Sponsor İşi Ne Oldu?

Bu haberlerin ciddiyet oranı nedir?

tweetlere göre atletico madrid e de sponsor olmaya çalışıyormuş sanırım

araştırdım biraz

sanırım land of fire da socar da ilham aliyev'in

yani isim değişebilir ama sponsor aynı

ama SOMA maçında A.Madrid ile aynı forma reklamıyla maça çıkarsak süper olur hani :D

az para olsun fly emirates olsun. prestijimiz olsun

Sponsoru SOCAR,

Logosu Yakar,

Ayağını denk al Fener,

Bu Cimbom sana da Çakar.

TFF uzaktan bakar,

Bu işte bir i..nelik var,

Cimbom geliyor çakmaya,

Aman kimse Tüpçüyü tutmaya

Parayı kim daha çok verirse o olsun. Prestij Sneijder getirmiyor.

temmuz haziran ve ya baska ay ? onemli olan maclara yetismesi.Yani yapilacak sozlesmenin zaman gecmesinden oturu para getirememesi.yani uzatilacak bir konu degil.

Bence de uzatacak bir konu değil. Sadece geç kalması profesyonelce değil dedim ve bunun arkasındayım. Şimdi SOCAR adı geçiyor mesela. Keşke 20-30 milyonluk anlaşma çıkarsak buradan. Bu ayrı bir konu benim söylediğim şey ayrı bir konu.

Hala yabancı sponsor olayına ihtimal vermiyorum bunu daha önce yazdıgımda bazı duyumcu gecinen arkadaşlar vardı ücreti bile kesin olarak yayan nerede onlar sesleri solukları çıkmıyor

Bu haberlerin ciddiyet oranı nedir?

hesaplıyom bekle

k-535746-l%C3%BCtfen_bekleyiniz.gif

Kimse baglantiyi yapamamis gibi henuz. Baskanimiz enerji sektorunde cok buyuk bir isim. FFP yuzunden kendisi direk para aktaramayacagi icin baglantilarini kullanip sponsoru baglamis olabilir. Bence mukemmel bir haber. Parayi veren dudugu calar. Bosverin bu Fly Emirates ve Samsung'u. Istiyorlarsa firmamizi Socar'dan fazla para versinler.

20m euro gıbı bı rakam verılecegını sanmıyorum...ha unal aysal kendı kaynaklarını kullanırsa orasını bılemem :)

Geri
Üst Alt