Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

Dizi kısa diye laf edilmiş.Buna şükredin.Sherlock'un 1 sezonu 3 bölüm. :D sonra 1 sene bekliyorsun.Namussuz dizi o kadar güzel ki izlemicem lan,bu kadar kısa dizi mi olur da diyemiyoruz. :D

Spartacus Yeni Zelanda yapımı. Amerikan yapımı değil yani.

Sezon finalinin en şaşırtıcı kısmı Lucretia idi.

Ve ayrıca bölümün 2 ya da 3 sahnesinde Nemetes'in grubunda sarışın mavi gözlü bi kıza sürekli dikkat çekildi.

Sanırım 3. sezonun yengesi belli oldu :)

Spartacus Yeni Zelanda yapımı. Amerikan yapımı değil yani.

Sezon finalinin en şaşırtıcı kısmı Lucretia idi.

Ve ayrıca bölümün 2 ya da 3 sahnesinde Nemetes'in grubunda sarışın mavi gözlü bi kıza sürekli dikkat çekildi.

Sanırım 3. sezonun yengesi belli oldu :)

bence o sarışın mavi gözlüyü gannicus götürür gibi...

Warior filmindeki Tommy cok yakısırdı bu diziye

Valla yeni Spartacüs uyum sağladı diziye..Güzel götürüyor işi..

Lucretia intihar etmeden önce fon müziği olarak arkada çalan Türküde çok iyi idi. Yani bu dizide görmek beni şaşırttı.

Ferdi sen alışmışsın Türk dizilerine tabi, adamların tatili 6-7 ay oluyor. Oyuncularla yeni sezonda anlaşması çekimler falan derken 1 seneyi buluyor yeni bölüm çekmesi. Ayrıca çok büyük bütçe gerekiyor böyle dizilere ancak 10 civarı bölüm çekebiliyorlar.

aynen

adamlar film gibi dizi çekiyor tabiki 1 yıl sürer

Hiç anladığım bir mevzu değil fakat Spartacus bence çok bütçe gerektiren bir dizi değil.

hey yavrum hey final yapmış dizi biraz önce gördüm. Sabrın sonu selamet, 3 gece de seyrederim ben bunu şimdi.

Bölüm için uzun uzun yorum yapmaya gerek yok.Klasik spartacus sezon finaliydi,yani muhteşem.

Saxa için 1 yıl daha bekleyeceğiz :S

Senaristler Allah belanızı versin.Mira'dan ne istediniz lan.

O balta D.Y Spartacus'e saplanmalıydı.Crixus reis liderlik yapardı onlara !!!11!!!1!

Tamam sakinim.

ya da bu tek dişli kadın ölseydi.Nefret ediyorum bundan

Naevia.jpg

Mira niye gitti lan.

Oenemaus'u zaten rezil kepaze ettiler.İlk sezondaki karizma sıfırlanmıştı bu sezon.Onun için iyi oldu.

Yeni Spartacus'te oyunculuk,mimik felan cidden sıfır.

Bi de Lucretia o hareketi niye yaptı lan.Bu sezon ki o kadar sinsilik,entrika felan bunun için miydi? Saçmalık

Lucretia bütün sezon boyunca kocasının ve doğmamış çocuğunun intikamını planlamış.1. sezon finalinde ilithia kapıları kitlemese,lucretia ve çocuğu kurtulacaktı.Aynı şekilde intikamınıda bu şekilde almış oldu.

İntihar etme meselesine gelirsek,zaten bunu planladığına göre herşeyi göze almış demektir,intihar etmesi süpriz olmadı.

Benim o sahnede garibime giden,evde 1 tane bile nöbetçi yok,koskoca preatorun hamile karısı koskoca evde 2 tane hizmetkarla birlikte 4 kişi mi kalıyorlar yani?

Lucretia bütün sezon boyunca kocasının ve doğmamış çocuğunun intikamını planlamış.1. sezon finalinde ilithia kapıları kitlemese,lucretia ve çocuğu kurtulacaktı.Aynı şekilde intikamınıda bu şekilde almış oldu.

İntihar etme meselesine gelirsek,zaten bunu planladığına göre herşeyi göze almış demektir,intihar etmesi süpriz olmadı.

Benim o sahnede garibime giden,evde 1 tane bile nöbetçi yok,koskoca preatorun hamile karısı koskoca evde 2 tane hizmetkarla birlikte 4 kişi mi kalıyorlar yani?

Adamları doktor bulmaya yolluyor..

Gannicus asıl lider olacak herif ama Spartacusta 10 bölüm sonunda rol yapmayı öğrendi.

Senaristler Allah belanızı versin.Mira'dan ne istediniz lan.

O balta D.Y Spartacus'e saplanmalıydı.Crixus reis liderlik yapardı onlara !!!11!!!1!

Tamam sakinim.

ya da bu tek dişli kadın ölseydi.Nefret ediyorum bundan

Naevia.jpg

Mira niye gitti lan.

Oenemaus'u zaten rezil kepaze ettiler.İlk sezondaki karizma sıfırlanmıştı bu sezon.Onun için iyi oldu.

Yeni Spartacus'te oyunculuk,mimik felan cidden sıfır.

Bi de Lucretia o hareketi niye yaptı lan.Bu sezon ki o kadar sinsilik,entrika felan bunun için miydi? Saçmalık

Final güzeldi ama Oenamaus'a üzüldüm ya :(

Hep bahsettiğim Crixus'un cenazesi olayı da şu, müthiş bir bölüm olacaktır.

In the manner of Roman aristocrats, Spartacus honored the memory of the ex-gladiator Crixus with funeral games at which 300 Roman prisoners-of-war were forced to fight to the death like gladiators.

Öldürecekseniz en azından şu çakma naevia öldürün bişeye benzediği yok zaten.

Geri
Üst Alt