- 12 Nisan 2013
- 857
- 286
- 883
Nıoh'u yapan elemanlar yapıyor. Wo l9ng çok iyiydi buda kötü olmaz.seneye ps5 exclusive oyun geliyomuş
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nıoh'u yapan elemanlar yapıyor. Wo l9ng çok iyiydi buda kötü olmaz.seneye ps5 exclusive oyun geliyomuş
![]()
Ben PC'den kalan Steelderies Arctis 3 ümü kullanıyorum hala - kablolu ama kumandaya takınca bitiyor olay. Kablosuzlarda pil olayı çok can sıkıyordu - en azından ben uyuz oluyordum.Ps5 için kulaklık öneriniz var mıdır arkadaşlar?
Memnun musun kabloluyu o şekilde kullanmaktan hocam?Ben PC'den kalan Steelderies Arctis 3 ümü kullanıyorum hala - kablolu ama kumandaya takınca bitiyor olay. Kablosuzlarda pil olayı çok can sıkıyordu - en azından ben uyuz oluyordum.
PC sattığımdan beride hiç kulaklık vs tarzı bileşenlere bakmadım. bir aralar Corshair'in kablosuz modeilni çok reklam etmişlerdi burda var mı ondanda emin değilimde.
epey memnunum - çünkü geçmişte ps4 te PS'nin kendi kulaklığını kullandım - soyuldu ettiMemnun musun kabloluyu o şekilde kullanmaktan hocam?
Ps5 için kulaklık öneriniz var mıdır arkadaşlar?
Bunun ergonomikliği çöp diyorlar.![]()
PULSE 3D kablosuz kulaklık | PS5 için resmî 3D sesli kulaklık | PlayStation
PlayStation 5 konsollarında 3D ses için incelikle tasarlanan resmî PULSE 3D kablosuz kulaklıkla, PS5 oyunlarının ne kadar iyi ses verebildiğini kendiniz keşfedin.www.playstation.com
AlNe diyonuz alayım mı