Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.012
- 18.705
- 403
Birsey soylemek istiyorum ,soyleyemiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birsey soylemek istiyorum ,soyleyemiyorum..
Zeka yok adamda ağzına geleni söylüyor buna canlı yayında istifanizi istiyor galqtasaray dediler gitti tehdit etti dursun'u.Emir hali hazırda çoktan üstten gelmese bu Hacı neyine güvenip böyle konuşabilir devletin kanalında
En fazla ölçüyü kaçırdın diye uyarılır veya tamamen göz boyamalık bir toplantı talebi de olabilir çay kek eşliğinde
Tamam işte. Dilinin kemiği yok çünkü karacahil kendini mafya sanan okul okumamış biri. Ama netice itibariyle bugün hepsi aynı gemide. Dozajını kaçırdı bu gece, uyarı mahiyetinde bir görüşme yapılır en fazla. Spor bakanının kim olduğunu bilmesek bir beklentiye gireriz.bu adamın dilinin kemigi yok boş yapıyor
zamanında ali kocada neler dedi simdi onunla takılıyor
Siyaset ülkenin beka sorunu herife neden hala karışmıyor anlamıyorum. Yıllardır yapmadığı pislik kalmadıbu arada siyasette büyükeksiyi destekliyordu secimde
es kaza bu herif secildi
Bu adamın tekrar spor bakanı olması da enteresanSpor bakani Galatasaray icin günahini vermez
Para tabiki yav zengin diye birde bunun bu yapmaları islerine de geliyor futbolu afyon olarak kullaniyorlar her zaman ki gibi.Siyaset ülkenin beka sorunu herife neden hala karışmıyor anlamıyorum. Yıllardır yapmadığı pislik kalmadı
Bu herif döner dolaşır birgün onların derdi olur ama. Milyonlarca insanı etkiliyor laflarıylaPara tabiki yav zengin diye birde bunun bu yapmaları islerine de geliyor futbolu afyon olarak kullaniyorlar her zaman ki gibi.
Ekonomiyi şunu bunu kapiyor iste bu yaptıklarıyla isine geliyor bir nevi onlarinda zamaninda acur efendinin de yapmadigi is degildi. Allah ın muhabiri birden yükselirken yaniBu herif döner dolaşır birgün onların derdi olur ama. Milyonlarca insanı etkiliyor laflarıyla
Futbolda milyonlarca taraftar var. Fazla etkilerse güvenlik sıkıntısı haline bile gelebilir. Bence daha derin işler varEkonomiyi şunu bunu kapiyor iste bu yaptıklarıyla isine geliyor bir nevi onlarinda zamaninda acur efendinin de yapmadigi is degildi. Allah ın muhabiri birden yükselirken yani
Servet olmadi ama yine de herifler tam takim girdiler yonetime. Koklerini kazimadikca da kurtulus yok. Bizim yonetim secimde proaktif davranmayip kendisini bu gibi sezonlarda koruma altina alabilecek hic bir cabayi gostermedi. Esegi Nigde'ye dogru surecez.Bu hacı pek uzlaşmacı biri değil işin ucunda para yoksa. 1 hafta 10 güne istifa eder. Etmesine de asıl çekincem yerine bi süre Mecnun'un vekalet edecek olması