Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.425
- 14.051
- 1.728
Münchende yasamak ve ev/daire falan sahibi olmak hem baya pahaliya patlar. Türkiye daha ucuza gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
notlarım arasına aldım, alamanya da yaşanmaz..
pöf sana yahafta ici aksamlari cok az kisi disarda olur.genelde cuma ve cumartesi aksamlari insanlar disarda olur.. pazar ölü hafta ici de ölü...
insan kendini alistigi yere ait hisseder bu cok normal. ben mesela almanyada dogup büyüyen biri olarak ülkemi her ne kadar sevsemde türkiyede zor yasarim.
madem bu avrupa ve batı bu kadar kötü neden herkes orda yaşamak istiyor
doğu ülkelerinin bilhassa müslüman ülkelerinin hepsi avrupayı popülasyon olarak işgal etmiş durumda. ama ne hikmetse kimse beğenmiyor. geçen bi pakistanlıyla tanıştım internetten. londrada büyümüş. buralar iyi değil diyorlondra iyi değilse neresi iyi
![]()
dış ülkede yaşadın mı hiç ya da gittin miGit Prag'da yaşa, mükemmel yer.
Kuzey ülkelerine değinmiyorum bile.
Almanya da kötü değil ama sıkıcı bir yer, ben sevmiyorum.
dış ülkede yaşadın mı hiç ya da gittin mi
Kiskanma junior Balta'yi
yok sorgulamak için değil merak ettim nereye gittiğini.Seyahat ettim sadece ama az çok belli oluyor şehirlerdeki yaşam tarzları, şehrin düzeni vs.
Öngörülemeyecek noktalar genel insan yapısı ve kültürüne alışmakla alakalı.
Benden habersiz Deutschland'a gittin ha?Git Prag'da yaşa, mükemmel yer.
Evet almanyanın en büyük kenti berlin o da 3.5 milyon. Diğer şehirler 1 milyon civarı. Toplum köy toplumu özellikle bavyera ve baden'de bıyıksız yaşlı yok. Biracı olmak dışında ortalama türk köylüsünden farkları yok. Farklılıkları sevmezler. Gece hayatında istanbul dünyanın ilk 10unda. Şehrin güzelliği de eğer paran varsa ilk 5tedir.hakkaten öyle mi ya? akşam 6'dan sonra sokaklar boş mu
Prag'ı 3 günde sokak sokak hatmediyorsun üstat yaşanmaz. Sadece hayatı seks olan için bir opsiyon olabilir onun dışında dön dolan aynı yere gel.Git Prag'da yaşa, mükemmel yer.
Dürüst bir yorum..
Evet ama belli ki o istemiş ailesi alışamamış. Bir kere hanımı ve çocukları orada bekledikleri ilgiyi görememiş aslında sıradan olduklarını anlamışlardır. Temel mesele budur bence...yapamadik derken? Hakan balta zaten berlinde dogup büyüdü.