Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

ahahahhahha:asd:

Bu mesajı yazdım cevaplaya bastım,bilgisayar mavi ekran verdi:asd:

Vulcan'ın gazabına uğradın demek :D Eee böyle yorumlar yaparsan kızar tabi adam. Bilgisayarını demir zanneder, çekiç - örs ikileminde döver. Birazdan klavyene de su falan dökülürse, Neptün devreye girdi demektir. Tanrılarla başın belaya girdi doktor. Şu yardırmalı iletini değişsen mi acaba :D

Vulcan'ın gazabına uğradın demek :D Eee böyle yorumlar yaparsan kızar tabi adam. Bilgisayarını demir zanneder, çekiç - örs ikileminde döver. Birazdan klavyene de su falan dökülürse, Neptün devreye girdi demektir. Tanrılarla başın belaya girdi doktor. Şu yardırmalı iletini değişsen mi acaba :D

iletiyi değiştirse de bir şey fark etmez artık , kayıtlara geçti bir kere dönüşü yok bunun... :D

Uğur'dan ses çıkmıyor , sanırsam plüton baya bir yaktı canını :D

Ben pek dile getirmek istememiştim ama acı gerçeği sen dile getirmişsin :D

Oysa daha Lar'ı yanımıza alıp, gidip ocak başı yapacaktık. İki tek atacaktık. Hepsi hayal oldu. Occator Doktor'u kutsasın diyorum başka bir şey demiyorum. Acımız çok büyük...

Yeni Spartacus ısınmaya başlıyor.

Bence 4 bölümün en iyisiydi bu 4. bölüm.

720p yok zamundada

ula hala eklmediler altyaziyi

4. bölüm daha bu gece çıkacak la? Cumartesi falan eklerler altyazısını, neyin peşindesiniz :asd:

4 onceki gun cikti ¿¿¿

Galiba Tv'de yayınlanmadan nete düştü 4. bölüm. Birileri sızdırmış.

Hmm bilmiyorum nete düşmesini, ama asıl TV'de çıkış tarihi cuma gecesi, altyazı da cumartesi öğlen çıkar. Ben 720p indirdiğim için TV versiyonunu bekliycem.

hd tv olmadan izlemem ben bölümü, o yüzden tv çıkış tarihini beklerim.

720si var sitelerde.

Geri
Üst Alt