Soundtrack Tavsiyeleriniz

@Ata B. Oğuz senin BOC video paylasimin bunu dusundurdu bana.

Well Done Ok GIF by funk

@Arif Doğan Karakaya arif'cim duygusal derinligi saglam olan bir parca paylasmissin - oldukca begendim :hat: .
ben affleck'in bu parca nin gectigi ^filmini izlemedim . fark ettim ki -bayagidir ben affleck filmleri izlemiyorum .

ekledigin leziz parca''yi dinlerken, su da arkasina iyi gider diye dusundum ;

Bu aralar izledigim dizi ve filmlerdeki muziklere daha fazla fikkat ediyorum. Harika seyler cikiyor.
<- bu dedigine , nacizane olarak 2000lerin basinda kapildim o gun bugundur birakamadim . sirf bu yuzden gorece sayida(500u gecmistir) fiziksel_soundtrack koleksiyonum mevcut .
film ve diziler den denk gelip ve veya tekrar bu gibi izlemeler baglaminda -muzikleri- dinlemek cidden farkli bir haz ^bencede .

@Ata B. Oğuz

saygi ve selamlar .

@Arif Doğan Karakaya arif'cim duygusal derinligi saglam olan bir parca paylasmissin - oldukca begendim :hat: .
ben affleck'in bu parca nin gectigi ^filmini izlemedim . fark ettim ki -bayagidir ben affleck filmleri izlemiyorum .

ekledigin leziz parca''yi dinlerken, su da arkasina iyi gider diye dusundum ;

<- bu dedigine , nacizane olarak 2000lerin basinda kapildim o gun bugundur birakamadim . sirf bu yuzden gorece sayida(500u gecmistir) fiziksel_soundtrack koleksiyonum mevcut .
film ve diziler den denk gelip ve veya tekrar bu gibi izlemeler baglaminda -muzikleri- dinlemek cidden farkli bir haz ^bencede .

@Ata B. Oğuz

saygi ve selamlar .

Gecenlerde Maxxxine izlediydim. Bir sahnesinde Judas Priest'in az bilinen bir parcasi caliyordu. Sarki-sahne uyumu harika idi.

Bazen yeni bir seyler aradigimda stream uygulamarina aklimdan gecen bir keyword yazarim. Bugun de aklima Victory geldi. Amazon bir suru sey listeledi. Biraz heavy bir sey dinlemek istiyordum karsima bu cikti. Sanirim stad DJ'i olsam mac baslarken bunu calardim.

@Ata B. Oğuz @Suat Kara @Veli Baltacı

@Arif Doğan Karakaya

sevgili arif , sans'a bak , bildirim gelince , o sira bende the crow film(1994) soundtracks'ini dinliyordum . tam da suan albumun sonuna geldim :hat: .

bu arada , -film muzigi- ayri bir zevk ve keyif dir kanimca .
ozellikle izledigin bir filmse, muzigi dinlerken filmin sahnelerini de beraberin de kafa da yasiyorsun ve veya kendi hayal gucu'nle kuruyorsun ister istemez .

goreceli elbette .

@Ata B. Oğuz

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
@Arif Doğan Karakaya

sevgili arif , sans'a bak , bildirim gelince , o sira bende the crow film(1994) soundtracks'ini dinliyordum . tam da suan albumun sonuna geldim :hat: .

bu arada , -film muzigi- ayri bir zevk ve keyif dir kanimca .
ozellikle izledigin bir filmse, muzigi dinlerken filmin sahnelerini de beraberin de kafa da yasiyorsun ve veya kendi hayal gucu'nle kuruyorsun ister istemez .

goreceli elbette .

@Ata B. Oğuz

saygi ve selamlar.
Bu paylastiklarim bir duoynus aslinda ve bu parca herhangi bir soubdtrackte yer aliyor mu bilmiyorum ama baska eserleri varmis.

Crow'u sinemada izlemistim. Iyi bir film. Aksam bakayim tekrardan.

Çok klasik cevap olacak ama Game of Thrones'un müzikleri gerçekten kalite. Diziyi çok üste taşıdı. Yıllarca 1. sezon ilk müzikten başlayıp 6. sezonun son müziğine kadar çevire çevire dinliyordum ve nasıl oluyorsa hiç sıkmıyordu. Hiç tekrara düşer gibi hissetmiyordum. Kulaklığı bırakınca bunu da bırakır gibi oldum ama özlüyorum arada. Özellikle çalışırken ekstra motivasyon oluyor.

Bir de çok bilinmeyenlerden Dario Marianelli'nin müziklerini öneririm. V for Vendetta, Jane Eyre, Agora gibi filmlerin müzikleri kendisinin. Daha çok film var da ben bu filmlerdeki müzikleri çok beğenmiştim. Kendi imza müziği gibi bir tınısı vardır, bir süre sonra hiç duymadığınız bir müzikte bile denk gelseniz aha yine Dario Marianelli dersiniz.

Animatrix soundtrackleri
Witcher 3 soundtrackleri
F.U.R.I oyununun sountrackleri

@Ertuğ Ursavaş Ramin'in -dedigin seride- yaptiklari
muzik evrenin de zamansiz gizemli bir yolculuk gibi . . .

uzun sure once okudugum bir muzik makale de ;
bu serinin muziklerin de ^flute kullanmamis .
kendisine gittiklerinde ^seri nin ^yaraticilari bu durumu bastan belirtmis . (dizinin tum sezonlarini bitirmedigimden, sahsen bir yorum getiremem) .

^begendigim composerlar arasindadir Ramin Djawadi . benzer dizi dunyasi ozelinde , bir diger begendigim ust duzey yetenek;

spartacus blood and sand - no life without you .
( Joseph LoDuca) .

@Ata B. Oğuz , @Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

@Ertuğ Ursavaş Ramin'in -dedigin seride- yaptiklari
muzik evrenin de zamansiz gizemli bir yolculuk gibi . . .

uzun sure once okudugum bir muzik makale de ;
bu serinin muziklerin de ^flute kullanmamis .
kendisine gittiklerinde ^seri nin ^yaraticilari bu durumu bastan belirtmis . (dizinin tum sezonlarini bitirmedigimden, sahsen bir yorum getiremem) .

^begendigim composerlar arasindadir Ramin Djawadi . benzer dizi dunyasi ozelinde , bir diger begendigim ust duzey yetenek;

spartacus blood and sand - no life without you .
( Joseph LoDuca) .

@Ata B. Oğuz , @Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Bu çok güzel abi evet. Duyar duymaz yine tüyler diken diken. İnsanın gözünün önüne Andy Whitfield geliyor, oyunculuğu da karakteri yansıtması da şahaneydi ya Allah rahmet eylesin. Hala da ilk sezonunu ara ara izlerim.

Bu çok güzel abi evet. ^Duyar duymaz yine tüyler diken diken. İnsanın gözünün önüne Andy Whitfield geliyor, oyunculuğu da karakteri yansıtması da şahaneydi ya Allah rahmet eylesin. Hala da ilk sezonunu ara ara izlerim.
^. kesinlikle .

bu arada ,sirf kendisi var diye - gabriel filmini izlemistim(2007) . farkli janra da , nasil bir oyunculuk sergilemesine dair gozlem bazli .

spartacus demisken , rome dizisini de onerebilirim, janra ozelinde. sayet izlemediysen .

son olarak ;

erken goc edenler den > river phoenix vardi ,

< idaho filmi cok one cikarilsa da ,
ki begendigim bir filmdir ,-merhum'u ben ilk > stand by me(1986) filminde izlemis ve begenmistim .

saygi ve selamlar .

kult dizilerimizden - bir istanbul masali - epik sound'u ;

oyunculuk olarak , basta ustad cetin tekindor olmak uzere basarili oyunculuk performanslariyla bezeli bir dizidir .

saygi ve selamlar.

3:41 den sonrası ama sabırla baştan başlayın..

hatiirlattigin icin tesekkurler . haftasonu yeni bir izleme sekansi yapmam elzem . :hat:

heat filmi cok begendigim asmis bir filmdir sevgili aziz .
eminim cogu izleyicisinin de hissiyati benzerdir.
sinema basliginda yorumladigim da oldu .
bu film ve albumu evladiyelik listem de daimi yer alir .

soundtrack olarak tarafim adina asmis isimlerle bezelidir.<-> merhum ^gyorgy ligeti ustadin bir eserine de yer vermislerdi hafizam yaniltmiyorsa.:unsure:

filmin genel soundlarinda ,
yeri benim icin ayri olan -diger ustadlari da belirtmek gerekir. baslica hatirladiklarim ,
brian eno ve ^lisa gerrard (hans zimmer'in ve sevgili @Aras Şimşek 'in kulaklari cinlasin :p ) ,

moby ,jimmy webb ,eric clapton ve daha niceleri ~ .

moby 'nin filmdeki parca ;

@Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
hatiirlattigin icin tesekkurler . haftasonu yeni bir izleme sekansi yapmam elzem . :hat:

heat filmi cok begendigim asmis bir filmdir sevgili aziz .
eminim cogu izleyicisinin de hissiyati benzerdir.
sinema basliginda yorumladigim da oldu .
bu film ve albumu evladiyelik listem de daimi yer alir .

soundtrack olarak tarafim adina asmis isimlerle bezelidir.<-> merhum ^gyorgy ligeti ustadin bir eserine de yer vermislerdi hafizam yaniltmiyorsa.:unsure:

filmin genel soundlarinda ,
yeri benim icin ayri olan -diger ustadlari da belirtmek gerekir. baslica hatirladiklarim ,
brian eno ve ^lisa gerrard (hans zimmer'in ve sevgili @Aras Şimşek 'in kulaklari cinlasin :p ) ,

moby ,jimmy webb ,eric clapton ve daha niceleri ~ .

moby 'nin filmdeki parca ;

@Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar .

Hocam ben bu filmi biraz overrated bulurum sahsen ama tekrar bakabilirim.

Geri
Üst Alt