Sözde Taraftar Grubu Hk.

En iyi taraftar sensin evet..

Değilim, forumda benden daha iyi taraftar olduğuna inandigim arkadaşlarım da var hatta. Ama bi adam sirf tribün tribün geziyor diye benden iyi taraftar olacak değil.

Ha tribünde benden iyi taraftar da vardır ama hepsi benden iyi değil. Bunu düşünmek kendime hakaret olur zaten, öyle düşünüyor olsam futbolu takip etmeyi de birakirdim.

N5

Konu ile alakasız komik mesajlar silinebilir mi?

Popülizm ile konuyu trollemenin alemi yok.Rezil bi davranış içerisinde bu taraftar grubu onu konuşalım

Lan oturuyorsunuz klavye başına hepiniz konuşuyorsunuz. O adamlar sizden daha taraftar takım nerdeyse onlar orada sizin gibi televizyonda izleyip internetten link bulmaya çalışmıyorlar maçtan sonra 1 sigara yakıp maçı unutmuyorlar siz kim oluyorsunuzda eleştiriyorsunuz ? Onlar bu klübün gerçek sahipleri

Hepsine diyemeyeceğim . Ama büyük bölümü hepsi karaborsacılar . Dakika 60 olmuş Ölüm varmış korku varmışı söylüyorlar . İlk yarı full saldır gaaalatttaasarray diye tezahürat yapıyorlar . Resmen uyutuyorlar takımı . Nerde eski ASY ruhu ?

Değilim, forumda benden daha iyi taraftar olduğuna inandigim arkadaşlarım da var hatta. Ama bi adam sirf tribün tribün geziyor diye benden iyi taraftar olacak değil.

Ha tribünde benden iyi taraftar da vardır ama hepsi benden iyi değil. Bunu düşünmek kendime hakaret olur zaten, öyle düşünüyor olsam futbolu takip etmeyi de birakirdim.

N5

Ya harcanan emekler ? Adamların emeklerini gözardı edip klavyeden sallamak çok mu hoş ? Milletin gururla izlediği kareografileri yapmak için stadda ve otoparklarda tüm günlerini geçirdiklerini bilmeyeniniz var mı ?

Hepsine diyemeyeceğim . Ama büyük bölümü hepsi karaborsacılar . Dakika 60 olmuş Ölüm varmış korku varmışı söylüyorlar . İlk yarı full saldır gaaalatttaasarray diye tezahürat yapıyorlar . Resmen uyutuyorlar takımı . Nerde eski ASY ruhu ?

Onlar dışındakiler napıyor ? Oturdukları yerde çekirdekleriyle maç takip ediyor. Bu muydu ASY ruhu ?

Başkan güvenini ilk yönetimi göndererek sarstı. Onun zararını görüyor. Ilk yönetim olsaydı ne biz bu hallere düşerdik ne de kendisi.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Ya harcanan emekler ? Adamların emeklerini gözardı edip klavyeden sallamak çok mu hoş ? Milletin gururla izlediği kareografileri yapmak için stadda ve otoparklarda tüm günlerini geçirdiklerini bilmeyeniniz var mı ?

Gozardi eden yok ama koreografiden daha önemli şeyler var tribünde olmasi gereken. Sen de bunlari gözardı ederken lafi da degistirmissin anlamadigim bir sebepten dolayi.

+ Ben o koreografileri yaparken günlerimi harcasam sağda solda bundan prim yapmazdim. Nerde senin taraftarligim isin gücün prim yapmak olmuşsa? Bundan prim yapan adam da benden iyi taraftar olamaz ben yaptigim fedakarliklardan 1 gram prim yapmayi aklima getirmiyorken.

N5

Onlar dışındakiler napıyor ? Oturdukları yerde çekirdekleriyle maç takip ediyor. Bu muydu ASY ruhu ?

ASY'de herkes mi bağırıyordu çekirdek çitleyen yine vardı . Ama ultrAslan böyle olmasını kendisi istedi . Az çok bağıran Yürüyedur , Hell , BH gibi grupları kapattı sırf tek tribün biz olalım diye . Sonuçlarına da böyle katlanıyorlar işte . Statta sadece ultraslan grubu bağırıyor diye saldırr gaaalatasaray bestesini söylemeleri zorunlu mu ? Başka beste mi yok ?

Onları takıyomusunuz reiscilerine verirsin 3 kuruş büyük başkan diye bağırır yarın.Bunlar galatasaray kültürünü benimsemiş adamlar değilki.basit semt takımlarının taraftarından tek farkı galatasarayı tutması.galatasaraylı değiller galatasaray taraftarılar çünkü onlarda galatasaray kültürü birikimi yok.Aysal galatasaraya yakışmayan bunları niye hala temizlemiyor aklım almıyor sene sonu ayar çekerler umarım bu sene başı nerdeyse koskoca tribünü bunlara verecekti.

Gozardi eden yok ama koreografiden daha önemli şeyler var tribünde olmasi gereken. Sen de bunlari gözardı ederken lafi da degistirmissin anlamadigim bir sebepten dolayi.

+ Ben o koreografileri yaparken günlerimi harcasam sağda solda bundan prim yapmazdim. Nerde senin taraftarligim isin gücün prim yapmak olmuşsa? Bundan prim yapan adam da benden iyi taraftar olamaz ben yaptigim fedakarliklardan 1 gram prim yapmayi aklima getirmiyorken.

N5

Nerden çıkardın adamların prim yaptıklarını ? Hayır adam otoparkta bi hatıra fotoğrafı çekinemez mi yani ?

ASY'de herkes mi bağırıyordu çekirdek çitleyen yine vardı . Ama ultrAslan böyle olmasını kendisi istedi . Az çok bağıran Yürüyedur , Hell , BH gibi grupları kapattı sırf tek tribün biz olalım diye . Sonuçlarına da böyle katlanıyorlar işte . Statta sadece ultraslan grubu bağırıyor diye saldırr gaaalatasaray bestesini söylemeleri zorunlu mu ? Başka beste mi yok ?

ASY son yıllarında bütün müydü emin misin ? Adım gibi bilirim 2 farklı grubunda farklı farklı besteler yaptığını

İsimlerinin başındaki Ultra ekini zerre haketmeyen adamlar tarafından yönetilen bi taraftar grubu. Bunlara kanıp izinden gidenler kendilerine yazık ediyor gerçekten.

Mağarada yasamiyorum ben yaptiklari primlerden haberim var. İnsanlari gerizekali yerine koymaktan vazgecmeni tavsiye ediyorum.

N5

Çürük yumurta her yerde vardır. 2-3 çürük yumurta yüzünden kolinin geri kalan yumurtaları atılmaz. Benim kimseyi gerizekalı yerine koyduğum falan yok bundanda elime bişey geçmez..

ASY son yıllarında bütün müydü emin misin ? Adım gibi bilirim 2 farklı grubunda farklı farklı besteler yaptığını

Tabii ki değildi . Ama şunu kabul edelim ultrAslan çok bozdu . Saçma sapan açıklamalar , gündeme gelme çabaları . Çok değil daha 2010-2011 sezonunda küme düşmemeye oynarken doğru dürüst statlara gelen yoktu . Şimdi mi akıllarına gelmiş Galatasaraylı olmak ? Takım başarılı olunca herkes destek verir mühim olan takım kötü gidince ona destek vermektir .

Bu takımın itibarını kurtaran başkana istifa et diyenler mi bu kulübün gerçek sahibi. Ünal başkan da Adnan başkan gibi mamalarını verse susarlar.

Tabii ki değildi . Ama şunu kabul edelim ultrAslan çok bozdu . Saçma sapan açıklamalar , gündeme gelme çabaları . Çok değil daha 2010-2011 sezonunda küme düşmemeye oynarken doğru dürüst statlara gelen yoktu . Şimdi mi akıllarına gelmiş Galatasaraylı olmak ? Takım başarılı olunca herkes destek verir mühim olan takım kötü gidince ona destek vermektir .

Kale arkası hep vardı,deplasmana gidenide vardı. Ben aksini idda etmiyorum son zamanlarda bozdular doğru. Benim sinirlendiğim nokta yok onlar Galatasaraylı değil yok onlar cahil gibi sözler kullanılması. Burda adam gibi kaç tane taraftar varda milletin Galatasaraylılığını sorguluyor

Geri
Üst Alt