GSC Portal Sözleşmesi Feshedildi!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray.jpg

Galatasaray Odeabank ABD'li basketbolcunun sözleşmesini feshetti.

Detaylar GSC Portal'da...

Eylül'ün sonunda feshedilmiş ve bugün 7 Ekim biz daha yeni görüyoruz. Basketfaul ve JWB sitelerindeki haberler çıkmasaydı resmi site daha yayınlamayacaktı. Işıl , Alba , Zellous kimi sevdiysek gitti. Bu saatten sonra da iyi bir skorer gelmez beklemeyelim.

Geçen sene çok fayda sağlamıştı bize heralde 3 şampiyonluk görünce bi yerleri kalktı.

Herşey bu kadar müthiş sonlanmısken o basarılarda en büyük pay sahibi isimlerden Shavonte, durduk yere neden idmanlara cıkmıyor? Yemeyin milleti ya! Işıl,Alba,Marko ve Shavonte, bu klüpte kim basarılı olduysa hep birilerinin işbilmezliği, kaypaklığı yüzünden gönderildi. Hayır ne günah işledikte bu adamları çekiyoruz biz anlamıyorum ki.

parasını ödememişlerdir kulup gerçekten mali anlamda çok kötü

obezi de gönderin

Parasini almamasi ile alakasi yoktur. Bir sporcu hem para almiyacak, hemde kamufle etmek icin kendisi ile ilgili böyle haberlerin yayilmasini mi izin verecek ? Eger parasini almadiysa, zaten coktan cekip giderdi ihtanemeyi cekip.

gitsin sorun değil. Little kalsın gerisinin yeri dolar. Little pota altının kralı onun yeri zor dolar bir tek

Kim gitti kim kaldi belli bile degil. Özellikle basketbolda kurulan kadrolar 2 sene bile gitmiyor. Bundan nefret ediyorum, yap-boz gibi oluyor takimlar.

Mersin'den ya tutarsa diye alıyorsun geliyor geçen seneki tüm kupaların alınmasında en büyük paylardan birine sahip oluyor,ya zaten aldığı ücret diğer branşlara oranla çok çok düşük miktardır(yıllık 200-300 bin dolardır en fazla aldığı),sen gidiyorsun bu oyuncunun parasını vermiyor üstüne iftira atıyorsun,la bu kadın seneyede tüm kupaları kaldırmana yardımcı olucak bi yetenek,bunların sorumlusu klübun başkanı gitti sırada basketbol branşındaki yöneticiler var,onlardan da yakında kurtulucaz inşallah.Klübun her sene ya oyuncusunun ya da taraftarının burnundan getirmek hoşuna gidiyor.Yeride 'nah' dolar sölim.

Son düzenleme:
Malesef evet iyi oyuncu kaybettik. İnşallah yeri dolar. Shavonte' ye bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

GT-I9300 Tapatalk

Rezil yönetim, beceriksiz Özyer. Şampiyon kadroyu dağıttı mallar.

En iyi oyunculardan biriydi, üzüldüm.

Geri
Üst Alt