Spartacus: Blood and Sand

Cevap: Spartacus blood and sand

Sadece 1 sezon mu var bunun ?

Yeni sezon çekilmeyecekse fuzuli izlemeye başlamayayım.

Yeni sezon Ocak'ta başlıyor gösterime.Çekimlere başlanmış sezon için.Spartaküs kanseri yendi çok şükür.

cnbc-e de göstereceklermiş ama seyretmeye değmez bence, sansürleyip makas makas üstüne 45 dk olan diziyi 30 dk çekerler

Yeni sezon Ocak'ta başlıyor gösterime.Çekimlere başlanmış sezon için.Spartaküs kanseri yendi çok şükür.

Super haber..İlk once saglıgı için daha sonrada bu diziyi izlemeye devam edebilecegimiz için.Ayrıca cnbc e de cok sansurlu oluyo pek zevki yok oyle..

cnbc-edeki ilk bölümü izledim.şunu rahatıkla söyleyebilirim günün birinde internetten indirip izleme şansım hiç yok diyorsanız cnbceden izleyin.çünkü alt yazılar felaket.arada çok can alıcı sahnelerde sırf "göğüsler" gözükmesin diye kesmişler.ve en önemlisi kan'ı azaltmışlar sahnelerde.dizinin güzelliğini yarı yarıya azaltmışlar.

dizi devam edicek elbette ama bu sezon spartacus yok dizide. ondan önce ki dönemleri anlatıcak.bir sonraki sene kaldığı yerden devam edicek.10 bölümlük dizi içinde dizi gibi olucak..

Malesef başrol oyuncusu tekrar kanser illetine yakalanmış :S ama bünyesi tekrardan yenmeye müsaitmiş.Ne talihsiz bir adamdır.Yeni sezon olacak ama flashback eşliğinde geçecek.Crixous ekseninde olacak diyenlerde de var.Diğer karakterlerin hikayesi tarzında.Doctore'de olabilir.

Spartacus'un yeri ayrı tabi ama dizinin işleyişi ve diğer oyuncular perfrmansı da benim için çok değerliydi.

Devam ettirilebilir Spartacussuz fakat Spartacus olursa çok daha iyi olur tabiki.

Ne de olsa dizinin adı Spartacus :)

Bence yeni bir eleman koysunlar Spartacus karakterinin yerine..

Bence yeni bir eleman koysunlar Spartacus karakterinin yerine..

Bence eski tadı vermez.Yapılacak proje bence Crixous ve Doctore ekseninde dönen flashback temalı bölümler olacak.Her türlü izlenir bu dayıların olduğu bölümler gerçi. Beklerim ben şahsen sorun yok. Sağlık önemli olan.

Lucy Lawless var dediler izledik 5 dk. görebildim. Dün gece e2'de rastladım bir bölümüne kaçıncı bilmiyorum bu eleman herkesi kesiyodu, hatunla evereste çıkıyodu planlanmış biçimde. Kesim, everest, kesim eve gidişat güzel.. Fena değil sanki, sanırım, belki.

Dün izlemeye başladım. 7 bölüm falan bitti. Beğendim güzel olmuş:)

Kafama takıldı o zamanlar öpüşme olayı varmıymış acaba?

o kadar olayın içinde ona mı takıldın:asd:

Andy Withfield iyileşene kadar 6 bölümlük bir proje hazırlanmış.Crixous,Doctore ve Batiatus'un geçmişi ile alakalı.Bakalım nasıl bağlayacaklar umarım güzel olur.

[video=youtube;KB_H3HyosCA]https://www.youtube.com/watch?v=KB_H3HyosCA[/video]

Andy Withfield iyileşene kadar 6 bölümlük bir proje hazırlanmış.Crixous,Doctore ve Batiatus'un geçmişi ile alakalı.Bakalım nasıl bağlayacaklar umarım güzel olur.

[video=youtube;KB_H3HyosCA]https://www.youtube.com/watch?v=KB_H3HyosCA[/video]

bu 6 bölüm ne zaman yayınlanacak bilgin var mıdır?

Spartacus'ü oynayan elaman iyileşmiş çekimlere başlanacakmış diye duydum. Arkadaş söyledi ne kadar doğru bilmiyorum. Aslı da şöyleymiş kendisinin;

Geri
Üst Alt