Sponsorluk Anlaşması Askıya Alındı!

Zaten gideceğiz, göndereceğiz diye mi bu kadar rahat, aleni iş yapıyorlar anlamadım.

Bu sözleşmeyi kim imzaladı açıklanması lazım, hatta kişisel hesapları incelenmeli

İki haftadır üzerinizde bir karaborsa mevzu var doğru ya da yanlış günahını almayalım kimsenin de bunun üstüne kör göze parmak yapılmaz. Medyanın da diğerlerine olunca 1 bize 10 yaptıkları da malum biraz akıllı davranmak lazım bu işlerde.
Bu anlaşma yapılmasa karaborsa konuşulmaya devam edecekti

Acaba diyorum bu olayı bilerek yapıp o konunun 2.sıraya düşmesini mi istediler

Askıya alınması çok saçma. Genel Kurul üyelerinin tepkisi sebebiyle yaptılar yüksek ihtimal. Yaptığın imzanın ya arkasında olursun yada hukuki aksi bir karar çıkarsa iptal edersin. Sırf tepkiden dolayı askıya almak ne demek? Bu sponsorluk anlaşmasının bedelini yönetim kendi cebinden GS'ye vermeli aksi taktirde mali ibrasızlık sebebi olmalı ve ibra edilmemeli. Osimhen'in maskesine tepki var ne yani adamı maskesiz mi çıkaracaksınız?

Şimdilik maç başlığına gidiyorum
Maçtan sonra istifa bombardımanına tutacağım her yeri

Ekran görüntüsü 2024-08-07 172314.webp

Bu anlaşma yapılmasa karaborsa konuşulmaya devam edecekti

Acaba diyorum bu olayı bilerek yapıp o konunun 2.sıraya düşmesini mi istediler
İhtimal dahilinde de üst üste gelince sürekli illegal işler yapılıyor gibi bir duruma düşüldü mali kurulda kesin bunu da yönetimin önüne getirirler.

alla alla

fbnin incelenmesi icin neler yaptınız acıklarmısınız
Ne yapılabilirse onu, onlar suç işliyor ve ceza almıyorsa bu senin de suç işlemen gerektiğini göstermiyor.

Onlar senelerdir yüzleri gülmeyerek bunun bedelini ödüyor zaten rahat olun.

Dursun Özbek ilk gidişinden daha beter gidecek gibi. Burak Elmas'tan kurtulalım diye bunu seçtik. Şimdi de bundan kurtulalım diye daha beterini seçerler.

Dursun 7 milyonu indirdi sonra sözlesmeyi askiya aldi, kesin bastan bilerek böyle yapmislardir cok tuaf isler dönüyor sarayda

iyi tarafından bakalım

belki ibra etmemek için bahane olur

bu yönetimin kökü kazınmalı

Geri
Üst Alt