Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

Mısır koçanına oturtulması lazım o hayvanın.Onemaus'un yapması gerek hemde.

İlithya sen nasıl yav.ak birisin.

Seppia için su testisi muhabbettine mi girsek ne desek bilemedim.Neyse biz alacağımızı aldık izleyici olarak
s3.gif

Bu arada Oenomaus reisin karizması da iyice yerle bir oldu.2v2'lik turnuvada bile Gannicus,Crixus,Agron'u tek başına yenebilecek gibi duruyordu.Reis 2.5 metre gibi felan duruyor diğerlerinin yanında.Ama adamı iyice şamar oğlanına çevirdiler.

Mısırlı da ne hayvanmış bilader.O nedir ya.Mısır şampiyonu felan herhalde Ashur tanıdığına göre bu elemanı.

Bir de o mancınıklar uzaktan yerle bir etti orayı Ashur'un ekip ve Glaber de oradaydı.Sonra birden binanın içine ışınlandılar orası pek olmamış.

Ayrıca Spartacus'ün tarafta çok az gladyatör savaştı Roma ordusuna karşılık.Orası biraz saçma olmuş.Tamam ekipmanları az da biraz daha adam olması gerekirdi.

Ayrıca bir süredir yeni favorim Cermen kız :ask:

Su dizi cok övülüyor burda baya da izliyeni var. Bunun almancasini nerden izliyebilirim var mi bildiginiz bir yer arkadaslar?

Bunun disinda en son kacinci bölümü oynandi?

Seppia için su testisi muhabbettine mi girsek ne desek bilemedim.Neyse biz alacağımızı aldık izleyici olarak
s3.gif

Bu arada Oenomaus reisin karizması da iyice yerle bir oldu.2v2'lik turnuvada bile Gannicus,Crixus,Agron'u tek başına yenebilecek gibi duruyordu.Reis 2.5 metre gibi felan duruyor diğerlerinin yanında.Ama adamı iyice şamar oğlanına çevirdiler.

Mısırlı da ne hayvanmış bilader.O nedir ya.Mısır şampiyonu felan herhalde Ashur tanıdığına göre bu elemanı.

Bir de o mancınıklar uzaktan yerle bir etti orayı Ashur'un ekip ve Glaber de oradaydı.Sonra birden binanın içine ışınlandılar orası pek olmamış.

Ayrıca Spartacus'ün tarafta çok az gladyatör savaştı Roma ordusuna karşılık.Orası biraz saçma olmuş.Tamam ekipmanları az da biraz daha adam olması gerekirdi.

Ayrıca bir süredir yeni favorim Cermen kız :ask:
Aynen.Senle zevklerimiz tutuyor onur :D Benimde 1-2 bölümdür favorim saxa :D Yalnız bir bölüm kaldı sadece,o bölümde de full savaş olur,belki son savaştan önce bişeyler olabilir ama sanmıyorum :D 1 sezon daha bekleyeceğiz saxa için ölmezse :D

Bölüme gelirsek müthişti.İzlerken yerimde duramadım resmen.Oenomaus reis keşke karnından,göğsünden falan yaralansaydı,gözü gitti koskoca doctorenin.

Sezon finalinin fragmanına bakarsak,mısırlıyı spartacüs indiriyor gibi görünüyor.

Aynen.Senle zevklerimiz tutuyor onur :D Benimde 1-2 bölümdür favorim saxa :D Yalnız bir bölüm kaldı sadece,o bölümde de full savaş olur,belki son savaştan önce bişeyler olabilir ama sanmıyorum :D 1 sezon daha bekleyeceğiz saxa için ölmezse :D

Bölüme gelirsek müthişti.İzlerken yerimde duramadım resmen.Oenomaus reis keşke karnından,göğsünden falan yaralansaydı,gözü gitti koskoca doctorenin.

Sezon finalinin fragmanına bakarsak,mısırlıyı spartacüs indiriyor gibi görünüyor.

ulan yine ne çabuk geldi şu sezon finali :(

Yeni bolumun fragmanini nereden izleyebilirim beyler?

Oenemaus için çok üzüldüm. Adam kılıcı durdurmak için elini kullanacak kadar asil dövüşüyor.

Göz darbesi olmadı, Gannicus çok gecikti.

Ashur sezon finalindede ölmezse artık ben gidip öldürecem.

images

Yüzüklerin efendisindeki Elf komutanı Glabermiş ya :)

Glauber'in bölümüydü gerçekten haftaya muhteşem bir sezon finali bizi bekliyor gibi gözüküyor,hatuna çok üzüldüm.Gideri vardı:)

ilityanın hastasıyım.bu ne ihtiras ağa ya:)

bu sezon resmen ashur'un intikamı oldu, dizinin ismi değişmeli :) Dayanamadım wikipedia sayfasından okudum spartacus'un hikayesini, finalle ilgili çok pis spoiler aldım eğer tarihe uygun yazmışlarsa senaryoyu.

Benim canımı sıkan nokta, sanki özet gibi bir bölümdü. Bir bölüme birçok şeyi sıkıştırmışlar. Bu bölümün konusuyla 3 bölüm çıkardı.

Ya korktuğum başıma gelecek.Yeni sezon için Ocak 2013 felan deniyor :( 1 sene ara mı verilir lan yuh

Games of Throne'u neredeyse unuttum mesela.

Roma ordusunda ok yokmuydu lan :D

Ya korktuğum başıma gelecek.Yeni sezon için Ocak 2013 felan deniyor :( 1 sene ara mı verilir lan yuh

Games of Throne'u neredeyse unuttum mesela.

Sonunda Kaleese midi nedir, Ejderhaları yumurtadan çıkartıyordu, tek hatırladığım bu game of thronestan :asd:. Ama kalite açısından ben 10 sene bile beklerim, özellikle 1. ve 2. sezondaki kaliteyi yakalayacaklarsa bekleriz.

okadar dövüşçü var Gannicus gibi dövüşeni yok, adamdaki teknik harika...

Geri
Üst Alt