GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Gecen gün Terimi elestirdiğim icin bana tepki gösteren, sizin gibiler yüzünden birlik olamiyoruz diyen birisinin böyle bir mesaj yazmasi cok ilginc. Neden tepki gösterdiğinde net bir bicimde anlasiliyor.

1 yillik bir anlasmayi bu kadar abartmanin gereği yok. Fb Clde mi oynuyor? Cl icin sponsor oldu adamlar.

Aysal basarisiz ve sacma sapan isler yapiyor derken, GS tarihindeki en basarili baskan adam yahu. Ne basarisizliği.

oha o kadarda değil

THY fenere'de sponsor oluyormus

haci biz hep ayni sponsor almak zorundamiyiz?

attachment.php

Ekli dosyalar

• BxVhjEJIIAEpspb.webp
    BxVhjEJIIAEpspb.webp
    35 KB · Görüntüleme: 242
fenerliler thy yi protesto ederse pegasus var. aa bi dk pegasus sahibi de GALATASARAYLI :asd:

Valla helâl olsun ikiside dev firmalar.
Galatasaraya yakışanı yaptı yine başkan helâl olsun.
özellikle thy çok çok iyi oldu.

Gecen gün Terimi elestirdiğim icin bana tepki gösteren, sizin gibiler yüzünden birlik olamiyoruz diyen birisinin böyle bir mesaj yazmasi cok ilginc. Neden tepki gösterdiğinde net bir bicimde anlasiliyor.

1 yillik bir anlasmayi bu kadar abartmanin gereği yok. Fb Clde mi oynuyor? Cl icin sponsor oldu adamlar.

Aysal basarisiz ve sacma sapan isler yapiyor derken, GS tarihindeki en basarili baskan adam yahu. Ne basarisizliği.

Ben terimi eleştirmene tepki göstermedim. Terimi eleştirirken ünal aysalı yüceltmeni yanlış buluyorum.terimi hiç sevmeyen bir insanım zaten ben.

Seninde söylediğin gibi galatasaray 3 yıldır CL de oynayan Türkiyenin en başarılı ve en büyük kulübü. Ayrıca yurtta ve yurt dışında en fazla taraftara sahip olan türk kulübü.
Böyle bir kulübün sponsor işinin bu kadar gecikmesi skandaldır. Ünal Aysalı devlet engelliyor sponsor konusunda diyenler vardı. THY sponsorluğu onlara iyi bir cevap oldu.

Geri
Üst Alt