“Şota Ölüyordu, 1 Saniye ile Kurtuldu”

Emre Arslan

Cezalı
suleyman-hurma-sota-9-2.jpg

Trabzonspor'un eski Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Kayserispor'da görev yaptığında Galatasaray'a 8.6 milyon Euro'ya sattığı Amrabat transferi hakkında büyük bir itirafta bulundu. Hurma ayrıca birlikte çalıştığı Şota'nın ölümden döndüğünü de söyledi.

Trabzonspor’un eski Sportif Direktörü Süleyman Hurma, açıklamalarda bulundu.

Televizyon programına katılan Hurma, burada statların kötülüğünden dem vurdu ve ilginç bir anıyı paylaştı.

Süper Lig statlarının iyileşmesi halinde bu iyileşmenin futbola da yansıtacağını kaydeden Hurma “Şota az kalsın bu statlar yüzünden ölüyordu. Deplasmana gittiğimiz bir maçta cam devrildi ve Şota sadece 1 saniye ile kurtuldu. Az kalsın canından olacaktı” diyerek statlardaki tedbirsizliğe isyan etti.

“GALATASARAY’A MOSES VE MOCHE’Yİ ÖNERDİM”

Hurma, Kayserispor’da görev yaptığı sırada Galatasaray’a 8.6 milyon Euro’ya sattığı Amrabat transferi hakkında da büyük bir itirafta bulundu.
Süleyman Hurma, “Amrabat transferi için Abdurrahim Albayrak ile ofisinde görüştüm. ‘Biz şampiyonluğa oynayacak iyi bir takım kurduk. Bu oyuncunun yakasını bırakın’ dedim. Albayrak’a Moses ve Pablo Moche’yi önerdim. Hem daha genç hem de daha ucuzdular. Ancak onlar illa Amrabat’ı alacağız dediler” açıklamasını yaptı.

AMK Spor

Son düzenleme:
tesekkürler Albayrak

Şampiyonluğa oynayacak bir takım mı kurduk demiş.

Vay arkadaş

Bu iyi pazarliyo futbolcu. Tok satıcı modeliyle 8m kakaladi.
Murhanin kayseride hurmayla olan gorusmesinden sonra gerçekleşti transfer. Tesadüf mu? Yersen...

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cam devrilince Şota mı ölüyor otomatikman

amrabat gibi hiçbirbir özelligi olmayan çöp bidonunu bize 8e çok güzel ittirdi

ama amrabata laf ederken daha beterlerine kaldık böylede trajikomik durumdayız

Amrabat gayet iyi oynuyor hem de dünyanın en iyi liginde.

Kıymetini bilemedik.

Fatih hocamın tam bir vizyon transferiydi.

Şota öldü diye okudum başlığı, girdim, Süleyman Hurmadan Amrabat'ı aldım çıkıyorum. İyi değilim buğün.

Bak süleyman senin zaten soyadın hurma.Bu hurmalar her tarafını tırmalar.

Sota hurma yemiş soluk borusuna kaçmış az daha ölüyormuş, amrabat kurtarmış. Sonra moses ve moche ile albayrak sotayi hastanede ziyaret etmişler .böylece amrabat transferi gerçekleşmiş.

En azından ben öyle anladım haberi..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Mocheyı alsaydık keske süper sol ayagı var poldiden ıyı

nedense hep bize çakıyodu :D fb ye gelince üste para vermediği kalıyordu bizim çapsızlar sağolmasın

Geri
Üst Alt