Spartacus: House of Ashur

Onur Bakır

LGBTQ+++
Hocaların Hocası
"House of Ashur", Kasım 2023'te Starz kanalı için onaylandı ve geliştirilmekte olduğu duyuruldu. Dizinin resmi açıklamasında, "Ya Ashur (Nick Tarabay), "Spartacus: Vengeance"ın sonunda Vezüv Dağı’nda ölmeseydi? Ya Roma'ya Spartacus’u öldürmede ve köle isyanını sona erdirmede yardım etmesi karşılığında, Batiatus'un daha önce sahip olduğu gladyatör okulunu alsaydı?" sorusu ortaya atılıyor. Tarabay’e ek olarak, kadroda Ashur’un Doctore’u Korris rolünde Graham McTavish ve sert bir kadın gladyatör olan Achillia rolünde Tenika Davis de yer alacak.

"Spartacus"ün yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Steven S. DeKnight, House of Ashur’un da showrunner’ı ve yürütücü yapımcısı olarak görev alıyor. Rick Jacobson ve Aaron Helbing de yürütücü yapımcı olarak yer alıyor. "Spartacus: House of Ashur", Lionsgate Television tarafından üretiliyor.

[emoji[emoji6][emoji6]]dk dizinin

[emoji[emoji6][emoji6]]dk - Kan
[emoji[emoji6][emoji6]]dk - Entrika
[emoji[emoji6][emoji6]]dk - Seks

müthiş bir diziydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Batiatus hanesinin geçmişini anlatsa çok daha heyecanlanırdım. "Ya Ashur ölmeseydi?" sorusu üzerine dizi mi çekilir abi?

Ashur mu

Başka seçecek yok muydu bu itin dizisini yaptınız derim

Spartacus itinin belini kıran Roma Halkının ve Senatosunun her daim yanındayım.

Suriyeli ashur yerine daha iyi karakterler anlatılabilirdi

Agronla-nasirin gelecekte ne yaptıkları vs

Ya ashur ölmeseydi yerine ya Spartacus ölmeseydi nolurdu onu yapsalardi daha mantıklı olmazmiydi?

Seriyi 2 gun once bastan bidaha izlemistim.Ashur hikayesi pek ilgi cekici gelmedi ama bakariz

Geri
Üst Alt