Sony Xperia Z5 mi, iPhone 6S mi?

Telefona ekstra sistem programlari vs.Parali oyunlari uygulamari indiririm.
Paralı uygulamalar için root a gerek yok apk yi indirip direk kuruyorsun. Sen en az 2go ram lı bir tel al senin dandik iPhone dan sonra Ferrari gibi gelir

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Paralı uygulamalar için root a gerek yok apk yi indirip direk kuruyorsun. Sen en az 2go ram lı bir tel al senin dandik iPhone dan sonra Ferrari gibi gelir

Ben luksleri severim LG G5 cikacak diyorlar onu alirim daha iyi G3 modasi gececek seneye les tel olur.Alirsam o telefonda son modeli alirim.

Samsungcı olarak bu konu çöp kutusuna gönderilmesini düşünüyorum

Ben luksleri severim LG G5 cikacak diyorlar onu alirim daha iyi G3 modasi gececek seneye les tel olur.Alirsam o telefonda son modeli alirim.
He pardon kusura bakma sen son model bmw 316 ile kızlara tur attırıyordun demi :D yine allah artırsın sen çok attırma sağlığa zararlı :D.

He pardon kusura bakma sen son model bmw 316 ile kızlara tur attırıyordun demi :D yine allah artırsın sen çok attırma sağlığa zararlı :D.

Turkiye de vergi olmasa Bmw ile su an kizlarla beraber konusuyor olurdum seninle.Vergi bizi bitiriyor leo :D

Kardesimde LG G4 var goruntulu konusma ozelligi yok lan tel de.
Ya yürü git 2016 da yaşıyoruz Skype , Google Hangouts , Oovoo , Tango , Camfrog , Fring* gibi bir sürü apps var al kullan sanki konferans yapıyor beyaz sarayla

Ya yürü git 2016 da yaşıyoruz Skype , Google Hangouts , Oovoo , Tango , Camfrog , Fring* gibi bir sürü apps var al kullan sanki konferans yapıyor beyaz sarayla

LG G4 kardesim kullaniyor ben begenmedim sahsen Sony bu LG ye 4 ceker ha bana kalirsa iphonecu olarak 6s alirim kararsiz lg ye gore.

Iphone 7 su geçirmez ve bir ihtimal seramik arka kaplama ile gelecek.ayrica 3.5 inch aux girişi de kalkıyor.
İphone 7 ye geçiş yaparım ben note 4 ten

?すべての鳥をファック?

Z5 daha iyidir şu an iPhone kullanan birisi olarak söylüyorum

Kesinlikle z5

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütçen kadar olanı al tırrek. 5 lira kazanırken 6 lirani telefona verme tırrek. Hayırlı geceler tırrek.

50 krs ver lan tırrek.

Bence 6S almanın mantığı yok, alacaksan bari 6 al.

Ben Z2 kullanıyorum, belki yazın telefonumu değiştiririm, değiştirirsem Z5 yahut o zamana çıkarsa Z6 alırım, Xperia gayet güzel telefon. Z5 al bence.

bende iphone 6plus var gayet süper macera arama Yasin Şimşek Androidde virüs olayı ve güncellemeler geldikçe takılma olayı çok fazla

Hiçbiri. Samsung Galaxy S7 Tanıtılacak bekle onu.

Bu arada İphone ve Sony arasında kalmak İphone'ye hakarettir. (Bana göre)

Hiçbiri. Samsung Galaxy S7 Tanıtılacak bekle onu.

Bu arada İphone ve Sony arasında kalmak İphone'ye hakarettir. (Bana göre)

Samsung Galaxy S7 Edge:

6bc0d71a1aac7adeeb51ac41cc95395c.png

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt