- 3 Temmuz 2012
- 133.944
- 80.780
- 5.198
Fenerli bu hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır ya bir maçta galiba Newcastle maçı olması lazım hatalı karar verdi kamuoyu olayı kabarttı federasyon da 1 maçlığına alt lig maçını verdi. Öyle kötü bir hakem değil geçen sezonun AL finalini yönettiNasil iyi yav? O kadar berbat bir hakem diye, adami bu sezon ceza olarak 1 mac Championshipe yollamislardi.
Gazze İsrail olaylarında Gazzeye verilen destekten dolayı Türklere bu sene ekstra bir zulüm olduğunu düşünüyorum.Dün de Karabağ'ı doğradı bu şerefsiz Türk düşmanı..
Her şey senaryo ya böyle bir faul, böyle bir kırmızı olamaz.
İyice soğuttular futboldan..
Fener Türk takımı değil o halde. Attıkları 3. Gol faul, dün akşam batsh herifin kafasına arkadan iki eliyle yumruk atıyor kırmızı yok.Gazze İsrail olaylarında Gazzeye verilen destekten dolayı Türklere bu sene ekstra bir zulüm olduğunu düşünüyorum.
Değil bence ya doğru karar adam bariz gol pozisyonu engellenmişKarabağ'a gösterdiği kırmızı kart çok kötüymüş gerçekten şimdi gördüm.
Çekme desen ona faul bile verilmiyor artık.Bu karabagin kirmizi kartini ben hic anlamadim ya. Alt kisimda ayak mudahalesi mi var ona mi verdi? Formadan cekme yok cunku hafif dokunuyor oyuncu kendini 5 metre sonra yere atiyor. Dunya futbol tarihine gececek bir kirmizi kart cok sacma yani. Gercekten bu var olayi acayip noktalara gidiyor artik
Alakası yok, İsrail'e en fazla destek veren ülkelerden biri Azerbaycan.Gazze İsrail olaylarında Gazzeye verilen destekten dolayı Türklere bu sene ekstra bir zulüm olduğunu düşünüyorum.
Tek başına bakarsak düşürülen adama ben bariz gol pozisyonu var diyemem ya. Normal formadan çekme sarı kart gibi. Ama ortadaki adamla beraber düşünülürse öyle bakılabilir (gerçi orada da ikiye ikiler). Tabii öyle bakmak gerekir mi emin değilim.Değil bence ya doğru karar adam bariz gol pozisyonu engellenmiş
Ceferin dün maça gelmişti, Ceferin'e para ver topu elinle karşı kaleye götür sorun olmaz. Bir de köyferansı kimse takmıyor. 2 Yunan takımının çeyrek yaptığı organizasyon sonuçta.Fener Türk takımı değil o halde. Attıkları 3. Gol faul, dün akşam batsh herifin kafasına arkadan iki eliyle yumruk atıyor kırmızı yok.