Spartacus: Gods of the Arena

Cevap: Spartacus: Gods of the Arena

Mükkemmeldi,adamın çenesini nasıl dağıttı öyle off :D

Bu sezonun haberlerini pek fazla takip etmiyorum ama

6 bölüm çekmeleri çok saçma oldu.

Gayet güzel gidiyordu dizi, biraz daha entrika biraz da dövüş izleterek devam ettirilebilirdi.

Şimdi 3. sezonu mu bekleyeceğiz 1 sene..

Böyle bi final beklemiyordum gerçekten çok iyiydi yine ve 0 erotizm vardı ilkkez bir bölümde.

Bu sezonun haberlerini pek fazla takip etmiyorum ama

6 bölüm çekmeleri çok saçma oldu.

Gayet güzel gidiyordu dizi, biraz daha entrika biraz da dövüş izleterek devam ettirilebilirdi.

Şimdi 3. sezonu mu bekleyeceğiz 1 sene..

hayır zten esas dızının cekımler 1 ayonce basladı .1-2 aya baslar dıye tahmın edyorm

Spartacus: Blood and Sand 2. sezonunun ertelenmesiyle beraber, Starz kanalı kansere yakalanan Andy Whitfield 'in yerine kimin geçeceğine hala karar veremiyor.

Geçtiğimiz cuma, Starz kanalının patronu Chris Albrecht yeni aktör bulacaklarını ve yeni kadronun çok başarılı olacağını söylemişti.

Aynı gün, kanal ile Prison Break yıldızlarından Dominic Purcell 'in başrol hakkında konuştukları söyleniyor. Fiziksel açıdan Purcell bu role çok da uygun görünüyor.

Avusturalyalı aktör Liam McIntyre 'ın hala bu rolü almak için ciddi çabalar sarfettiği ama zayıf görüntüsünün bu rolü almak için uygun olmadığı söyleniyor.

Fakat geçen hafta, Starz kanalı başrolü bulmaya çok yaklaştığını açıkladı. Kesin olmamakla birlikte, Starz'ın kararı Purcell'den yana görülüyor. Purcell, benzer bir şekilde Prison Break dizisinde de son anda dizi ekibine katılmıştı.

Purcell gibi, Prison Break dizisinin başrol oyuncusu Wentworth Miller, Ekim ayında Spartacus karakterini canlandırmak istediğini söylemişti fakat onun bu teklifi kanal tarafından onaylanmamıştı

Andy'nin yerini tutmaz ama Dominic Purcell oynamasını isterim.Gerçi ne kadar doğru burda yazanlar hiç bir fikrim yok ama...

Final muhteşemdi.Yeni bölümler 2012'De başlıyormuş. Öh lan.

6 bölümlük sezon güzel bir finalle bitti. Andy(spartacus)nin görüntüleriyle başlayıp batiatus hanesinin zevk, kan, hırs, ihanet ve zafer'le geçen geçmişi yine spartacus'ün sesiyle biten bir flashforwardla son buldu. Blood and Sand'a bağlantılar ve göndermeler iyiydi.

2. Sezonda Lucy Lawless (lucretia) olacak fakat batiatus olmadan ne kadar güçlenebilir göreceğiz. (ashurla birlik olma ihtimali söz konusu olabilir)

Harikaydı final tek kelimeyle.

herkes final harikaydı diyor şuan izliyorum hakikaten öyle gidiyor :)

1. sezonun finali kadar iyi değildi bence.

Hatta arena sahnesinde bütün adamlar birbirine karışmış bir şekildeydi,

kim kimi indiriyor seçmek için büyük çaba sarfettim.

Şimdi biz yeni bölümleri ne kadar daha bekleyeceğiz, sabırsızlanıyorum.

6 bölümlük sezon güzel bir finalle bitti. Andy(spartacus)nin görüntüleriyle başlayıp batiatus hanesinin zevk, kan, hırs, ihanet ve zafer'le geçen geçmişi yine spartacus'ün sesiyle biten bir flashforwardla son buldu. Blood and Sand'a bağlantılar ve göndermeler iyiydi.

2. Sezonda Lucy Lawless (lucretia) olacak fakat batiatus olmadan ne kadar güçlenebilir göreceğiz. (ashurla birlik olma ihtimali söz konusu olabilir)
Öldü ya o kadın,nasıl oluyor?

2012 Ocak'a kadar nasıl bekleriz arkadaş. Of of.

@Oğuzhan

Bebeği ölüp o kurtuluyor.

Hikaye bundan sonra çok farklı gelişecek eğitmenlikten galdyatörlukten daha çok savaş ve siyasete dönecek olaylar o kadının kurtulmasına imkan yok tarihteki olaya ve kitaba kalırsa devamı bu şekilde olacak.

Edit : gerçi tarihteki olayda bebek ölüyo kadın kurtuluyormu bilmiyorum bende bana anlatılan kadarıyla konuşuyorum öyle...

Andy Whitfield in olmamasi cok kötü spartacüsü onunla sevdim

Geri
Üst Alt