SPK'dan Sermaye Tavanı Artırımı İçin İzin

riva ve floryayı kulübe geri kazandırmak için hamle gibi geldi bana.

Bedelli sermaye arttırımı için ilk adım sermaye tavanını yükseltmektir.

Yani bedelli is coming.
Gelecekte artık bedelli yapmak için kulüpte parayı nakit olarak koymalı ki bu arada derneğin A.Ş'ye borcuda var para nereden gelecekte sermaye arttırımına gideceğiz ki? Şu an aklıma gelen bağış ki bizde bunu yapacak adam yok.

Bedelli sermaye arttırımı için ilk adım sermaye tavanını yükseltmektir.

Yani bedelli is coming.
Aynen öyle. Rutin prosedür bu. Limitet şirketlerde karar sonrası 1 ay içinde arttırman gerekiyor. Yani kararı alıp ticaret odasına başvurduktan sonra onaylandığında 1 ay içerisinde bedeli yatırman gerekiyor.

Aysalın 1 bedelsiz arttırımı oldu 1 tanesi de spk tarafından usulsüz bulundu. Dursun bedelli başvurusu yaptı Cengiz gerçekleştirdi. Demek ki dernekten sportif aş'ye bir şey devredilecek zira borçluydu ve bu sayede kar gözüküyordu. Mağazacılık AŞ ya da Gayrimenkul AŞ devri olabilir. Yahut konsolide olmuş İletişim aş mağazacılık aşden derneğe de devredilebilir daha düşük çapta bir işlem için belki hazırlık bakmak lazım üstat...

Camiada ne kadar bedelli bekleyen varsa kulüp hepsini karşılayacak yani.Güzel haber.

Yüzde 500e kadar bedelli/bedelsiz hakkımız oldu.

Banka yapılandırmasından alınan kredi bedelli sermaye artışı için bedel olarak yatırılacakmış. Daha sonra çekilebiliyor. İlk defa kulübe bu montanda bir ödeme giriyor diye fırsatı kaçırmıyorlar.
Çok mantıklı. Borç azalır, ödemeler için de finansman sağlanır. Hisseler de 1 liranın altına düşer.

Geri
Üst Alt