Sponsorumuz Gazprom Olacak İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç senemi verdim lan ben bu foruma :-) o kadar basit mi banlamak :-) ama arkasındayim sonuna kadar iddaamın!

Öğlen aysalın acıklamalarının oldugu konuya yazmıstım.
H.O

Tapatalk

sponsorlar 1-2 haftaya sonuçlanacak hayırlısı bakalım.

----

ALINTIDIR:

Son Dakika 2 | 5 Yıllık Sponsor Gazprom olacak yıllık 12 M € , bu seneki avrupa sponsoru eğer Çeyrek finale kalırsak onla devam edeceğiz
ayrıca lig şampiyonu ve onların düzenlediği turnuvalara katılacağız ( Gazprom için )

hemen düzelteyim yabancı şirket bu seneki için eğer bu sene çeyrek yaparsak seneye 5 yıllık 12 M € verecek , bir daha ki için şuan net değil Çeyreğe kalırsak güle güle diyeceğiz diğer şirkete ama kalamazsak anında diğer şirketle anlaşacağız tabi başka koşullar var lig şampiyonluğu ve şirketin yaptığı turnuvalara mecbur katılma ...

Biraz karıştırmışız galiba hemen düzelteyim. Bu hafta başkanın açıklayacağı şirketin gazprom olma olasılığı yüksek ama gazprom mu orası kesin değil
ancak anlaşma şöyle eğer Galatasaray bu yabancı şirket ile anlaşmasında yazan bu seneki maddelerde şampiyonlar Lig'inde çeyrek final basarisi gösterir süper ligde şampiyon olur ise bu şirketle yapılan anlaşma otomatik olarak 5 yıllık Galatasaray üzerinden yenilenecek tabi bununla bitmiyor yabancı şirketin düzenleyeceği her turlu turnuva reklam gibi özel etkinliklere istedikleri futbolcuyu seçme hakkına sahip olarak alabilecekler,
gelecek seneden ödenecek para 10-12 milyon arası bu seneki anlaşma bunun altında .

Kaynak : GS pazarlama aş de çalışan bir abi ..

Umarım öyle olur ama mantıklı düşününce Gazprom'un bizimle anlaşması için bence hiç bir neden yok.

şampiyonlar ligi başlıyor gazprom falan olmaz bence yerli bir firma az bir ücretle anlaşılır .Seneye artık kısa zamanlı bir anlaşma yapılır .

Neden bu sezon itibari ile degil de gelecek sezon ? Gelecek sezon Türk futbolunun akibeti belli degil, umarim bu sene icin idarelik iyi bir sponsorluk anlasmasi yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt