Yasin Paçavra
10 Numara!
Telefona ekstra sistem programlari vs.Parali oyunlari uygulamari indiririm.Root ne işine yarayacak söylermisin? Hangi uygulamaları kullanacan
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Telefona ekstra sistem programlari vs.Parali oyunlari uygulamari indiririm.Root ne işine yarayacak söylermisin? Hangi uygulamaları kullanacan
Paralı uygulamalar için root a gerek yok apk yi indirip direk kuruyorsun. Sen en az 2go ram lı bir tel al senin dandik iPhone dan sonra Ferrari gibi gelirTelefona ekstra sistem programlari vs.Parali oyunlari uygulamari indiririm.
Ben luksleri severim LG G5 cikacak diyorlar onu alirim daha iyi G3 modasi gececek seneye les tel olur.Alirsam o telefonda son modeli alirim.Paralı uygulamalar için root a gerek yok apk yi indirip direk kuruyorsun. Sen en az 2go ram lı bir tel al senin dandik iPhone dan sonra Ferrari gibi gelir
He pardon kusura bakma sen son model bmw 316 ile kızlara tur attırıyordun demiBen luksleri severim LG G5 cikacak diyorlar onu alirim daha iyi G3 modasi gececek seneye les tel olur.Alirsam o telefonda son modeli alirim.
Kardesimde LG G4 var goruntulu konusma ozelligi yok lan tel de.Root ne işine yarayacak söylermisin? Hangi uygulamaları kullanacan
Turkiye de vergi olmasa Bmw ile su an kizlarla beraber konusuyor olurdum seninle.Vergi bizi bitiriyor leoHe pardon kusura bakma sen son model bmw 316 ile kızlara tur attırıyordun demiyine allah artırsın sen çok attırma sağlığa zararlı
.
Ya yürü git 2016 da yaşıyoruz Skype , Google Hangouts , Oovoo , Tango , Camfrog , Fring* gibi bir sürü apps var al kullan sanki konferans yapıyor beyaz saraylaKardesimde LG G4 var goruntulu konusma ozelligi yok lan tel de.
LG G4 kardesim kullaniyor ben begenmedim sahsen Sony bu LG ye 4 ceker ha bana kalirsa iphonecu olarak 6s alirim kararsiz lg ye gore.Ya yürü git 2016 da yaşıyoruz Skype , Google Hangouts , Oovoo , Tango , Camfrog , Fring* gibi bir sürü apps var al kullan sanki konferans yapıyor beyaz sarayla
Yalniz Android alirsam direk Root yaparim yada İphone alirsam Jailbreaki aldigim gibi yaparim.Rootsuz Jailbreaksiz telefon makyajsiz gibi.
5 liraya telefon alsam 50 kurus sana geriye 50 kurus kaliyor.Kâra bak.Bütçen kadar olanı al tırrek. 5 lira kazanırken 6 lirani telefona verme tırrek. Hayırlı geceler tırrek.
50 krs ver lan tırrek.
Hiçbiri. Samsung Galaxy S7 Tanıtılacak bekle onu.
Bu arada İphone ve Sony arasında kalmak İphone'ye hakarettir. (Bana göre)