Sponsor İşi Ne Oldu?

Alın size kapı gibi göğüs reklamı;

o23802-1.jpg

Aceleye getirilecek kadar basit bir konu değil. Bütün Galatasaray taraftarı ister formasının önünde prestijli firmaların sponsorluğunu ama demek ki başkanın düşündüğü fiyatlara yaklaşan bir şirket yok.

Sırf kulübe sıcak para akışı sağlanacak; ya da afilli bir markanın reklamı güzel duracak diye kıçı kırık 5-6 milyonluk teklifine balıklama atlamak işbilmezlik olur. Farazi düşünelim, şimdi kabul edeceğimiz bir 6-7 milyon 3 yılda 18-21 arası bir rakama tekamül ediyor. Aralık ayına kadar bekleyip, 8-10 arası 5 yıllık bir teklif alırsa kulüp, 40-50 milyon gibi bir rakama gelir ki; 2 katından daha fazla. Önümüzde bir ŞL süreci de var, bu da bir fırsat. Daha geniş bakmak lazım böyle konulara, acelenin ya da telaşın lüzumu yok bu konuda.

Aceleye getirilecek kadar basit bir konu değil. Bütün Galatasaray taraftarı ister formasının önünde prestijli firmaların sponsorluğunu ama demek ki başkanın düşündüğü fiyatlara yaklaşan bir şirket yok.

Sırf kulübe sıcak para akışı sağlanacak; ya da afilli bir markanın reklamı güzel duracak diye kıçı kırık 5-6 milyonluk teklifine balıklama atlamak işbilmezlik olur. Farazi düşünelim, şimdi kabul edeceğimiz bir 6-7 milyon 3 yılda 18-21 arası bir rakama tekamül ediyor. Aralık ayına kadar bekleyip, 8-10 arası 5 yıllık bir teklif alırsa kulüp, 40-50 milyon gibi bir rakama gelir ki; 2 katından daha fazla. Önümüzde bir ŞL süreci de var, bu da bir fırsat. Daha geniş bakmak lazım böyle konulara, acelenin ya da telaşın lüzumu yok bu konuda.

ünal başgan?senmisin?

Sponsorumuz fenevbahce olsun nede olsa her sene ŞL dan para veriyorlar :D Yeter bize

3 twiti birleştirdim ;)

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 5 dk.

Sponsor konusunda sorular geliyor. Emirates gibi Gazprom gibi yabancı şirketlerden teklif gelmedi.

1-2 yabancı şirketten gelen teklifler ise talep edilen rakamın hatta Türk Telekom'un geçtiğimiz sezon ödediği rakamın yanına bile yaklaşamadı.

Şu an bir kaç yerli firma ile görüşülüyor. Bunların bazıları ise şu an sponsorumuz olan yan sponsorlar...

1 ay içerisinde belli olur. Ama Eylül'ü de bulma ihtimali var.

Sponsorumuz fenevbahce olsun nede olsa her sene ŞL dan para veriyorlar :D Yeter bize

fenerbahçeden bize çok yüklü bir para geldiği doğru değil malesef yayın geliri olarak geçen yıl ts bizden cok daha fazla para aldı son 2 yılda maç yayınlarından aldıgımız para cok az ve zararımız gerçekten büyük

Pegasus yapar bi güzellik gibi geliyo bana, bakalım.

Gelişen Türk firması sahibi de iyi Galatasaraylı

Burda Türk Telekomu eleştirenler vardı kurtulduk diyorlardı ben parası iyi ise Türk Telekom olsun diyordum ama Gazpromlar Emiratesler havada uçuyordu kimse anlamadı. Böyle bir lige kimse sponsor olmaz hatta yavaş yavaş Sponsorluklartan cekilecekler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pegasus veya Opel olabilir.

Geri
Üst Alt