MetaCritic 90 ama oynayanların bayağı eleştirdiği noktalar var.
Mikka ve Lirik yayında;

MetaCritic 90 ama oynayanların bayağı eleştirdiği noktalar var.
Mikka ve Lirik yayında;

bir turlu giremedim ds'e oyununa. Dyling Light 1 bence en guzel zombie oyunuydu

suan butce yetmiyorda, dugunden sonra 77 inch LG C4 alacam, ozaman ps5 oyunlara efsane cikar gibi dusunmekteyim

silent hill
silent hill f
ghost of yotei
rdr2 -new gen update
gta 6

falan
fatih-terim-galatasaray.gif

Eskiden o kadar zamanim vardi ki oyun oynamaya. SImdi full time calisip, last of us gibi oyuna bile zor bitiriyoum is gucten

Ekli dosyayı görüntüle 292082

Aynı durumdayım. Bilgisayarın düğmesine basıyorum, açılırken mayışıyorum. Rogue Trader'ı indirdim, iş sonrası 1-2 saat takılırım, kafa dağıtırım diye ama o da Owlcat'in şov yaptığı oyun olmuş. 200 saat sürüyor. Ben bunu 3. gün oynayayım desem diğer 2 günü unuturum zaten diye bıraktım.
images_GIFs_hug_image_2-5.gif

Aynı durumdayım. Bilgisayarın düğmesine basıyorum, açılırken mayışıyorum. Rogue Trader'ı indirdim, iş sonrası 1-2 saat takılırım, kafa dağıtırım diye ama o da Owlcat'in şov yaptığı oyun olmuş. 200 saat sürüyor. Ben bunu 3. gün oynayayım desem diğer 2 günü unuturum zaten diye bıraktım.
images_GIFs_hug_image_2-5.gif

Yalniz RDR2 ilk acitigim zaman bu ne lan dedim. Hatta cumartesi gunleri 11-12 saat araliksiz oynamisligim var

Sonunda 145 saat oynamasim, butun main mission ve side missionlari yaptim

Keske 3 gelse ama en az 10 yil surer.

Yalniz RDR2 ilk acitigim zaman bu ne lan dedim. Hatta cumartesi gunleri 11-12 saat araliksiz oynamisligim var

Sonunda 145 saat oynamasim, butun main mission ve side missionlari yaptim

Keske 3 gelse ama en az 10 yil surer.
RDR bambaşka bir noktada bence oyun sektöründe. Teknik açıdan olsun, hikaye olsun, açık dünyanın yaşadığını hissettirmesi olsun bambaşka bir seviye.

Fiyat performans olarak efsane bir cihaz

Geri
Üst Alt