Spalletti: "Sahaya sadece 1 gol atmayı düşünerek çıkmalıyız"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20260224_184943.webp

Spalletti: "O sahaya sadece 1 gol atmayı düşünerek çıkmalıyız. Çünkü 1 gol attıktan sonra senaryo değişebilir, enerji değişebilir. Kendi içinde dinamiği olan bir maç. İlk golü atmak için sahaya çıkacağız ve arkasını getirmeye çalışacağız."

Soru: "Sizin için hangi maç daha önemli; Roma mı Galatasaray mı?"

Spalletti: "Terazideki ağırlıkları aynı."

Spalletti: "Kenan Yıldız antrenmanlara yarı seviyede katıldı sakatlığı nedeniyle. Antrenman sonrası, 'Hocam ben hazırım oynamak istiyorum' dedi. Gerçekten çok iradeli ve çok güçlü bir oyuncu."

Spalletti: "Galatasaray'a karşı sonuna kadar savaşacağız. Maçın sonuna kadar her şeyi yapacağız."

En önemli oyuncularından. Riske etmezler diyordum tek 1 antrenmanla ama edecekler sanırım. Çok zor maç olacak.

adam gayet iyi açıklamış. bizimkileri de motive etmeli bu açıklama. o bir golü yememek için

Kenan hala sakatmis.

Ligte giderek ucl potasindan uzaklasiyorlar sakat oyunculari riske ederlerse ligte tezegi avuclamalari yakindir

herifler sülalesini satacak neredeyse 3 farktan tur çevirmek için anasını satayım ligi bile satmaya hazırlar herhalde şike kardeşliği var fb ilen herhalde ki Bremer ve kenan'ın patlama riskini bile alıyorlar ortada roma maçı da varken

Dikkat et o parmağını koparmasınlar Mr. Spagetti.

Doğru demiş

1 gol domino etkisi yapar gözüyle bakıyor

O inancı hissettikleri an daha da motive olacaklar

Malumun ilanı. Erken gol bulmaya çalışacaklar. Takımını da buna inandırmak için doğru açıklamalar yapmış.

Asıl önemli olan avantajı elinde bulunduran OB ne diyecek bakalım.

herifler sülalesini satacak neredeyse 3 farktan tur çevirmek için anasını satayım ligi bile satmaya hazırlar herhalde şike kardeşliği var fb ilen herhalde ki Bremer ve kenan'ın patlama riskini bile alıyorlar ortada roma maçı da varken
Ligde çok kötüler gayet normal reis. Bence bizim için çok iyi fırsat. Çok değişik bir maç bizi bekliyor 15 dk gol yemezsek ben yeneceğimizi düşünüyorum

Çık 4 farklı bizi yenemezler tekrar yenmeye geliyoruz de kes raconu

Juventus bu sezon 3 farkla Napoli, Sassuolo ve Parma'yı yenmiş, 5 farkla Cremonose galibiyeti var. Genelde çoğu maçı tek farklı kazanmış. Yenilsek bile 3 farklı yenilmeyiz diye umuyorum.

Geri
Üst Alt