GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Yıllık 3.5 m euro cok komik bir rakam. Bu kadar mı düsük marka değerimiz ?

Thy bizi müthis derecede kekledi, baska acıklaması yok.

Galatasaray'ın marka değerini en iyi 10 kulüp arasına sokacagız diyordu Aysal ama her sene daha da geriye gidiyoruz. Süphesiz her konuda cok kötü bir yönetime sahibiz, her konuda,

Haklisin Aysal geldiğinde 6.yada 7.ydik. Simdi 16.yiz. :D

Hangi takim taraftari olduğun net bir bicimde belliyken GS forumuna neden üye oldun merak ediyorum.

Haklisin Aysal geldiğinde 6.yada 7.ydik. Simdi 16.yiz. :D

Hangi takim taraftari olduğun net bir bicimde belliyken GS forumuna neden üye oldun merak ediyorum.

Yasın kac bilmiyorum ama örnekler olmadan anlayamayacagın aşikar. Sana anlayabilecegin bir düzeyde örnek vereyim;

Gecen yıl aldıgımız gögüs reklam parası; 7 m dolar.

Bu yılki; 3.5 m dolar.

Sen 3.5 m dolar, 7 m dolar'dan daha büyük paradır diyorsan benim taraftarlıgımı sorgulamadan önce bir kendi zihnini sorgula derim.

Yasın kac bilmiyorum ama örnekler olmadan anlayamayacagın aşikar. Sana anlayabilecegin bir düzeyde örnek vereyim;

Bu yılki; 3.5 m dolar.

Sen 3.5 m dolar, 7 m dolar'dan daha büyük paradır diyorsan benim taraftarlıgımı sorgulamadan önce bir kendi zihnini sorgula derim.
3.5 milyon dolar mi? 3.5 milyon dolar olduğunu nerden cikardin? En az 7 milyon dolar olduğunu heryerde okudum. Rakam bana göre de az ama sike süreci ve siddet olaylari nedeniyle sponsorlarin cekildiği bir ortamda iyi bir anlasma.

Yasim kac mi? Bunun yasla alakasi ne? Ayrica yasimin ne olduğu yaziyor.

Bu yılki; 3.5 m dolar.

3.5 m doları nerde okudun?

3.5 m doları nerde okudun?

G.Saray’ın yeni göğüs reklamı anlaşması 1 sene için geçerli olacak. İki üst düzey firma ile yurt içi ve yurt dışı ayrı olmak üzere sponsorluk anlaşması yapacak olan Aslan, kasasına toplam 3.5 milyon dolar koyacak. Sarı-kırmızılıların göğüs reklamı için daha önce Türk Telekom’dan aldığı rakam da yine 7 milyon dolardı.

Bir gazetede böyle bir haber var. Kasasina toplam 3.5 milyon dolar doyacak deniyor, devaminda yine 7 milyon dolardi deniyor. :D

G.Saray’ın yeni göğüs reklamı anlaşması 1 sene için geçerli olacak. İki üst düzey firma ile yurt içi ve yurt dışı ayrı olmak üzere sponsorluk anlaşması yapacak olan Aslan, kasasına toplam 3.5 milyon dolar koyacak. Sarı-kırmızılıların göğüs reklamı için daha önce Türk Telekom’dan aldığı rakam da yine 7 milyon dolardı.

Bir gazetede böyle bir haber var. Kasasina toplam 3.5 milyon dolar doyacak deniyor, devaminda yine 7 milyon dolardi deniyor. :D

klasik bir milliyet ve nevzat dindar haberi :)

Yalnız Turkish Airlines formanın üzerinde süper durur. Huawei de güzel . ikisi de bizim canlarımız . Bu arada THY i boykot eden kuşları anlamıyorum. Yaw bi ara fenerin her branşta sponsoru ACIBADEM di. geçen gittim acıbademe muayene olmaya adamlar maaşımın 10% unu istediler ve dediler ki senin paran yetmez buraya pis ssk lı git devlet hastanesine. Yani olum ne boykotu lan neyi boykot ediyonuz . Ben şimdi gidip desem acıbadem i boykot ediyorum hoşlarına gider mi :D

Bu arada eskilerden bir up yapalım. Fenerin muhtemel sponsoru Japonmuş:

BtAin22IUAAZ6-B.jpg

Store'da hem Huawei'li hem THY'li formalar satışa çıkarılırsa (ki öyle olur büyük ihtimal) THY'li formalar daha çok satılır.

Telekom stad icin 10 milyon dolar, forma icin de 5 milyon dolar vermiyor muydu yillik?

CEOlarinin röportajini okumustum. 17 milyon dolar demisti. 10 milyon dolar isim hakki, 7 milyon dolarda forma sponsorluğu.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tivnikli, “Galatasaray’a Türk Telekom Arena anlaşması başta olmak üzere tüm sponsorluklar için yılda 15 milyon dolar veriyoruz. İmzamızın arkasındayız” dedi.

Stad icin 10 veriyorlar.

Geri
Üst Alt