Sponsor İşi Ne Oldu?

Sponsoru unutun artik okadar forma alindi sponsorsuz simdi onlara nolcak?

Hani büyük başkan, ulu başkan hadi futboldan anlamıyorsun bunu es geçiyoruz. Ya sponsor veya bir tesisleşmeyi geçtim her hangi bir projeden haberi olan var mı .. hani şakşakcılar yazında görelim. Her zamanki gibi kocaman bir yalan hepsi.

Vodafone'un Beşiktaş'a sponsor olması öyle yada böyle pazarlama başarısıdır. Biz FB ile bir miyiz? Onlara sponsor olmamak için birçok neden var; dinleme skandalları, şike soruşturmaları, avrupa liglerinden men vs. Biz neden bulamıyoruz, buna cevap bulamıyorum.

pazarlama başarısı değil çaresizliktir... vodafone stad için yaptığı sponsorluk kapsamına formayı ve başka şeyleri de ekledi komple paket olarak kapattı... o yüzden en yüksek sponsorluk anlaşması diyerek böbürleniyorlar aslında toplam sponsorluk olarak çok daha az para kazanıyorlar...

Emir çıkıp açıklama yapsın yok böyle bir ihtimal yok en kralını buluruz diye gaz alıyordu geçen ay ses seda yok? İş icraata gelince sıfır..

pazarlama başarısı değil çaresizliktir... vodafone stad için yaptığı sponsorluk kapsamına formayı ve başka şeyleri de ekledi komple paket olarak kapattı... o yüzden en yüksek sponsorluk anlaşması diyerek böbürleniyorlar aslında toplam sponsorluk olarak çok daha az para kazanıyorlar...

Katılmıyorum. Hesaplandığında forma için gayet Türkiye standartlarında fiyatlar çıkmaktadır. Stad ismi konusunda da fiyat Tüükiye standartlarından yukarıdadır. Bizim konumuz Beşiktaş olmamalı, adamlar bulmuş. Biz bulamadık işimize bakalım bence.

Katılmıyorum. Hesaplandığında forma için gayet Türkiye standartlarında fiyatlar çıkmaktadır. Stad ismi konusunda da fiyat Tüükiye standartlarından yukarıdadır. Bizim konumuz Beşiktaş olmamalı, adamlar bulmuş. Biz bulamadık işimize bakalım bence.

katılmana gerek yok rakamlar zaten açıklanmış rakamlar :) gizli saklı kimsenin bilmediği rakamlar değil...

vodafone besiktasa 10+5 yıl için 145 milyon dolar verdi stad + göğüs reklamı + bazı ekstralar için... biz telekomdan 10 yıllık anlaşma imzaladık sadece stad isim hakkı için yılda 15 milyon dolar alıyoruz... 10 sene için 150 milyon dolar eder... göğüs reklamı hariç...

senin hesap biraz farklı sanırım :)

Fly emirates ya da samsung olsun :gozkirpma::gozkirpma:

Yalnız bu sponsor işi halledilemediyse bile neden halledilemediğine dair açıklama yapılması gerek. Bu seviyede bir kulübün işleyişine yakışmayacak derecede uzadı bu iş.

Ki ben sanmıyorum Galatasaray gibi bir kulüp bir senelik 5-6 milyon para civarı sponsor ayarlayamasın. Ayarlanabiliyorsa ayarlanmalı. Nakit para şu noktada çok önemli.

Qatar,Fly Emirates,Samsung,Gazprom bunlardan birisi olsun :m26::m26:

Açıklama yapsalar bari. Bu sene sponsor teklifleri istediğimiz şartlarda olmadı desinler .

Taraftar bunun nöbetinimi tutacak bide yahu

Bu arada neden iyi gözüken ya da ünlü marka sponsor bekliyorsunuz anlamıyorum. Sponsor işi basittir, en çok para veren olur. Ki ben hiç global devlerin Türkiye ligini yatırım alanı olarak gördüğünü sanmıyorum. Fazla iyimsersiniz sanki.

Geri
Üst Alt