Sosyal Medya ve Sözlüklerden Seçmeler!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
sosyal-medya.png

Bildiğiniz gibi günümüz dünyasında artık sosyal medya ve sözlükler çok önemli bir bilgi paylaşım ağı konumuna geldi. Bu nedenle orada başta Galatasaray olmak üzere futbol ve diğer spor branşları ile ilgili dikkat çeken paylaşım, lafı gediğine koyan yazılar, ve ilgimizi çeken caps'leri paylaşabileceğimiz bir başlık açılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz.

Bu başlıkta bundan böyle sosyal medya da ve sözlüklerde görüp beğendiğiniz paylaşımları paylaşabilirsiniz.

Başlığın hayırlı uğurlu olmasını diler, muhabbetin de koyu olmasını temenni ederiz.

Galatasaray'ı batırıp kaçan hainlerin paylaşımlarını yapmazsak ve çoluk cocugu konudan uzak tutarsak konu eğlenceli olup,güzel muhabbetler dönebilir.

• abi yeni türkiye ligi diye yeni bir lig kurun rize, kasımpaşa, başakşehir, fener orada oynasın yada diğer kulüpler ne ise yarıyor ulan hic mi yaptırım gücünüz yok. adamların bu sene attığı şaibeli gol sayisi nizami gol sayısından fazla be!
    (tunnel vision - 12 aralık 2014 20:57 ~ 21:04)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"]#1614740[/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] P[/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] B[/TD]

[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] !?
    [/TD]

galatasaraysözlük

Evvelsi gün feci diş ağrıs çektim , evdeki bilimum ağrı kesiciler kesmeyince lokal anestetik ilaç aradım bulamayınca aklıma geldi , bizim oğlanın anestol pomad ( bebeklerde kabızlığa bağrı makat ağrısı ve ıkınmayı kolaylaştırmak için kullanılır) 'ı vardı , son çare onu tatbik ettim.

Anestol pomad lidokain lokal anestetik maddesi içeren genelde bebeklerde bahsettiğim şekilde , erişkinlerde basur için , ayrıca cilde yapılacak bazı girişimler öncesi kullanılır.Genital bölgede ve ağız içerisine kullanılması pek tavsiye edilmez.

Neyse son çare boca ettik pomadı , ağrı geçti ama tabi ağızda kaydı kenara..Diş etine normalde zararlı olduğu için nette bir bakayım dedim bilmediğim bir yan etkisi falan varmı , zira dilaltında zengil damarlardan emilirse kana da geçebilir..

Nette dolaşırken bizim zeki insanımızın başka amaçlarla kullandığını görünce yuh dedim.Benim pek bu amaçla kullanmak aklıma gelmedi doğrusu , belki ihtiyac duymadığımdandır.Ayrıca çok da tavsiye etmem ,

anestol - uluda? sözlük

dudak ucuklarinda ise yariyor mu diye aranirken, bizim erkeklerin geciktirici olarak bile kullandigini okuyunca beni yarmis kremdir. ben dudaga surmek icin cekinirken, s*ke surecek kadar cesaretli arkadaslara selam ederim *
turquality
1.20
07.01.2010 15:01

Evvelsi gün feci diş ağrıs çektim , evdeki bilimum ağrı kesiciler kesmeyince lokal anestetik ilaç aradım bulamayınca aklıma geldi , bizim oğlanın anestol pomad ( bebeklerde kabızlığa bağrı makat ağrısı ve ıkınmayı kolaylaştırmak için kullanılır) 'ı vardı , son çare onu tatbik ettim.

Anestol pomad lidokain lokal anestetik maddesi içeren genelde bebeklerde bahsettiğim şekilde , erişkinlerde basur için , ayrıca cilde yapılacak bazı girişimler öncesi kullanılır.Genital bölgede ve ağız içerisine kullanılması pek tavsiye edilmez.

Neyse son çare boca ettik pomadı , ağrı geçti ama tabi ağızda kaydı kenara..Diş etine normalde zararlı olduğu için nette bir bakayım dedim bilmediğim bir yan etkisi falan varmı , zira dilaltında zengil damarlardan emilirse kana da geçebilir..

Nette dolaşırken bizim zeki insanımızın başka amaçlarla kullandığını görünce yuh dedim.Benim pek bu amaçla kullanmak aklıma gelmedi doğrusu , belki ihtiyac duymadığımdandır.Ayrıca çok da tavsiye etmem ,

anestol - uluda? sözlük

Benzer olayı ben kendim yaptım be ya :(

Daha 18-19 yaşlarındayken diş ağrısından kıvranırken, bir iş arkadaşım dişinol kullan dedi. Ertesi gün getirdi verdi ama nasıl kullanılacağını da söylemedi.
O zaman internet vs yok nereden sorayım öğreneyim ki.
Akşam eve gidince hemen lavaboya gittim. Bir pamuk parçası aldım ve ağrıyan dişe bolca sürdüm.
Bolca pamuğa akıttığım için pamuktan dişetlerime sızıyor , ben de "bari ziyan olmasın" hesabı iyice ağzımın içine sıvadım akanları.

Neyse gece yattım uyudum.

Sabah ağzımdaki inanılmaz acıyla uyandım. Hayatımda ilk kez yaşadığım bir acı. Sanki ağzımın içine iğneler sokup deşiyorlar.

Lavaboya gittim acıyla ama akşamki olaya bağlamıyorum tabi olanları. Ağzımı çalkaladıkça acı artıyor.Bir an gözüm aynaya ilişti.
Aboooov. "Lan diş etlerim neredeeeeeeee!"

O sürdüğüm ve güzelce heryere sıvadığım DİŞİNOL denilen ilaç tüm diş etlerimin çekilmesine neden olmuş.

3 ay sürdü normale dönmem :(

Benzer olayı ben kendim yaptım be ya :(

Daha 18-19 yaşlarındayken diş ağrısından kıvranırken, bir iş arkadaşım dişinol kullan dedi. Ertesi gün getirdi verdi ama nasıl kullanılacağını da söylemedi.
O zaman internet vs yok nereden sorayım öğreneyim ki.
Akşam eve gidince hemen lavaboya gittim. Bir pamuk parçası aldım ve ağrıyan dişe bolca sürdüm.
Bolca pamuğa akıttığım için pamuktan dişetlerime sızıyor , ben de "bari ziyan olmasın" hesabı iyice ağzımın içine sıvadım akanları.

Neyse gece yattım uyudum.

Sabah ağzımdaki inanılmaz acıyla uyandım. Hayatımda ilk kez yaşadığım bir acı. Sanki ağzımın içine iğneler sokup deşiyorlar.

Lavaboya gittim acıyla ama akşamki olaya bağlamıyorum tabi olanları. Ağzımı çalkaladıkça acı artıyor.Bir an gözüm aynaya ilişti.
Aboooov. "Lan diş etlerim neredeeeeeeee!"

O sürdüğüm ve güzelce heryere sıvadığım DİŞİNOL denilen ilaç tüm diş etlerimin çekilmesine neden olmuş.

3 ay sürdü normale dönmem :(
Geçmiş olsun , Valla diş ağrısı adama herşeyi yaptırır , diş hekimi arkadaşıma sordum o da diş etlerine zararlı çok sürme demişti.Bende birşey olmadı Allah'tan.
Ama aletine sürenlerin yaşayabileceği yan etkileri bilemiyorum muhtemelen yanma ve tahriş yapabilir.

Aslında bir deneyesim gelmedi değil , en iyisi test edip görmek :D

Geri
Üst Alt