Sponsor İşi Ne Oldu?

kim bilir ne kadar gelir kaybettik forma satislari düsük oldugu icin. Ben ve cevremdeki baya bi kisi sponsor bekliyoruz forma almak icin. Kesin sponsor olmayacagini bilsem hemen gidip alirim ama onuda bilmiyorum. Alacak olan vazgecmistir belki, hediye almak isteyen gec kalmistir. Cok sacma oldu bu sponsor isi.

kim bilir ne kadar gelir kaybettik forma satislari düsük oldugu icin. Ben ve cevremdeki baya bi kisi sponsor bekliyoruz forma almak icin. Kesin sponsor olmayacagini bilsem hemen gidip alirim ama onuda bilmiyorum. Alacak olan vazgecmistir belki, hediye almak isteyen gec kalmistir. Cok sacma oldu bu sponsor isi.

O niyeki? Sponsor olmamasi daha iyi değilmi? Keske ulkerde yazmasa arkada. Yani önde sponsor yok diye almamak anlamsiz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sponsorsuz olsun. böyle forma daha şık. hemde sponsorlar kuyruğa girmiş yalvarıyorda biz almıyoruz ayağına takılırız avrupada

sponsor bulamıyo diye aysalı eleştirmeyecem fakat oda ayak uydurdu Türkiyeye

sık sık yalan söylüyor

hani 3 firma vardı en iyisini seçecektik

hani genç futbolcular gelecekti (tarık dışında)

bu sene sponsorsuz devam edecegiz

acıklama yapsınlar bari

Bu yil bizim formalar satmadi bende farkindayim, bu yaz konyadaydim hangi nike magazasina girsem bizim formalar fazlasi ile var. Ama bir arkadas bjk siyah forma siparis vermisdi, hangi addidas a girsem yok kalmadi, bjk formalari tükendi istanbul'dan bekliyoruz cevabini aldim. Konya da bjk formasi bulamadim!

Ama sponsorsuz oldugumuz icin formalarin satilmadigi aklima gelmemisti, ben transfer olmadigindan, gecen yil basarisiz oldugumuzdan, yönetimin sacmaliklarina protesto diye yorumlamistim.

Bu yil bizim formalar satmadi bende farkindayim, bu yaz konyadaydim hangi nike magazasina girsem bizim formalar fazlasi ile var. Ama bir arkadas bjk siyah forma siparis vermisdi, hangi addidas a girsem yok kalmadi, bjk formalari tükendi istanbul'dan bekliyoruz cevabini aldim. Konya da bjk formasi bulamadim!

Ama sponsorsuz oldugumuz icin formalarin satilmadigi aklima gelmemisti, ben transfer olmadigindan, gecen yil basarisiz oldugumuzdan, yönetimin sacmaliklarina protesto diye yorumlamistim.

Süleyman seba sezonudur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılmana gerek yok rakamlar zaten açıklanmış rakamlar :) gizli saklı kimsenin bilmediği rakamlar değil...

vodafone besiktasa 10+5 yıl için 145 milyon dolar verdi stad + göğüs reklamı + bazı ekstralar için... biz telekomdan 10 yıllık anlaşma imzaladık sadece stad isim hakkı için yılda 15 milyon dolar alıyoruz... 10 sene için 150 milyon dolar eder... göğüs reklamı hariç...

senin hesap biraz farklı sanırım :)

Ortalama 5 milyondan forma sponsoru bulduğunu düşün. Bu da 10 yıl üzerinden 50 milyon eder. Toplam 200 milyona tekâmül eder bu da. BJK'nin böbürlenmesi sadece bir makyaj. Saf Türk toplumu da bunları yutar.

Gecmisten gelecekten bahsedelim. Sponsorumuz yok sponsor.

Tt ile stad anlasmasi ne zaman bitiyo bilen varmi ?

Ortalama 5 milyondan forma sponsoru bulduğunu düşün. Bu da 10 yıl üzerinden 50 milyon eder. Toplam 200 milyona tekâmül eder bu da. BJK'nin böbürlenmesi sadece bir makyaj. Saf Türk toplumu da bunları yutar.

Böyle birşey demiş Sn. Fikret Orman.

Orman: Galatasaray'ın anlaşması elimizde

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını söylemelerine karşın, Galatasaray'ın Türk Telekom ile 135 milyon dolarlık bir anlaşmayı daha kısa bir dönem için yaptığının söylenmesi üzerine de, "O anlaşmanın metinleri bizde var. Ayrıntılarını paylaşmak istemiyorum. Ama bizimki en büyük anlaşma. Bilerek bu ifadeleri kullandık" ifadelerini kullandı.

katılmana gerek yok rakamlar zaten açıklanmış rakamlar :) gizli saklı kimsenin bilmediği rakamlar değil...

vodafone besiktasa 10+5 yıl için 145 milyon dolar verdi stad + göğüs reklamı + bazı ekstralar için... biz telekomdan 10 yıllık anlaşma imzaladık sadece stad isim hakkı için yılda 15 milyon dolar alıyoruz... 10 sene için 150 milyon dolar eder... göğüs reklamı hariç...

senin hesap biraz farklı sanırım :)

Yanlış bilgilerle Galatasaraylı kardeşlerimin zihnini bulandırmayın, buyurun Türk Telekom YK üyesi Abdullah Tivnikli;

Galatasaray ile yaptıkları anlaşmayla Türkiye’de sponsorluk alanında yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Tivnikli, şu değerlendirmeyi yaptı: “Biz Galatasaray ile yaptığımız tüm sözleşmelerin arkasındayız. Galatasaray ile 10 yıllık bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma gereği Galatasaray’a yılda 15 milyon dolarlık destek veriyoruz. Bu paranın içerisinde forma göğüs sponsorluğu ve stadyumun isim hakkı da bulunuyor.”

31vGbp.jpg

olsun..

Geri
Üst Alt