Sosyal Eylem Önerileri

Cevap: Sosyal Eylem Önerileri

Tamam bu düşünülebilir ama uzun vade de olur. Şuan bişeyler yapılmalı. Belki senin dediğini yaparsak iş işten geçmiş olur. Ha yine yapalım bu dediklerini. Ama acilen tepkimizi göstermemiz lazım. Yoksa bunlar demez mi, "nede olsa Galatasaray'lıların sesi çıkmıyo adam" diye.
Angut arkadaşlarına selam söyle,burda çok takılma bence sen.

TFF, Fenerbahçe ve yardakçılarını protesto ediyoruz !.

Bugün mail ve sanal ortamdan başlattığımız bu adım, yarından sonra, sırf ciddiyetimizi anlamaları için, çeşitli gerçek eylemlere bürünmeli.

Makul ve mantıklı önerilerinizi buraya bekliyoruz.

Örneğin;

- Beyoğlu'nda temiz futbol istiyoruz yürüyüşü,

- Fenerbahçe 'yi, Anıtkabir 'de Ulu Önder 'e şikayet,

- Araç antenlerine beyaz kurdela asılması,

vb. vb.

Anıtkabiri Atatürk'ü bu işe karıştırmamak lazım bence ama diğer fikirler olabilir

Bence direk psikolojiye oynamalıyız. Malinin etrafında daima sarı kırmızı formalı insanlar olmalı devamlı onu takip etmeliler. Çok etkili bir yöntem. Okulda gıcık olduğum birine yapmıştım bunu. 2 ay boyunca hiç bişey demeden daima 10 metre arkasında yürümüştüm ama hiç sesimi bile çıkarmamıştım. Yakama yapıştı kardeşim ne istiyorsun benden dedi yine ses etmedim. Takip etmeye devam ettim. Çocuk en son okulu bırakmıştı psikolojisi falan bozulmuştu. Hergün ensesindeydim çocuğun.

usta sen nasıl bi psikopatsın ya :D

benim önerim, imkani olanlarin seyrantepedeki trabzonspor bilbao macina gitmesidir. O macta TFF'ye ve MAA Istifaya davet etmekdir. Pankartlarla felan UEFA'nin da ilgisini cekmek dogru olur . MAA'nin fener formali resmini ve yanilmiyorsam birde deliler gibi sevindigi bir resim var. Foto'nun ön tarafinda sikeci Aziz Yildirim.

Bilbao maçında pankart hazırlanıyor.

Sokmak sıkıntı olabilir ama bir şekilde sokulacak içeri.

Pankarttaki yazı tam belli değil ama büyük ihtimal "Match fixing is legal in Turkey" olacak.Pankartın karikatür kısmı ise henüz belli değil.

Daha önce bu pankartı yapan yerin bir referansı .. Bu tarz birşey olur heralde.

217757_10150225803276815_8715106814_9116988_4956883_n.jpg

b9d5oy.jpg

15510.jpg

Aklına iyi fikirler gelen varsa iletebilirim.

qwzjw4.jpg

Bunu diyenler var mesela.Aziz Yıldırım ve M.A.Aydınlar haliyle.

kick_racism_out.png

Bunun da racism yerine match-fixing yazılmış hali vs..

uA'da birseyler yapsin. Sesiz kalmasinlar.

her maç TFF ye MAA ya küfür edilsin, ceza da verirlerse yürüyüş yaparız şahısların yaptığı kulubu bağlamaz diye.

Ya ne sosyal eylemi, yok mu bi babayiğit TFF sitesini hacklesin ve duvarına mesajı yapıştırsın. Temizlenin.....

TFF binasına yürüsek bu adamlar tınlamaz.Ama acıbadem hastaneleri bir marka.Bunun sahibide aydınlar.Böylelerin özeline saldıracaksın hakediyor çünkü.

Yayinci Kurulus´dan Toplu Halde Iptal etme Dilekceleri..!!! 200-500 Arasi birden yolladinmi ilk etapta Ayaklari Titrer Ayaklari...!!!!

Türk Futbolu öldü Ruhuna El Fatiha deyip TEŞVİKiye Camisinde cenaze namazı kılarız.:D

Caminin ismine dikkat:TEŞVİKiye Camisi.

- Fenerbahçe 'yi, Anıtkabir 'de Ulu Önder 'e şikayet, olabilir

veya herhangi bi yerde binlerce Galatasaray'lisi - Akli selim Besikaslisi - ve Trabzonlu arkadaslarimizin destekleriyle bir yuruyus duzenmeli. Pankartlarla slogan atarak Turk Futboluna zarar verdiklerini gostermemiz lazim.

Ata'ya fener değil fenerasyon şikayet edilmelidir

Geri
Üst Alt