- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
Oralar nasıl eğleniyor musunyok kardesim herning'deydim simdi tekrar aarhusa tasindim gecen gun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralar nasıl eğleniyor musunyok kardesim herning'deydim simdi tekrar aarhusa tasindim gecen gun.
of course not. bok gibi.Oralar nasıl eğleniyor musun
Yok yav bizim Altyapı dan Türk çıkmıyor kendimi bildim bileli.@Can BÜYÜK kankamin yanina verselerdi muthis bir topcu olurdu sanssiz cocuk.
siftahi yaptik .dHangi ara yedin cezayi yav. Gecmis olsun diyelim
bi arkadas sizin altyapinizdaydi. cikarmamak icin neler neler yapti pust bmgYok yav bizim Altyapı dan Türk çıkmıyor kendimi bildim bileli.
Son yıllarda bi Yunus Mallı var ama o da bizden gittikten sonra açıldı.
sent via GSC
Turkiye'ye gel burasi eglenceli bro. Hergun bir exsin oluyorof course not. bok gibi.
Yaaaaa barıs savas bey burası böyle bı bakmısız recep yıldırım ceza yemısHangi ara yedin cezayi yav. Gecmis olsun diyelim
O degilde Murhan moderatorken banlandi super moderator olarak geri dondu. Lobisi saglam demek.Yaaaaa barıs savas bey burası böyle bı bakmısız recep yıldırım ceza yemıs
Bir bakmıssın admınO degilde Murhan moderatorken banlandi super moderator olarak geri dondu. Lobisi saglam demek.
Artık bitsin bu özlem topraklarımıza geri dönün can beyBu arada yurt dışında genel kanının aksine herşey sanıldığı gibi güzel değil yaşam konusunda.
Yukarıda da bahsedilmiş, belirli bir saatten sonra şehirler ölü gibi aynı. Tabi büyük şehirlerde durumlar biraz değişik. Ama mesela Pazar günü bizim burada sokağa çıksan sanki terk edilmiş gibi şehirin her yanı.
Buna alışık olmayınca insan burada çok zorlanabilir, bu yüzden de yurt dışına göc etmeyi düşünenler bunu göz önünde bulundurulmalı ve kendileri adına iyi ölçüp biçmeli. Sırf bu da değil, mesela domuz eti sorunu var her gıda da buna dikkat etmek zorunda kalıyorsun. Etiyle de yetinmiyor yağı jelatini bilmem ne herşeyi var.
Hadi burada doğup büyüyenler bunlara alışık ama sonradan buraya gelip düzen kurmak zor. Aynısı ters olarak burada yaşayanlar icin de geçerli, ben şahsen Türkiye de düzen tutamam asla.
sent via GSC
zaten hakan balta istanbul doguma büyüme Allahin ...
Geldim gittim zaten 6 aylik ben gayet sevdim eglenceli hergun yeni bir manyaklikTurkiye'ye gel burasi eglenceli bro. Hergun bir exsin oluyor
ulan rahmi gidiyon Danimarka'nın köyünde kalıyon sonra Türkiye'nin havasını suyunu özledim diye show yapıyonof course not. bok gibi.
yok kardesim herning'deydim simdi tekrar aarhusa tasindim gecen gun.
Zor Reco.Artık bitsin bu özlem topraklarımıza geri dönün can bey
YAR gibi futbolcu desemAarhus scoutu olarak Mustapha Bundu hakkında gözlemci verilerini bekliyoruz