SPK’dan Sermaye Arttırımına Şartlı Onay!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
0c9bbgshaber3_L6XOD.jpg

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayınladığı bültenle Galatasaray'ın sermaye arttırım isteklerini yanıtladı.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

Hayirlisi.. Baskan bilir bu isi.

Hiç beğenmedim bunu. 130 milyon tl nakit kactı resmen. Bu uygulamada bize özel dünyada ilk defa oluyor. Neyse en azından sermayemiz artıya gececek ki en önemliside bu

şimdi bizim para işi yalan mı oldu ? bize ne yararı var bu ermaye artışının ?

yani ????????????????????????????????

Yani şimdi biz 180 hisse sahipleri de 140 milyon tl koyacaktı.

SPK diyor ki para bul 330 luk sermaye artırımının tamamını sen yap.Herhalde dünya tarihinde ilk bu saçmalık bize özel :D.

Biz para bulacağız hisseleri alacağız sonra yatırımcı isterse satacağız.Yok yatırımcı hisseyi geri almak istemezse hisseyi 1 sene sonra satabiliriz başkasına.

Ya da elimizdeki nakit olan 180 milyon lıralık kısımla yaparız onu da başkan nasıl halleder bilmiyorum...

Yani anlaşılan yine bize hüsran, yine fenere kıyak. Bu mudur?

Yani anlaşılan yine bize hüsran, yine fenere kıyak. Bu mudur?

Yok hüsran denemez çağrı şartı yapsalardı işimiz zordu.Şimdi sadece 1 senemizi aldılar bizi geciktirdiler diyelim.

Şu da var.Elimizde zaten 180 milyon nakit var.130 milyon bulup elimizdeki hisse oranını %55 ten % 88 e çıkartabiliriz.Belki de başkanın planı buydu :D

Yok hüsran denemez çağrı şartı yapsalardı işimiz zordu.Şimdi sadece 1 senemizi aldılar bizi geciktirdiler diyelim.

Şu da var.Elimizde zaten 180 milyon nakit var.130 milyon bulup elimizdeki hisse oranını %55 ten % 88 e çıkartabiliriz.Belki de başkanın planı buydu :D

Cok anlamadigim icin bilemiyorum ama durum buysa Baskan bu firsati kacirmaz diye dusunuyorum.

Tabi 130 milyon verip 1 sene sonra 33 pay hisseyi bu paradan daha yuksek tutara satabilir miyiz, yani borsadaki degerimiz artar mi o var.

Herkes hisse satilacak diye dusunurse dusedebilir, o zaman bu operasyondan zarar ederiz.

Ama dedigim gibi isin teknik yonunu bilmiyorum, zor zamanda satmak icin elimizde fazladan 33 hisse bulunmasi fena olmaz diye dusunurum ben.

Adamlar bize mahsus uygulama sıkıyorlar totolarından. Bunun standartı yok mu sanki. Kamuoyu + siyasi baskıdan dolayı adamlara işlerini yaptırtmıyirlar + bizi mağdur ediyorlar. Dereyi gören paçaları sıvamak zorunda. Küçük yatırımcı büyük yatırımcı diye ayrılamaz. Dünyanın hiç bir yerinde bu saçmalık yok. Herkes biliyor ki, borsa işi risktir. Kazanabilirsin de kaybedebilirsin de. "Küçük yatırımcı küçüklüğünü bilsin ve biriktirdiği 3-5 kuruş ile hisse alacağına bu parayı çocuklarının eğitimine vs harcasın. Yapabilecekleri en mantıksız iş borsaya dalmak üstelik spor kulübü hisseleri almak. Totosuna güvenmeyen uzak dursun. Lanet olsun şu düzene. Paso önümüzü kesmeye çalışıyorlar. İlla havuza para yatırıp kanal mı almamız lazım veya "vakıflara" para mı bağışlamamız lazim önümüzü tıkamamaları için?

Tek güvencemiz Ünal başkan zaten :D

Biraz baktım da bende sağa sola, genelde karar siyasi falan denmiş. Bize özel bir uygulama yapmış gene bu zırtolar. Neyse bakalım geç olsun da güç olmasın diyelim :)

Bence Florya'dan çıkışımız bununla bağlantılı olabilir. Florya'dan nakit para geldiğinde bu hisseleri alırız. Sonuçta 1 sene sonra bu hisseleri satıp tekrar o parayı kasamıza koyabiliriz. Sonuç; bence sıkıntı yok.

TVEM'de Galatasaray'li olan ama bu borsa olayindan 'dolandirilan' avukat konusuyor. Kulübe ciddi davalar acilmis ve kazanirsalar bunlarin zararini biz karsilayacagiz deniliyor. SIkIntI var.

Bu ülkede fenerliler ne isterse o olur.

Geri
Üst Alt