- 24 Mayıs 2009
- 17.107
- 20.081
- 2.473
Zemar - Vizontele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.<- bu dedigine , nacizane olarak 2000lerin basinda kapildim o gun bugundur birakamadim . sirf bu yuzden gorece sayida(500u gecmistir) fiziksel_soundtrack koleksiyonum mevcut .Bu aralar izledigim dizi ve filmlerdeki muziklere daha fazla fikkat ediyorum. Harika seyler cikiyor.
@Arif Doğan Karakaya arif'cim duygusal derinligi saglam olan bir parca paylasmissin - oldukca begendim.
ben affleck'in bu parca nin gectigi ^filmini izlemedim . fark ettim ki -bayagidir ben affleck filmleri izlemiyorum .
ekledigin leziz parca''yi dinlerken, su da arkasina iyi gider diye dusundum ;
<- bu dedigine , nacizane olarak 2000lerin basinda kapildim o gun bugundur birakamadim . sirf bu yuzden gorece sayida(500u gecmistir) fiziksel_soundtrack koleksiyonum mevcut .
film ve diziler den denk gelip ve veya tekrar bu gibi izlemeler baglaminda -muzikleri- dinlemek cidden farkli bir haz ^bencede .
@Ata B. Oğuz
saygi ve selamlar .
.Bu paylastiklarim bir duoynus aslinda ve bu parca herhangi bir soubdtrackte yer aliyor mu bilmiyorum ama baska eserleri varmis.@Arif Doğan Karakaya
sevgili arif , sans'a bak , bildirim gelince , o sira bende the crow film(1994) soundtracks'ini dinliyordum . tam da suan albumun sonuna geldim.
bu arada , -film muzigi- ayri bir zevk ve keyif dir kanimca .
ozellikle izledigin bir filmse, muzigi dinlerken filmin sahnelerini de beraberin de kafa da yasiyorsun ve veya kendi hayal gucu'nle kuruyorsun ister istemez .
goreceli elbette .
@Ata B. Oğuz
saygi ve selamlar.
@Ertuğ Ursavaş Ramin'in -dedigin seride- yaptiklari
muzik evrenin de zamansiz gizemli bir yolculuk gibi . . .
uzun sure once okudugum bir muzik makale de ;
bu serinin muziklerin de ^flute kullanmamis .
kendisine gittiklerinde ^seri nin ^yaraticilari bu durumu bastan belirtmis . (dizinin tum sezonlarini bitirmedigimden, sahsen bir yorum getiremem) .
^begendigim composerlar arasindadir Ramin Djawadi . benzer dizi dunyasi ozelinde , bir diger begendigim ust duzey yetenek;
spartacus blood and sand - no life without you .
( Joseph LoDuca) .
@Ata B. Oğuz , @Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
^. kesinlikle .Bu çok güzel abi evet. ^Duyar duymaz yine tüyler diken diken. İnsanın gözünün önüne Andy Whitfield geliyor, oyunculuğu da karakteri yansıtması da şahaneydi ya Allah rahmet eylesin. Hala da ilk sezonunu ara ara izlerim.
3:41 den sonrası ama sabırla baştan başlayın..

hatiirlattigin icin tesekkurler . haftasonu yeni bir izleme sekansi yapmam elzem .
heat filmi cok begendigim asmis bir filmdir sevgili aziz .
eminim cogu izleyicisinin de hissiyati benzerdir.
sinema basliginda yorumladigim da oldu .
bu film ve albumu evladiyelik listem de daimi yer alir .
soundtrack olarak tarafim adina asmis isimlerle bezelidir.<-> merhum ^gyorgy ligeti ustadin bir eserine de yer vermislerdi hafizam yaniltmiyorsa.
filmin genel soundlarinda ,
yeri benim icin ayri olan -diger ustadlari da belirtmek gerekir. baslica hatirladiklarim ,
brian eno ve ^lisa gerrard (hans zimmer'in ve sevgili @Aras Şimşek 'in kulaklari cinlasin) ,
moby ,jimmy webb ,eric clapton ve daha niceleri ~ .
moby 'nin filmdeki parca ;
@Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya
saygi ve selamlar .