Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

Adam tanrı gibi derken benin düşündüğümü kastetti sanırım.Son bölümü izleyen anlar :)

Son bölümde tanrılık bi dövüş görmedim gani'den... :) iki eli bağlı, aç, susuz ve elinde dandik bi kılıç bulunan doctoreyi yendi diye mi bu iltifatlar..

Blood and Sand sezon finali 1, bu bölüm 2.

Çok sağlamdı çook :)

Agron son iki bölümdür meyilli gibiydi tüm karizmasını bu bölümle aldı götürdü gözümde :o

O suriyeli ılık bence ashur'un kardeşi çıkacak, bunu hazırlıyorlar alttan alttan

gerçekten çok güzel bölümdü bakalım yükselen tempoyu önümüzdeki günlerde devam ettirebileceklermi...

Super bolumdu valla super.. Onemeaus reyisin karni tok, elinede baltayi vercen, ondan sonra gorucem ben digerlerini.. adam paso iskence gordu, aç susuz arenaya attilar.

Fringe'le beraber aynı günde mükemmel bir bölüm oldu lan.

Hakkaten Spartacus'un bu bölümünü en iyiler arasına koyabilirim,ufaktan tekrar tarihsel akışa da uydurmaya başladılar.Orası rahatsızlık vericiydi

Destansı bölüm olmuş ilk sezonun finaliyle beraber en bomba bölümdü.

Yeni Spartacus bu bölmüde oldu ya olaydan bir gece evvel yaptığı konuşmada Andy'i düşünemedim bu adam bu bölümde cuk diye oldu tabi Andy nin yeri ayrı :)

Gannicus ne olursa olsun aralarında en Tanrısı :D

edit. O Mira daki hırs,istek ne öyle aga sağımda solumda öyle birisi olsun Viyanayı kuşatırım tek başıma.

Mükemmel bir bölümdü :tiphat: Umarım bu tempoda devam eder.

Gannicus'un karizması dışında bir güzelliği yok, rezil herifin teki. İdeali yok bir şeyi yok, para ve kadın için savaşıyor sadece.

Oenomaus bunu bana nasıl yaparsın diyor ama kıvılcımı çakan kendi karısıydı.

Spartacus çok fazla sırıtmadı bu bölümde. Artık alışıyor muyuz yeni adama bilemiyorum.

Glaber son anda sürpriz yaptı ama eziğin teki olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Agron-Nasir olayı baştan belliydi zaten. Barca ile kuşçu oğlandan sonra bu ikiliyi izleyeceğiz anlaşılan :)

Ashur sen izlediğim tüm film ve diziler içindeki en adi herifsin :asd:

Agron u canlandıran adamın normalde de ılık olma olasılıgı % kaç

Destansı bölüm olmuş ilk sezonun finaliyle beraber en bomba bölümdü.

Yeni Spartacus bu bölmüde oldu ya olaydan bir gece evvel yaptığı konuşmada Andy'i düşünemedim bu adam bu bölümde cuk diye oldu tabi Andy nin yeri ayrı :)

Gannicus ne olursa olsun aralarında en Tanrısı :D

edit. O Mira daki hırs,istek ne öyle aga sağımda solumda öyle birisi olsun Viyanayı kuşatırım tek başıma.

a-acayip :ask:

Mükemmel bir bölümdü :tiphat: Umarım bu tempoda devam eder.

Gannicus'un karizması dışında bir güzelliği yok, rezil herifin teki. İdeali yok bir şeyi yok, para ve kadın için savaşıyor sadece.

Oenomaus bunu bana nasıl yaparsın diyor ama kıvılcımı çakan kendi karısıydı.

Spartacus çok fazla sırıtmadı bu bölümde. Artık alışıyor muyuz yeni adama bilemiyorum.

Glaber son anda sürpriz yaptı ama eziğin teki olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Agron-Nasir olayı baştan belliydi zaten. Barca ile kuşçu oğlandan sonra bu ikiliyi izleyeceğiz anlaşılan :)

Ashur sen izlediğim tüm film ve diziler içindeki en adi herifsin :asd:

amaci ve ideali see above :o

ozamanlarin sartlari icin ve eski bir köle icin ölmeye ve yasamaya deger iki amac bana göre.

amaci ve ideali see above :o

ozamanlarin sartlari icin ve eski bir köle icin ölmeye ve yasamaya deger iki amac bana göre.

Spartacus'a göre kıyasladım. Adam kölelikten kurtarmaya çalışıyor insanları, Gannicus sadece kendi keyfinde :)

final havası gibiydi Spartacus serilerinin en iyi bölümü bence , arena nasıl yıkılır görmüş olduk o otuzbirci herif spartacusun mızrağıyla öldü ya benim için dizinin en güzel anıydı :)

Geri
Üst Alt