Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

Fragmanı falan görmedim de bizim arenadan gördüğümüz kadarıyla durum budur:

Spartacus + Crixus + Doctore + Gannicus = Ordu(anasını satayım böyle hakkaten)

42049910150668967153812.jpg

gannicus adamım benim kesinlikle.her türlü iyi vuruşuyor bi kere :) artı son sahnedeki kıyım ve özgürlük kılıcını takip eden dingile saplaması müthişti gercekten.yalnız o spartacusun kafasını ikiye ayırdıgı öküz galyalı hayvani bişeydi..

gannicus adamım benim kesinlikle.her türlü iyi vuruşuyor bi kere :) artı son sahnedeki kıyım ve özgürlük kılıcını takip eden dingile saplaması müthişti gercekten.yalnız o spartacusun kafasını ikiye ayırdıgı öküz galyalı hayvani bişeydi..

Cermen:)

O Galyalı değildi kardeş Ayrıca Gannicusun yaptığı katliam süperdi herif neresini kullansa iyi kullanıyor aga :D

yalnız bugun face de bikaç resmini gördüm ekibin t-shirt li kotlu falan.lan yıkıldım resmen alışmışız herifleri pazulu falan hep vuruşurken :) görmeye..!

riera çok komik olmuş ya :D tipe bak kalıba bak :D

Yeni bölümü izledim şimdi

Seppia Glaber'i 108 bıçak darbesiyle felan öldürecek herhalde :/

Bu arada Agron :Z3:

Bölüm güzeldi.Seppia ya aşuru ya da glabere büyük zarar verecek ama bakalım :D

Bu arada sadece 2 bölüm kaldı lan sezon finaline,kıytırık türk dizileri 55 bölüm olur bi sezonda,spartacus-game of thrones gibi reis diziler hemen biter anasını satayım.

Bu arada sadece 2 bölüm kaldı lan sezon finaline,kıytırık türk dizileri 55 bölüm olur bi sezonda,spartacus-game of thrones gibi reis diziler hemen biter anasını satayım.

Ne?? Iki bölüm mü?? :sad007:

Yeni sezon yaparlar mi acaba? Dizi bitmez insallah :016:

Yine müthis bir bölümdü. Helal olsun yapimcilara ve yöneticilere. :tiphat:

Ya bi de o saçmalıklar 2 saatten az değil.Bunlar 50 dakikada bitiriyor

Ne?? Iki bölüm mü?? :sad007:

Yeni sezon yaparlar mi acaba? Dizi bitmez insallah :016:

Yine müthis bir bölümdü. Helal olsun yapimcilara ve yöneticilere. :tiphat:
Yaparlar ama 1 sene bekleriz yine.Game of thrones de de öyle olmuştu.Tadı damağımızda kalıyor resmen.

Bu arada yaşlı adamın(ismi aklıma gelmedi) öldüğü sahne biraz saçma olmuş.O kadar yakın mesafeden yürüye yürüye geliyor adam.Kafasından ya da kalbinden vuramıyor adam,onca yıllık okçuluk yapmış bide.Lan hiç bişey yapamıyon bari boğazına nişan al,kötü atarsan kafasına ya da kalbine gelir :D

Yaparlar ama 1 sene bekleriz yine.Game of thrones de de öyle olmuştu.Tadı damağımızda kalıyor resmen.

Bu arada yaşlı adamın(ismi aklıma gelmedi) öldüğü sahne biraz saçma olmuş.O kadar yakın mesafeden yürüye yürüye geliyor adam.Kafasından ya da kalbinden vuramıyor adam,onca yıllık okçuluk yapmış bide.Lan hiç bişey yapamıyon bari boğazına nişan al,kötü atarsan kafasına ya da kalbine gelir :D

Önce satacagini düsündüm, icimden 'vay gavat' dedim ondan sonra olayin gercek yüzünü anlayinca 'helal olsun lan reis' dedim. Feci duygu karmasalari yasadim :D

Ayrica Agron at arabasinin kapilarini acarken 'aha Agron'u da kaybettik' dedim ama pacayi kurtardi. Bir de su suriyeli topis'den kurtulabilse cok iyi olacak :D

Aynen yaşlı adamın ölmesi çok salakçaydı.Sen de kaç oğlum.Adam yetişse bile o Spartakus,Gannicus,Crixus,Agron felan uğraşsın.Sana ne ulan ? :D

Geri
Üst Alt